Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בירו לגבי קסדות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7810 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה לקנות קסדת שטח.

אני נתקל הרבה במונח ריפודים פרקים

שאלתי היא

1. מה הריפודים הפריקים נותנים לי?

2.על איזה תן תקן אני צריך להסתכל שאני קונה קסדה

3. אם אני רוצה להביא קסדה מחו"ל, כמה בסופו של דבר באחוזים אני ישלם יותר?

תודה מראש

פורסם

1. אפשר לכבס אותם. יתרון גדול בקסדה, במיוחד בקסדת שטח שרואה הרבה לכלוך וזיעה.

כמובן שאפשר גם להחליף אותם, אחרי שנשחקו.

2. SNELL (ויש גם DOT, אבל SNELL מחמיר יותר, כמדומני). אין ממש מה להסתכל על תקן, פשוט תצמד לחברות ידועות (Shoei, Arai - אם יש את הכסף, וחוץ מזה AGV, HJC, ועוד המון, לא חסר).

כולן עומדות או עוברות את התקן.

3. אתה לא תשלם יותר. על קסדות יש 17 אחוז מע"מ. מצד שני אתה גם לא תמיד תשלם הרבה פחות.

שים לב למידות הקסדות, XL של יצרן אחד אינו XL של יצרן שני, לרוב מצויין גם היקף הראש בסנטימטרים, ליד המידה. אם אתה הולך להזמין מחו"ל, בלי למדוד עליך את הקסדה, אז מאוד כדאי שתעשה את זה לפי היקף הראש (קח סרט מדידה, תקיף את הראש בנקודה הרחבה ביותר שלו, וזהו). באראי למשל, XXL זה 63-64 סנטימטר, XL זה 61-62, וכן הלאה.

מה התקציב שלך?

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

אני לא בטוח שבתקציב הזה, תחסוך הרבה לעומת חו"ל. על אראי ב4000 שקל, המצב אולי אחר (למרות שכנראה שלא).

תחשוב טוב אם שווה לך הבלאגן, ובכל מקרה תעשה סקר שוק לפני שאתה מזמין מחו"ל.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

האם כדאי להזמין קסדות מאי-ביי...

יש שם דילים מטורפים מאנשים שמוכרים את הקסדות הסגורות של ה"מורכבות" לשעבר ;-)... קסדות (שלטענת המוכר) לא השתמשו בהם המון.

כמובן שיש תמונה ברוב המקרים והקסדה נראית מצויין (משקף נקי, ובלי מכות)

כי לפי מה שראיתי אפשר לקנות קסדה מבית טוב, משומשת קלות, ובמחירים מצחיקים (עד 500 ש"ח)

(אני פשוט מחפש קסדה זולה ונוחה לעבודה בתור משלוחן - כלומר קסדת עבודה נטו)

1f u c4n r34d th1s u r34lly n33d t0 g37 l41d

פורסם

אני אישית קניתי קסדה חדשה לגמרי מאיביי במחיר מצחיק של 700 שקל (לא כולל משלוח לארץ) לעומת 1700 בארץ (שואי TZ1).

מומלץ לקרוא את המאמר על קנייה באיביי שנמצא בפולגז.

פורסם
כמה באחוזים זה יוצא יותר מהמחיר שקנית מארה"ב עד אליך?

הכוונה מכס משלוח וכל הירקות האלו

ברמת העקרון אין מכס על קסדות, יש רק מע"מ. ורוב המוכרים יסכימו לציין ערך חבילה של 50$ כדי לחסוך גם את המע"מ, או לפחות להקטין את הסכום.

המשלוח הוא בערך 30 דולר, לזמן הגעה של 4-10 ימים.

מה שיוצא מחיר סופי של כ850 שקל. לעומת 1700 בארץ, החסכון הוא בדיוק פי 2.

רק תמדוד את הקסדה בארץ. הכי בטוח.

פורסם

תודה רבה..

אני שוקל ברצינות להביא קסדה אחת זה יחסוך לי הרבה ובכסף שאני אחסוך

אני יוסיף אותו לרכישת צבי צב.

• תוכן חדש...