Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3725 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום חברים,

אני מתעניין לגבי רכישה של רכב ספורטיבי קטן ומהנה, כשנתיים אחורה.

אני מחפש לשמוע מה העלות השנתית, פחות או יותר של הרכב - כולל דלק, ביטוחים וכו' (נניח שאני עושה 15K ק"מ בשנה). מעוניין לדעת אם אני בכלל במצב של לעמוד בהוצאה שכזו.

רכב בסגנון PoloGTI או IbizaFR או 208GTI - משהו בסגנון הזה.

כשאני אומר עלות שנתית - אני מתכוון להכל כולל הכל - ביטוחים, שחיקה, צמיגים, טיפולים, דלק - הכל (חוץ מתאונות). ביטוח לנהג בן 24 בלי תאונות וכו'

כמובן שאני לא מחפש מספרים מדויקים - כי אין מספרים מדויקים, אבל אשמח למספר בכיוון הנכון.

עריכה אחרונה על ידי Morningstar
פורסם

הביטוח,יקר לגילך ומהווה גידול שנתי גדול באחוזים ויכול גם להגיע ל8 אלף בשנה למקיף.

הטיפולים הם פעם בשנה תלוי כמה אתה מקפיד,טיפול רגיל הוא לא יקר 800-1500 שח תלוי במוסך.

טיפול גדול של רפידות וצלחות עלול לעבור את 2000 השקלים לא כולל הטיפול שמנים שהצגתי קודם.

רכב ספורטיבי לוגם מעט יותר דלק כשלוחצים (טבעי) וילגום יותר דלק בחודש.

יש רכבים שמשפרים ולוגמים דלק 98 יקר יותר.

צמיגים הם הוצאה יקרה יותר ברכב כזה ונע מ500 שח לצמיג טוב...רכב ספורטיבי בלי צמיג טוב מהמקובל,

לא יהיה מהנה אם צמיגיו חלשים או לא אוחזים,אז עדיף להשאירו במיטבו.

להערכתי רכב שכזה יעלה לפחות 2500 שח בחודש לפחות,בממוצע שנתי כולל הכל ולא כולל הפתעות שיש.

פורסם

יש לי מיטו 2010, בן 23 ומשלם 6600 בשנה לביטוח (כשהסכום הזה ירד בגלל שאתה כבר יוצא מהקטגוריה נהג צעיר, אבל עולה כי אתה מדבר על רכב חדש יותר, שווה לבדוק בwobi). טיפול בקצת פחות מ1000 פעמיים בשנה (אני נוסע הרבה), צמיגים כמו שאמרו, איזור ה500, אני שילמתי 400 לאחד על toyo t1r בפעם האחרונה. דלק, משתנה ביותר, אבל צפה לצריכה של משפחתית ישנה יחסית, איזור 1:10 אם אתה משלב נסיעה אגרסיבית עם מנהלית.

קיים הכאב שבהוצאות בלתמים, שיוצאות לא מעט, הייתי צריך לעשות פחחות ונפלתי ב1000 שקל (שהביטוח בלע חלקית). צריך לזכור את זה, אבל לפי דעתי זה המקום היחיד שבו הסכומים באמת כבדים בקלאסות האלה.

לפי דעתי, אם יש לך את הכסף, זה לא חונק אותך, ואתה אוהב מכוניות. לך על זה, אבל לא על חשבון אוכל וקורת גג.

פורסם

תודה רבה חברים, אם נניח שאכן מדובר על בסביבות ה 2500 שקל בחודש.

עכשיו לשאלתי השנייה, כמה לדעתם יעלה +- (שוב הכל כולל הכל כמו שתיארתי למעלה):

רכב לא חדש, נניח 3 שנים אחורה בסגנון Clio 1.2 או איביזה 1.2 (כלומר עדיין קטן וזריז יחסית, אבל לא כמו שתיארתי למעלה)

כמובן שאוט' הביטוח יורד משמעותית - אך האם עוד דברים?

• תוכן חדש...