Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3759 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חלק מהמחירים שם הם בהשוואה למחירי המחירון לפני ההורדה האחרונה כך ש 208GTI מוצעת שם במחיר יותר גבוהה מחדשה לחלוטין!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

מאיזו בחינה "יעזור להם"?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

ה 208 המוצעת היא עם המנוע 1.6 גיר AL4 ואולי גם ה GTI היא זו מלפני השינוי האחרון שבוצע (בהספק). הדבר היחיד המעניין שם היא ה 308, למרות שנמכרת במבצעים במחיר הזה.

פורסם
https://autolet.co.il/#/

 

כמו כל האתרים שמוכרים יד 01 אך כאן הם מצהירים שזה לא חברת ליסינג כל שהיא, אלא קניה ישירה מהיבואן ביד 00, היבואן מתחרה בכל אולמות התצוגה שלו.

 

אשמח לדעת האם אני אכן רואה נכון

אתה בטוח שלא מדובר ביד ראשונה 0 ק"מ פשוט ישירות מהיבואן? כי אני לא מצאתי באתר שום דבר לגבי מספר הבעלויות אלא רק את החלק הזה:

[h=2]מה זאת אומרת עסקה ישירה?[/h]ב-autolet היבואנים מציגים למכירה רכבים מדגם נתון ברמת גימור וצבעים קבועים מראש בהצעה ייעודית וטובה במיוחד. באמצעות רכישת אופציה ב300 ₪, המוחזרים באופן מלא גם אם בוצעה העסקה וגם אם לא, נקבעת פגישה באולם היבואן לבחירתך ושם מתבצעת העסקה.

Mini Cooper S R56 - לכיף

 

פורסם

זה מה שרשום:

כולם מבטיחים עסקה מצוינת, מה עושה את העסקה ב-autolet למצוינת?

 

העסקאות ב-autolet הן עסקאות ישירות מול היבואן. היבואן בוחר מתוך כל הדגמים שלו דגם ספציפי. זה יכול להיות רק על צבע מסוים, זה יכול להיות רק על כמות מרמת גימור מסוימת, ממש ברמת מספרי השלדות של הרכב המוצע למכירה. בדומה לאאוטלטים בעולמות של ההלבשה, המחשבים, הרהיטים גם ליבואני הרכב יש דגמים שהוא צריך למכור בהצעה אגרסיבית יותר מסיבות שונות. וכאן, שוב כמו באאוטלטים בעולמות תוכן שונים, גם הצרכן מקבל החלטה מתוך מה שקיים.

העסקה מצוינת כי היא משלבת צורך של יבואן לתת הצעה אגרסיבית מאוד תחומה בפרמטרים של דגם, רמת גימור, כמות וזמן ושל לקוח המחפש הזדמנות ומוכן לשקול את המכלול אל מול ההטבה הכספית.

 

תכלס אני שם לב שזה לא כזה ביג דיל כמו שחשבתי, אך עדיין המחיר באתר יותר בכ1000 שקל עד 7000 שקל ממחירי המבצע

פורסם

בc4 מדובר במחיר הכי זול שהיא הוצעה בו , אומנם רק ב1000 ש"ח , אבל עדיין אם זה אכן יד 00 זו אחלה עיסקה.

גם ה208 עם המנוע והגיר הקודמים היא עיסקה לא רעה במחירים האלו , זו שב79,500 כוללת אפילו גג פנורמי.

citroen c3 picasso 1.6 hdi mt

 

פורסם

רק אותי זה מעצבן שהם שמים בתמונה של ה208GTI את הגרסה של ה30 שנה? התקשרתי אליהם ואמרו לי שהם בכלל לא מוכרים אותה בארץ.. באסה

פורסם

את ה-30 שנה כבר לא מוכרים בשום מקום. זו הייתה גרסה מוגבלת.

 

עכשיו יש את ה-208GTI "פיג'ו-ספורט" שזכתה בכל השידרוגים של ה-30 שנה.

לא שאותה לובינסקי מייבאים.

 

 

פורסם
רק אותי זה מעצבן שהם שמים בתמונה של ה208GTI את הגרסה של ה30 שנה? התקשרתי אליהם ואמרו לי שהם בכלל לא מוכרים אותה בארץ.. באסה

 

אני מכיר מישהו שחבט את פנקס הצ'קים שלו על המצח של איש המכירות, כדי להראות שהוא מוכן לשים צ'ק על האניברסירי באותו הרגע.

לא עזר...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

×
×
  • תוכן חדש...