Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3764 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

השגתי מחשב ישן מחבר שהולך לשמש לסקייפ, מדיה סנטר (ויתכן כשרת קבצים לגיבוי על הדרך) והוא מחובר לטלוויזיה של LG בגודל 42" בסלון. התקנתי עליו windows 8.1 pro.

למחשב יש מעבד core 2 duo e7400 עם לוח אם asus p5kpl-cm עם 3 ג'יגה RAM, שיש עליו כרטיס גרפי מובנה בלוח האם של אינטל מדגם 3100. המחשב כרגע מחובר לטלויזיה בכבל VGA.

הטלויזיה מתעקשת שצריך כרטיס מסך ברזולוציה של 1920X1200 עבור הVGA אבל אני חושב לעבור לHDMI כי הVGA גורם למעין "גלים" שניתן להבחין בהם על המסך.

אני מחפש כרטיס מסך HD בשבילו שיעשה את העבודה ויאפשר להציג Full HD בטלויזיה, התקציב מוגבל.

תודה,

מתן.

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

AMD r7 או AMD R5 .

בדיוק פרקתי מערך של 6870 אחרי שכרטיס 1 מת.

את השני תרמתי חבל.

עריכה אחרונה על ידי eyali23
פורסם (נערך)

הוא תומך בHDMI? נדמה לי שגם הקול עובר בHDMI וצריך כבל בנפרד, לא?

אגב,

שכחתי לציין שבלוח האם יש סלוט ל PCIex16 וצריך שהכרטיס יתמוך בזה, והתקציב 300-350 ש"ח, לא יותר מזה.

p5kpl-cm.jpg

עריכה אחרונה על ידי matanfr
פורסם

כן, ישירות מהמחשב לטלויזיה דרך כבל VGA. אני רואה על הטלויזיה את הdesktop.

מהמחשב יוצא כבל audio (כבל בננה של אוזניות) מכרטיס הקול לטלוויזיה. מאחורי הטלוויזיה יש שקע audio סטנדרטי.

לכן השאלה היא האם צריך כבלים נוספים לHDMI. הטלויזיה לא תומכת ב-DTS.

פורסם

כן PCIE , הכוונה שהוא תופס מקום של 2 חריצי PCI בגלל שהוא "גבוהה" פשוט במארז פרק את הברזל שמתחת לכרטיס מסך.

פורסם

לא קראתי את כל השרשור.

יש לי כרטיס כזה שאני יכול למסור ללא תמורה.

אפשר להמשיך בהודעה פרטית.

פורסם

מיותר כרטיסים ברמת המחיר שציינו כאן כמו ה R7 או ה 740, ממש מיותר, כל כרטיס מסך חדש יתאים, גם אלו לא מהדורות החדשים ביותר. ומעבר לכך, אם זה למחשב בסלון, חפש כרטיס מסך בעל כרטיס פאסיבי - כלומר ללא מאוורר והקירור מתבצע על ידי גוף הקירור בלבד. מבחינת תאימות, גם אם רשום לך כרטיס PCIE3 יתאים אחורה לחריץ PCIE2.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

תודה רבה. קיבלתי מחבר כרטיס עם קירור פסיבי geforce gt710.

יש למחשב חריץ של pcie1 (הלוח ישן לסוקט 775) ולמרות שהכרטיס הוא PCIE2 והכרטיס עובד איתו בסדר גמור.

יש בעיה אחרת-חלק מהאייקונים פשוט "בורחים" לצד ימין בטלויזיה (המחשב שלי, לדוגמה) ונראים בחלקם מחוץ למסך. איך לסדר זאת?

שנית, מה קצב הרענון שצריך להיות מוגדר בכרטיס? הטלויזיה תומכת ב50 ו-60 הרץ, וגם הכרטיס. מכיוון שרשת החשמל אצלנו היא 50 הרץ, חשבתי לשים 50 הרץ. האם זה רלוונטי?

• תוכן חדש...