Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3739 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום ביצעתי נסיעת מבחן על ה208 דיזל ועל האיביזה 1 ליטר ידנית(לא fr וגם לא נמכרת כבר אבל רק בשביל הרגשה)

ה208 שובבה, מאוד כייפית לטעמי עם תא נוסעים איכותי וממש התחברתי אליה, אחרי חצי שעה כבר עליתי על האיביזה שפשוט הרגישה פח אשפה לעומת ה208 הגיר ממש ארוך(לא יחסי העברה אלא המוט עצמו, ההילוכים ממש רחוקים אחד מהשני) התקשורת לא משהו(זה כבר ידוע) הקלאצ מגעיל כזה בצורה לא מוסברת ועד 2000 סלד אין מה לדבר וכשאתה מגיע ל2000 הטורבו נכנס בבום ואני לא אוהב את זה.

אז האיביזה ירדה מהפרק וכרגע יש או 208 דיזל חדשה או 208 gti משומשת,

הלב אומר לך על הgti אך הלב והראש אומרים תלך על הדיזל(ממש חסכונית שאני אומר לנסוע פשוט לאן שבאלי בלי לחשוב פעמיים)

עכשיו לגבי הדיזל קיבלתי לפני שבועיים הצעה של 90 על הכביש עם מצלמת רוורס וקודנית אבל כרגע ההצעה כבר לא בתוקף יש הצעה חדשה של 94 על הכביש עם חבילת אנדרואיד(שזה גם מצלמת רוורס) וקודן ב94 על הכביש, מישהו שמע על איזה מבצע שיגיע בקרוב?

כרגע יש צפי של הדיזל שיגיע ביוני ויש 3 שחורות 2 לבן ו1 כתום(אני רוצה שחור)

יש רעיון איך להוריד אותם עוד במחיר? אני לא כל כך מנוסה בזה

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני קניתי 208 GTI ב103k משנת 2014. ידוע לי על עוד אחת כזאת באוטו דיל במחיר דומה.

Sent from my HUAWEI MT7-L09 using Tapatalk

208GTi, 206XS, BRZ- SOLD

Mx5 Nc Prht- SOLD

פורסם

תבדוק מה הצרכים שלך והאם אתה באמת צריך דיזל. אם לא, בלי לחשוב פעמיים הייתי הולך על GTI משומשת. צריך להכניס למשוואה את הכיף וההנאה, זו לא בושה.

פורסם

השאלה היא האם מבחינת תחזוקת הרכבים לא יהיה הפרש גדול בין הדיזל (שהיא חדשה עם אחריות מלאה) לGTI (יד שניה).

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

יש רעיון איך להוריד אותם עוד במחיר? אני לא כל כך מנוסה בזה

לי יש מעט ניסיון עם זה אבל ניסיון לא ממש חשוב כאן.

כמו בהרבה רכישות בישורת האחרונה יש יותר סיכוי לגמישות.

תחליט בינך לבינך מה המחיר שאתה באמת מוכן לשלם ופשוט תגיד להם שבאת לסגור במחיר הזה ובמחיר הזה בדיוק (תשקלל בפנים בדיוק את האגרה, מיגון תוספות וכו). שידעו שאתה לא מבקש הצעה אלא שאתה בשל לחתימה במקום כולל צ'ק/אשראי/העברה/מזומן למקדמה הנדרשת.

מידת הגמישות שלהם לא ממש תלויה בך ובאיך תתמקח איתם אלא במדיניות כללית ושיקולי מלאי, ביקוש וכו. אבל אם יש גמישות לכיוון המחיר שלך אז הדרך הזו תעזור לך.

עצה שנתקלתי בה כאן ולא העמדתי במבחן היא ללכת לסוכנויות משנה שכן שם יש לעיתים שיקולים אחרים.

פורסם (נערך)

אכן הייתי ממש רוצה לקנות את ה208gti אך אני חושש שזה יותר מדיי מבחינה כספית והאלץ לדחות את קנייתה לאחרי הלימודים.

