Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3752 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום וברכה!

ברשותי מאזדה דמיו 2001.

בתקופה האחרונה כאשר הרכב עומד במצב D הסל"ד צונח לערכים נמוכים מאד, המנוע רועד והסל"ד קופץ בחזרה למעלה, וחוזר חלילה כל כמה שניות. דבר זה קורה גם במצב P וN אבל בעוצמה פחותה.

מה יכול להיות מקור הבעיה?

האם זה משהו שאני יכול לאבחן ולטפל בו לבד (ללא רקע במכונאות, אבל עם ידיים טובות ולומד מהר)?

תודה.

פורסם

בדוק תחילה את שכתב אלעד. אם אין דליפה,כדאי מאוד לבצע ניקוי יסודי לבית מצערת ומנוע הצעדים ברכב.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

הבעיה רק בעמידה.

כיצד אני בודק האם יש דליפת אוויר?

מישהו מכיר מדריך ברשת לניקוי בית מצערת ומנוע צעדים שלן דמיו או רכב עם מכלולים דומים?

פורסם
מתעלק.. למה שדליפת אויר תגרום לצניחת סלד? ההגיון שלי אומר שתהיה דווקא עליה

מפני שאם הדליפה היא לאחר מד זרימת האויר, אזי המד יודע שלמנוע נכנסת כמות מסוימת של אויר ובהתאם לכך המחשב מתאים את כמות הדלק שהמזרקים מכניסים למנוע, בעוד שבפועל נכנסת כמות אויר גדולה יותר.

משמעות הדבר היא שמתקבלת תערובת ענייה מאוד, דבר שבהחלט יכול להסביר את התסמינים שפות"ש תיאר.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

דליפות אויר צריך לבדוק על כל צינורות האויר והוואקום. דליפה דרך אטם סעפת היניקה ניתן לבדוק על ידי השפרצת ספריי קרבורטורים בהיקף החיבור של הסעפת לראש המנוע ואז לראות אם יש שינויים בעבודת המנוע. לגבי ניקוי בית מצערת ומנוע הצעדים ברוב הרכבים הרעיון דומה רק תהליך הפירוק לעיתים מורכב יותר..ישנם לא מעט סירטונים ביוטיוב.

• תוכן חדש...