Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3763 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אשמח לעזרה בסיפור הקצרצר,

לפני כשנה וחצי לערך, הרכב שלי, (רנו מגאן 2006), הוכנס למוסך הקבוע שאני מטפל בו, עקב קריעת רצועת טיימינג שגררה נזק למנוע, הטיפול כמובן הוא החלפת מנוע- סך של 4000 ש"ח לערך,החלטתי לא לתקן והשארתי את הרכב במוסך, ( בחצר החיצונית בשטח מגודר השייך למוסך).

כמובן שהודעתי לבעל המוסך שכרגע אני לא מתקן, והוא אמר שאין בעיה.

בשבוע שעבר, אחרי שקניתי רכב חדש התקשרתי כדי לברר מה עם הרנו ולמכור אותה לסוחר ברזל, בעל המוסך אמר לי שהוא סגר את המוסך ובלי קשר הוא מכר את הרנו לסוחר ברזל שהוא לא זוכר את הטלפון שלו ואין לו איך להשיג לי את המספר.

הופתעתי ! לא נאמר לי שום דבר על המכירה של הרכב, הוא לא התקשר לבקש לקחת את הרכב, לא התקשר לשאול האם הוא יכול למכור, ופשוט עשה הכל על דעת עצמו.

התקשרתי למשרד הרישוי, כדי לברר האם לפחות הרכב ירד מהכביש בכדי למנוע בעיות עתידיות והתברר לי שלא.

האם יש עילה לתביעה? מה אני יכול לעשות?

כמובן שקודם כל אני מטפל בהורדה מהכביש של הרכב, ובו זמנית מנסה להשיג את המספר של הסוחר.

* אציין-הרכב שלי לא היחיד שחנה שם בחוץ.

בעל המוסך מעולם לא התקשר ודרש לפנות את הרכב, לא נתן לי אזהרה או משהו דומה.

תודה רבה לעוזרים!

פורסם

כפי שצויין לעיל, גש ותסתדר ואם לא, וותר. האם תגיש תביעה על כמה מאות שקלים כנגד אדם שהסכים לאפסן לך את הרכב מעל לשנה ואולי הניח שנטשת ואיבדת בו עניין?

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

כמה דברים :

1. המוסך כן היה צריך לשאול אותך מה לעשות עם הרכב - לפחות לדעתי. המוסך כנראה הבין (בצורה שגויה) שאם אתה משאיר את הרכב שם - הוא יכול לעשות בו ככל העולה על דעתו. מצד שני - השארת את הנושא לגורל עד שנזכרת יום אחד...

2. הגישה שלך להשאיר את הרכב סתם ככה אצל המוסך - תמימה משהו (ואיני מצדיק כאן את מכירת הרכב ללא אישורך - וללא העברת בעלות וכו').

3. היות ואתה הבעלים הרשום של הרכב (האם כן ? - שאם לא כן - הרכב גם נמכר עם זיוף חתימתך או ללא העברת בעלות...) מציע לך לפנות לבעל המוסך בצורה חד משמעית, ולהודיע לו שאתה מוריד הרכב מהכביש (ושיודיע לסוחר - זו בעייה של המוסך כנראה - תשאיר לו את זה).

4. מה אתה רוצה בדיוק מהמוסך עכשיו ? הן לא התכוונת לתקן הרכב. אתה יכול לקבל (מקסימום) כמה זוזים מהמכירה.

5. אין ספק שזה הפוסט המעניין להיום.

alfa 156 2.5.

פורסם

אם הוא כבר מכר את הרכב לסוחר ברזל, כנראה שהרכב לא על הכביש.

לדעתי גש למשרד הרישוי לבצע הורדה מסודרת. למניעת תקלות בהמשך. גם חלק יחסי באגרת הרישוי כבר לא תוכל לקבל.

כמובן הייתי מחתים את בעל המוסך שהוא יודע שהרכב מורד מהכביש ומסכים לכך.

הבחור סגר את העסק, אם חנו שם מספר רכבים והוא היה צריך לפנות אותם , פשוט קרא לסוחר ברזל שבא והעמיס את הכל

אולי תוכל לקבל ממנו כמה לירות על המכירה , אבל בקיזוז של אחסנה לשנה +/- לא נראה לי שישאר לך הרבה ביד.

גם ככה מדובר על 400-600 ש"ח שהיית מקבל מהסוחר.

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

שאלה לפות"ש - אתה מניח רכב לשמך שנה וחצי בשטח של מישהו ולא מתעניין בו.

למה אתה מחפש עכשיו אשמים?

זהקצת כמו התנהגות של ציפור קוקיה. מה חשבת שיקרה? שהוא בטעות יתקן את האוטו?

אם השארת את הנבלה בשטח של המוסך, הוא בהחלט יכול לדרוש ממך תשלום אחסנה חודשי של 400-500 שקל. לחודש.

אני מבין את התסכול והעצבים אבל לדעתי האשמה היא בך.

כל רכוש שיש לי ושאני חפץ ביקרו נמצא ברשותי.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

האם בעל המוסך אמר שהוא מתכוון לשלם לך משהו בעבור הרכב?

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

בעל המוסך מוגדר כשומר חינם

ככזה הוא אחראי לנזק שנגרם עקב רשלנותו.

כמה שווה רנו מגאן 2006 בלי מנוע? כנראה קרוב לאפס.

מה שתוכל להוציא ממנו ללא משפט יהיה רווח נקי שלך.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

ראשית כל, תודה לעונים.

שנית, יש בי הערכה כלפי בעל המוסך שהשאיר את הרכב שלי שם, אך חשוב שתבינו שהוא לא דרש תשלום ולא דרש לפנות את הרכב.

אני חושב שמין הראוי, ( גם אם אני טעיתי שהרכב שלי שהה שם כל כך הרבה זמן ) להרים טלפון, ולבקש לפנות את הרכב, או לכל הפחות לבקש אישור למכירה ללא ידיעתי.

פחות קריטי מהכסף ( כמו שנאמר פה זה באמת כמה גרושים), זה הציוד ברכב, הרישיונות וכו'- שוב- גם כשהטעות בידיי אין הדבר מצדיק את המעשה שלו.

בכל מקרה החלטתי לפעול לפי עצתכם, על הכמה מאות שקלים אני אוותר, ( למרות חוצפתו של בעל המוסך), פניתי למשטרה כדי ליידע אותם שהרכב לא בידיי מתאריך מסויים ובו זמנית אני פועל בכדי להוריד את הרכב מהכביש.

תודה לכולם :-)

פורסם

עשית נכון לדעתי.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

השארת ציוד ברכב במשך שנה וחצי ולא דאגת לפנות אותו?

אם תתבע את בעל המוסך על אבדן הציוד, השופט יזרוק אותך מהאולם עם סימני נעל על הישבן.

פורסם

ע"פי חוק המוסך ראשי לגבות ממך דמי אחסון לאחר חלוף 3 ימים מהיום בו הוא הוכנס למוסך. כמה? אין תעריף קבוע ובעל המוסך יכול לגבות כאוות נפשו.

בסה"כ יצאת בזול, אבל אף אחד לא יוצא פה צדיק - לא אתה, ולא בעל בעל המוסך.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...