Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3703 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אשמח לתשובה האם אתם יודעים: מה מקור כל בעיה,איך ניתן לתקן ואיפה וכמה אמור לעלות.

בעיה ראשונה - מסך התצוגה של הקילומטראז מהבהב. לפני חודש ריצד קלות ועכשיו מהבהב ממש.

בעיה שניה:

לאחר התקנת דיבורית (סמסוניק ) הרדיו מתנהג מוזר. אחרי בערך דקה שבה פועל כמו שצריך, הוא מתחיל לזוז תחנות לבד (כאילו אני מסובבת את הכפתור לאט למעלה )

בעיה שלישית- מחזיר האור האחורי התפרק (נכנס פנימה לתוך החור שלו)

בעיה רביעית: הרכב נקנה מהשכרה. על סך השמש שלו יש את הקוד ואז קשקושים בטוש שחור כאילו להסתיר את זה. מאוד מפריע לי בעיניים וגם מצליחים לראות את הקוד. יש דרך להוריד את זה? אצטון אולי? ואם לא כמה עולה להחליף את זה. זה די מציק לי בעיניים

אני לא רוצה לגרום יותר נזק...

בעיה חמישית: יש רעש קל, בעיקר בנסיעה אטית, כאילו יש משהו לא מחובר שכל הזמן רוקד באוטו. בהתחלה חשבנו שזה הקופסה עם הצלב מעל הגלגל הרזרוי, הוספנו את הגומיה שהיתה חסרה. הוצאנו את הצלב. לא עוזר.

בעיה שישית: ,לאחר שכל 3 האורות בתוך הרכב נשארו דולקים ללילה (וילד אחד שובב קיבל נזיפה) המצבר נגמר והייתי צריכה להתניע עם קבלים. האם תקין? המצבר בן חודש...

בעיה שישית, הרכב קצת רועד במהירויות גבוהות. מתכננת לעשות כיוון הגה (כי לא לגמרי ישר ) כיוון פרוט (גן כי לא לגמרי מכוון ) ואיזון גלגלים (כל הגלגלים חדשים ) ומקווה שזה יפתור את העניין. כמה כל אחד מאלה אמור לעלות?

אשמח לתשובה גם לחלק מהשאלות.

פורסם

אתחיל ואומר שדי קשה לקלוע על הכל דרך כמה משפטים.

אבל אנסה ,

לגבי מסך התצוגה , אם מדובר במסך המואר באמצעות מנורות רגילות , כנראה שיש מגעים רופפים , כל חשמלאי רכב יוכל לתקן בעלות קטנה - 50-100 ש"ח.

אילו מדובר בתאורת לדים יש מצב שהבעיה גדולה יותר, ואז יתכן ויהיה צורך להחליף את כל לוח השעונים.

לגבי הדיבורית- ככל הנראה נלחץ כפתור AF שמקפיץ תדרים ואין זה ממש קשור לדיבורית, גש למתקין הוא מכיר את הפונקציות הללו ויוכל לעזור.

לגבי המחזיר אור , לא ממש מבין על מה מדובר , אבל לא אמור להיות קשה להוציא דבר מה שנפל,

לגבי הטוש- הייתי מנסה בנזין לניקוי - הוא אינו תוקף פלסטיק כמו אצטון ויש לו יכולת ניקוי טובה, אם לא , קניית החלף מפירוק.

לגבי הבעיה החמישית- צריך נסות לאתר את האיזור ולפי זה לנסות להבין מה רופף שם , קשה מאוד מכאן להבין.

בעיה שישית- לא מחייב שהמצבר מת , צריך לטעון ולעשות בדיקת עומס אצל חשמלאי רכב.

בעיה שביעית- איזור בערך 25 לגלגל , כיוון הגה + פרונט צריך לעלות בערך 200 ש"ח.

פורסם

תודה על התשובה המפורטת!

חזרתי למתקין.

טיפל בעניין הרדיו, באמת כפתור לחוץ. פירק את מסך התצוגה, שיחק קצת עם החוטים והחזיר. נכון לכרגע אין ריצוד, נקווה שלא יחזור.

ניסה לנקות עם אצטט ואלכוהול וספריית ניקוי לרכב את סך השמש-לא עזר כלום. כמה אמור לעלות כזה מפירוק כולל הרכבה?

כל מוסכניק עושה את זה? אני לא כל כך מכירה...

לגבי המחזיר אור. מסבר שלאחר תאונה שהרכב עבר בטמבון כל התושבות לברגים שהיו אמורות להחזיק אותו נשברו. אז כרגע הדביקו לי עם דבק אבל זה לא יחזיק מעמד. יש רעיונות איך לחבר? הבחור (המתקין של הדיבורית. ..) הציע לשים קצף? (מה זה ואיפה קונים והאם אפשר לעשות לבד? ) בצורה מבוקרת.

את המצבר לא בדקתי עדיין.

כיון פרוט והגה ואיזון גלגלים- מכירים מישו שעושה את זה (במחיר סביר ובמקצועיות כי אני נוסעת מהר וגם סטיות קטנות מציקות לי ) באיזור פרדס חנה?

פורסם

היי לירי,

אני במקומך הייתי כותב I30 SUN VISOR בגוגל, ובודק מה מוכרים שם במחירים הגיוניים. (נגיד עד 100-120 ש"ח כולל משלוח).

ככה תקבלי חלק עד הבית, בלי להתחיל להסתובב בפירוקים, שהם מקומות לא נעימים בד"כ.

הפירוק והרכבה מאוד פשוטים, זה כמעט תמיד בורג אחד שעליו יושב הסוכך...מבריגים החוצה, מוציאים את הסוכך הישן, מכניסים את החדש ומבריגים בחזרה.

פורסם

לגבי הטמבון, צריך ללכת לפחח לא אמור לעלות יקר סדור של הדברים הללו או מציאת פתרון תחליפי, קצף לא נשמע כמו פתרון הגיוני.

יש מצבים שבהם נשברים כל הווים של הטמבון ואז קצת קשה לחבר- שוב כמעט בלתי אפשרי לתת פתרון בשלט רחוק כאן.

הרכבה ופירוק של הסוכך - אם לא מצאת לקנות ניתן לגשת לפירוקיות או לחפש באתר המאגר, שולחים עד הבית.

כל מכונאי יוכל לעשות את העבודה.

לגבי איזון וכיוון, צריך לגשת למישהו עם ציוד ממוחשב , משם הכל כבר אוטומטי...

אני לא מכיר באיזור שם..

פורסם

בפרדס חנה ליד מרכז ביג יש את מכון רישוי חן, הוא עושה כיוון פרונט, ליידו יש גם פנצריה עם בחור מאוד נחמד שיעשה איזון גלגלים אם יש צורך,אבל אם הצמיגים חדשים לא חושב שצריך, כשמחליפים צמיגים בדרך כלל גם מאזנים אותם זה חלק מהתהליך.

לגבי הטוש הייתי מנסה עם מסיר לק או ששם על זה איזה מדבקה, יש נטייה לחלקים האלה להיות יקרים בלי פרופרציות וחבל לקנות.

בקשר לרעש: כשעושים לך את כיוון הפרונט תבקשי שיראה אם האגזוז מחובר, אולי הוא קצת רוקד, זה יכול להיות גם החלונות במסגרות, תנסי לנסוע ושמישהו מחזיק את החלון, קשה לדעת מפה..

• תוכן חדש...