Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3734 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נכון שאלה מוזרה לרכבים הרגילים

אך ברשותי אוטוביאנקי 1979

מנוע 900CC

מצבר 52 אמפר

לא ידוע אלטרנטור מקורי או שהוחלף מתישהוא.

מבחינת מתח הוא תקין ונותן מתח יפה כל הזמן {הותקן וולטמטר}

אבל אני רוצה להתקין סאב קטן ומגבר 300W ומפחד לגרום נזק.

איך אדע?

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

פורסם

לא יגרום נזק.

המצבר לבד יעמוד בעומס הזה ללא בעיה.

הצריכת חשמל במוזיקה היא דינאמית. אתה לא מושך 300 וואט בכל רגע נתון.

פורסם

בכדי לגלות מהו זרם המוצא של האלטרנטור המותקן ברכבך יישנם כמה אפשרויות:

1. אתה יכול לבדוק אם קיימת מדבקת זיהוי על גוף האלטרנטור.

2. לגשת לחשמלאי רכב בכדי שיחבר עומס למערכת החשמל ולאט לאט מגדילים את העומס עד נקודה שבא מתח המוצא הנקוב (13.6-14.0) וולט לא נשמר.

מהערך המתקבל מורידים 25 אחוז וזה זרם המוצא אשר אמור לשמש אותך לבדיקה האם מערכת השמע לא תגרום לנפילת מתח המוצא.

3. לחבר את מערכת השמע ולבדוק שמתח המוצא לא יורד מתחת ל-13.6 וולט בזמן פעולת מערכת השמע.

נזק לא ייגרם לאלטרנטור או למצבר. במידה ואתה מגלה שמתח המוצא נופל מתחת לערכים שציינתי אתה פשוט מנתק את מערכת השמע.

בזמנו הייתה לי פיאט 127 מנוע 903CC עם אלטרנטור של 35 או 40 אמפר-שעה ככה שאני מניח שזה גם מה שקיים ברכבך.

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...