בכל מקרה אבדוק אחזקה מחר לגבי שתי הרכבים(הרי בכל מקרה אני מתקשר לבדוק) אבל כנראה אצטרך ללכת על ה208 דיזל וכנראה שהיא תקבל מהר מאוד גאנטים 17 במידה של הגיטיאי כדי שיהיה חתך נמוך לפניות.

לי יש מעט ניסיון עם זה אבל ניסיון לא ממש חשוב כאן.

כמו בהרבה רכישות בישורת האחרונה יש יותר סיכוי לגמישות.

תחליט בינך לבינך מה המחיר שאתה באמת מוכן לשלם ופשוט תגיד להם שבאת לסגור במחיר הזה ובמחיר הזה בדיוק (תשקלל בפנים בדיוק את האגרה, מיגון תוספות וכו). שידעו שאתה לא מבקש הצעה אלא שאתה בשל לחתימה במקום כולל צ'ק/אשראי/העברה/מזומן למקדמה הנדרשת.

מידת הגמישות שלהם לא ממש תלויה בך ובאיך תתמקח איתם אלא במדיניות כללית ושיקולי מלאי, ביקוש וכו. אבל אם יש גמישות לכיוון המחיר שלך אז הדרך הזו תעזור לך.

עצה שנתקלתי בה כאן ולא העמדתי במבחן היא ללכת לסוכנויות משנה שכן שם יש לעיתים שיקולים אחרים.

ללובינסקי אין סוכניות משנה לפי מה שאני יודע.

אני קניתי 208 GTI ב103k משנת 2014. ידוע לי על עוד אחת כזאת באוטו דיל במחיר דומה.

Sent from my HUAWEI MT7-L09 using Tapatalk

אתה יודע בערך עלויות אחזקה שלה? באמת שעשיתם לי חשק לgti אני ממש מקווה שאוכל.

עריכה אחרונה על ידי yosiial
פורסם

סליחה שאני מתפרץ, אבל אולי זה גם רלוונטי בשבילך, בזמנו קראתי שכדאיות של רכישת רכב דיזל תלויה בכמות הק"מ השנתי, האם בדקת את זה?

למה אני שואל? כי גם אשתי בודקת עכשיו והיאנוסעת 100 ק"מ ביום שזה 24K לשנה ללא תוספת נסיעות שלא לעבודה(אין הרבה).

האם יש כדאיות לרכישת 208 דיזל או שלבדוק את הבנזין? (אוט').

ד"א: הדיזל היא רק ידנית?

פורסם

טוב חברים נגמר ההתלבטות היום סגרתי הזמנה ל208 דיזל שחורה:-)(אחרונה מהשחורות לפי הסוכן מכירות).

הדיזל היא ידנית בלבד אם היה טורבו בנזין ידני יש מצב שהייתי לוקח את הבנזין אבל היא מגיע רק באוטומט(לא להתבלבל עם הגירסאות החלשות בלי הטורבו)

עכשיו לגבי כדאיות הדיזל אז ככה אני הבנתי שכבר דיזל לא יקר לאחזקה וכנראה יהיה זהה לבנזין(טורבו בנזין), האגרת רישוי זהה לדגם הטורבו בנזין וגם היא זולה בכ 3-4 אלף שקלים מהטורבו בנזין המאובזרת(הדיזל מגיעה באותה רמת איבזור ובנוסף הגה מעור)

פורסם
טוב חברים נגמר ההתלבטות היום סגרתי הזמנה ל208 דיזל שחורה:-)(אחרונה מהשחורות לפי הסוכן מכירות).

הדיזל היא ידנית בלבד אם היה טורבו בנזין ידני יש מצב שהייתי לוקח את הבנזין אבל היא מגיע רק באוטומט(לא להתבלבל עם הגירסאות החלשות בלי הטורבו)

עכשיו לגבי כדאיות הדיזל אז ככה אני הבנתי שכבר דיזל לא יקר לאחזקה וכנראה יהיה זהה לבנזין(טורבו בנזין), האגרת רישוי זהה לדגם הטורבו בנזין וגם היא זולה בכ 3-4 אלף שקלים מהטורבו בנזין המאובזרת(הדיזל מגיעה באותה רמת איבזור ובנוסף הגה מעור)

מותר לדעת בכמה סגרת ? (מחיר)

• תוכן חדש...