Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3700 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין רק שתתייחס לעובדה הבאה

מתוך הפייסבוק שלך:

"אנחנו גאים להציג בפניכם את ליין מוצרי הדגל של חברת CLEANSTERS!

חומרי ניקוי מקצועיים לרכבים/אופנועים/ג׳יפים/טרקטורונים ברמה הגבוהה ביותר בעולם."

מאיפה האומץ ואפילו החוצפה להתהדר בהצהרות על החומרים הטובים בעולם?

יש לך מבחני השוואה מול חברות מוכרות בתחום? ביקורות של דיטיילרים ידועים בשוק העולמי?

בעולם הדיטיילינג רק מבחנים מעשיים ותוצאות יכולים להקנות לך את הזכות להתהדר בכאלות הצהרות.

אותי לימדו שזול מתחיל בז'..........

• תגובות 68
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אני מעוניין רק שתתייחס לעובדה הבאה

מתוך הפייסבוק שלך:

"אנחנו גאים להציג בפניכם את ליין מוצרי הדגל של חברת CLEANSTERS!

חומרי ניקוי מקצועיים לרכבים/אופנועים/ג׳יפים/טרקטורונים ברמה הגבוהה ביותר בעולם."

מאיפה האומץ ואפילו החוצפה להתהדר בהצהרות על החומרים הטובים בעולם?

יש לך מבחני השוואה מול חברות מוכרות בתחום? ביקורות של דיטיילרים ידועים בשוק העולמי?

בעולם הדיטיילינג רק מבחנים מעשיים ותוצאות יכולים להקנות לך את הזכות להתהדר בכאלות הצהרות.

אותי לימדו שזול מתחיל בז'..........

יש תוצאות בשטח חבר

מוזמן להגיע ולראות בעצמך

מבין שקשה להאמין, אבל זה שזה זול לא אומר שזה פחות טוב ממשהו אחר

פורסם

ההתייחסות ל"טובים בעולם" היא למוצרים המתחרים שראיתי את רמת הפעילות שלהם אל מול רמת הפעילות של החומרים שאנחנו מייצרים.

הדברים אינם נזרקים באויר.

אגב, אם כבר דברים באויר, אני מזמין אותך להתרשם מהמוצרים שלנו, אשמח שתיצור איתי קשר בטלפון 0507337335 - גבריאל.

פורסם

זה אומר שהוא משלם למישהו כדי לעבוד שם.

במקום הזה לא יכנסו הרבה רכבים זה משהו שצריך לקחת בחשבון. (אני יודע באיזה מקום מדובר)

לדעתי לא יותר מ6-8 רכבים.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

תשלחו לי הודעה נפתח קבוצת וואטסאפ לגבי המפגש הזה

0507337335

אעדכן בפורום על כל ההתפתחויות

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם

דיברתי עם מספר חברים בפרטי הם ממש ביקשו שלמפגש הדגמה תביא כמה מטאטאים של שטיפה למטרת מכירה, כי הם ראו שהמבצע בפייסבוק נגמר והם ממש היו רוצים כזה מטאטא.

פורסם

אני לא דיטיילר או משו קרוב לזה.....

אבל נפגשתי עם גבי באופן אישי(גבי זה אני עם האיביזה הכחולה והבחור המשוגע).

דבר ראשון, השתמשתי בחומרים שלהם, בעיקר במסיר שומנים, למנוע ולגאנטים.... התוצאה הייתה מעולה!!!

לא היה נזק לשום דבר במיוחד לא לגאטים, למרות שחגרתי מאופן השימוש....בהרבה.

את שאר החומרים גבי הדגים לי בעיניים!!!!!!! חומרים מעולים!

אתם בתור "דיטיילרים" שמבינים דבר אחד או שניים תרימו את הכפפה שנזרכה לפה ותנו צאנס!!!!! במקום לבכות על מחירים של מוצרים כאלה ואחרים ותנו צ'אנס לעבודה כחול לבן על הדרך!!

רון

החיסכון שלך - ההנאה שלנו ! איפה הקאץ' ?

• תוכן חדש...