Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3706 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

פתחתי אשכול בקשר לרמקולים 6/9 במגש אבל החלטתי לרדת מהעניין כיוון שזה הורס את האיכות של הקומפוננט הקידמי, אבל מצד שני חסר לי סאונד מאחורה אז חשבתי להפוך את המגש ל 6.5 ולקנות קומפוננט בדיוק כמו מקדימה בדלתות JBL GTO 608C שאני מאוד נהנה מהם.

בנוסף אני אקנה גם מונובלוק שאותו אני אחבר רק לסאב והמגבר שיש לי כרגע ימשיך להגביר קומפוננט קידמי ובנוסף יגביר גם את הקומפוננט שאני אקנה למגש.

מה אתם אומרים?

אותו קומפוננט קדימה בדלתות ובמגש האחורי 6.5.

יתן לי סאונד טוב ולא יפריע אחד לשני?

תודה :)

פורסם

לא רואה צורך לפתוח שרשור נוסף מעבר לקודם שלך.

גם לא מבין למה לפתוח משתמש חדש :wink:

אם תקנה 6X9 מאותה סדרה של הקדמיים שלך, אופי הסאונד ישמר.

כדי לא למשוך את הבמה אחורה מדי תוכל לבצע כיוון דרך המגבר או אם יש אפשרות דרך ה-HU כדי להנמיך אותם מעט וכדי להגביל את טווח התדרים שלהם.

היתרון של 6X9 הוא ביכולת שלהם לרדת קצת יותר נמוך, אבל מאחר שיש לך סאבוופר זה פחות רלוונטי.

אם אתה רוצה להשקיע ולהפוך את המגש אצלך כך שיתאים ל-6.5 (בהנחה וכעת יש הכנה ל-6X9), זה אפשרי. לא בטוח שזה שווה את זה במקרה שלך.

לא רואה צורך מוחשי גם במונבלוק, מאחר והמגבר שלך הוא 5 ערוצים עם מגבר מונו עבור ערוץ הסאב בתוכו.

פורסם
לא רואה צורך לפתוח שרשור נוסף מעבר לקודם שלך.

גם לא מבין למה לפתוח משתמש חדש :wink:

אם תקנה 6X9 מאותה סדרה של הקדמיים שלך, אופי הסאונד ישמר.

כדי לא למשוך את הבמה אחורה מדי תוכל לבצע כיוון דרך המגבר או אם יש אפשרות דרך ה-HU כדי להנמיך אותם מעט וכדי להגביל את טווח התדרים שלהם.

היתרון של 6X9 הוא ביכולת שלהם לרדת קצת יותר נמוך, אבל מאחר שיש לך סאבוופר זה פחות רלוונטי.

אם אתה רוצה להשקיע ולהפוך את המגש אצלך כך שיתאים ל-6.5 (בהנחה וכעת יש הכנה ל-6X9), זה אפשרי. לא בטוח שזה שווה את זה במקרה שלך.

לא רואה צורך מוחשי גם במונבלוק, מאחר והמגבר שלך הוא 5 ערוצים עם מגבר מונו עבור ערוץ הסאב בתוכו.

שמח לקבל תגובה ממך, אז אני מבין שלהפוך במה אחורית ל 6.5 ועוד לקנות מונובלוק זה סתם הוצאה מיותרת...

כרגע מופעל אצלי קומפוננט קדימה וסאב כולל הגברה ושומעים מצוין לאחר שניתקתי את ה 6/9 הישנים שיש לי עכשיו (שמעו פשוט זוועה כשהם היו מחוברים וכל האיכות מקדימה נעלמה).

אני חושב שאני אלך על ההצעה שלך בשביל סאונד מאחורה ולקנות 6/9 חדשים מאותה סידרה שיש לי מקדימה בשביל לשמור על הסאונד.

אתה יכול לתת לי את שם הדגם בדיוק 6/9 שילך טוב עם ה GTO608C שיש לי כרגע מקדימה?

פורסם
במצב הנוכחי, לדעתי כן.

אלו אותה סדרה: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=729845

עברתי כמה חנויות ואין להם במלאי :/

יש חנויות שיכולות להזמין אבל צריך לחכות..

אני רוצה לבוא ולקנות ישר

תוכל להמליץ לי על עוד רמקולים 6/9 שילכו טוב עם הקומפוננט הקידמי שלי?

אם אין וזה סתם יהרוס רמקולים אחרים אז אני פשוט אזמין ואחכה.

תודה :)

פורסם
גם אצל אלו שמדגישים שיש להם במלאי, אין?

http://www.al-galgalim.co.il/catalog.php?id=2447

האם המצב הנוכחי בו אתה מנתק את האחוריים הוא כל כך נורא בעיניך?

יכול להיות שדגם אחר של JBL יתן לך מענה.

לא יודע לתת לך אלטרנטיבות מדויקות אחרות.

אצלם את האמת לא בדקתי וכבר היה מאוחר להתקשר אליהם,

היום עשיתי כמה סיבובים בעיר ונכנסתי לאוטודיפו ראיתי שם 3 דגמים של רמקולים המוכר הרכיב לי ברכב ושמעתי אותם,

הרמקולים שהכי התחברו מבחינת הסאונד היו - Kenwood KFC-6985PS

כמובן שרמקולים 6X9 במגש זה שונה לגמרי מרמקולים 6.5 בדלתות אבל אצלי ברכב אין מקום לרמקולים בדלתות האחוריות אחרת הייתי קונה כבר קומפוננט ומשלים הכל.

בכל מקרה הפסקתי לחפש את ה JBL ונשאר בנתיים עם KENWOOD.

רק רציתי לקבל ממך חוות דעת עליהם, האם הם בסדר או שעשיתי טעות?

ותודה על כל העזרה :)

• תוכן חדש...