Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

זיהום אויר איביזה 2003

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3714 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב לא עבר טסט לאחר בדיקת זיהום אויר, מנוע 1400.

מה מוזר הוא שבסל"ד גבוה הבדיקה עברה אבל ברגע שהורדתי את הרגל מהגז, בסל"ד נמוך הבדיקה לא עברה.

עוד משהו מוזר, כשהרכב עומד הוא מרעיש טיפה יותר במצב N או P מאשר כשהרכב עומד במצב D.

הבודק אמר לי לנסות להשתמש בתוסף K-44, הוא חושב שאולי יש לי פייח במנוע שיתנקה עם התוסף.

אודה לכם על דעתכם המקצועית בעניין

פורסם

תן לנו נתונים? אני אנחש שבסל"ד נמוך היתה לך תקלה של CO גבוה?

תן לנו נתונים של סלד סרק.

האם יש לך ריח חזק של דלק ואו גופרית כזה מסריח ברכב בזמן האחרון? במיוחד בעצירת רמזר למשל?

זה הדגם של 16 שסתומים? מנוע 1.4?

פורסם (נערך)

אוקיי אז ככה:

סלד נמוך 730 (מינ 630 מקס 730)

CO 0.71 (מקס 0.5)

סלד גבוה 2660 (מינ 2500 מקס 3000)

למבדה 1 (מינ 0.97 מקס 1.03)

CO 0.06 (מקס 0.3)

חום 81 (מינ 80)

ניתן לראות שגם בסלד הנמוך אני על הכסכס. עוד משהו, בגלל שהבודק היה גבר הוא עשה איתי כמה ניסיונות, באחד מהם הוא אמר לי שהCO בסלד הנמוך אפילו הגיע ל-1.

לגבי כמה שסתומים אני לא יודע - אולי תוכל לומר לי איך בודקים, זה דגם SIGNO 1400 שנת 2003.

לגבי הריח, אני לא מריח משהו מיוחד ברמזור אבל יכול להיות ריח של דלק כשאני מניע בחניה מקורה. מצד שני, לא הייתי סומך על דעתי המקצועית בעניין האם זה משהו חריג או לא..

תודה

עריכה אחרונה על ידי dorb1
  • ספונסר פורום
פורסם

המנוע אצל הבחור הוא אכן BBY בכל מקרה התקלה הזאת יכולה להגרם משלל סיבות

אם תרצה אתה מוזמן להגיע אלינו לבדיקה מקצועית ללא תשלום .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם

שמתי את התוסף ואחרי נסיעה של 80 קמ בכביש מהיר הרכב עבר את הבדיקה.

עדיין לא ברור מה הייתה הסיבה לזיהום כי לא חיברתי למחשב אבל כנראה פיח במנוע.

בקיצור, עד שנה הבאה

• תוכן חדש...