Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3746 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

יש בידי כרגע hu של אלפיין 9855, אני מאוד מרוצה מהאיכות שלו אבל מאילוצים של התממשקות של Bluetooth, iphone וכו׳ אני נאלץ להחליף אותו...

ראיתי מספר מכשירים שנראים במפרט מאוד דומים לו, אשמח אם מישהו שראה אחד או חלק מהמכשירים האלה יתן את דעתו, איך הם בהשוואה אליו, כי בזמנו ה9855 היה ספינת הדגל של אלפיין:

CD-R-178bt

Ide-178bt

Cda-137bti

תודה

פורסם

כרגע ישודך למערכת הקיימת, מגבר + קומפוננט עם וסאב, אני צריך שיהיה:

תמיכה בBluetooth עם A2DP

Usb ו ותמיכה מלאה בiPhone

פורסם (נערך)

את דעתי בנוגע למכשיר כבר אמרתי בשרשור הקודם {רמז פיוניר DEH 80PRS}

בנוגע למכשירי האלפיין הנ"ל.

ה 178 הם אותה גברת בשינוי אדרת,ה 137 הוא ספינת הדגל ל 1DIN {רק בגלל שהוא שולט פרוססור}

הם מציעים כמעט כל מה שה -9855 שלך מציע מלבד העובדה שהם אינם מגיעים עם קרוס 3WAY.

אם אתה לא מעוניין להוסיף פרוססור אין לך צורך ב 137 כמכשיר נטו

אין לו עדיפות על ה 178 והוא מאוד יקר.

עריכה אחרונה על ידי AUDIO KING
פורסם

היי, תודה רבה על התגובה!

אמרת שהם מציעים את מה שה9855 מציע, זה מה שבאמת ראיתי, אבל מה מבחינת האיכות? הם באמת נותנים את אותה איכות שה9855 נותן?

ועוד דבר, מה ההבדל בין שני ה178 הללו?

פורסם

ה 9855 הוא מכשיר מעולה לכל מכשיר יש את הסאונד FLAT שלו גם ללא כיוונים מעבר לזה.

אני לא יכול להגיד לך שאתה תקבל בדיוק את אותה תוצאה מה 178 אבל אני יכול להגיד לך

שה 178 הוא בהחלט מכשיר טוב מאוד ,אני לא מאמין שתהיה מאוכזב.

בנוגע להבדלים בין ה 178 ככול הידוע לי מדובר בהבדלים באזור שיווק ולא מעבר לזה.

אני עדיין הייתי שוקל את הפיוניר DEH 80PRS מדובר במכשיר

אולי הטוב ביותר בסיגמנט שלו.

פורסם

אני שמעתי את הפיוניר, יש לי בעיה עם הגוון צליל שלו, אני מניח שהרבה יחלקו עלי, אבל הצליל שלו נשמע לי מתכתי מדי וקצת מזוייף...

אבל כמו שאומרים על טעם ועל ריח.

נ.ב. יש לו את האופציות שליטה על האייפון? והBluetooth?

פורסם

בנתיים יש בעיות עם האייפון 6, אייפון 5 מתאים.

ה164 של אלפיין הוא די זהה ל9855, 3WAY ואקולייזר של 9 בנדים פרמטרי, T/A ו24BIT.

פורסם

היי, תודה,

אשמח אגב לעוד המלצות, לגבי ה164, ראיתי עכשיו שאין לו את הפיצ׳ר של השהיית הזמנים, שהוא החשוב ביותר כמעט...

פורסם

וואלה אתה צודק, אני נכנסתי למפרט שלהם באתר, היו מערכות שהיה כתוב שזה כולל והיו שלא, על זאת לא היה כתוב משום מה

• תוכן חדש...