Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3760 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

ברשותי סקודה פאביה שנת 2008 שהייתה ללא שימוש בחצי שנה אחרונה, הייתה בחנייה פתוחה מחוץ לבית.

לרכב, הוחלף מצבר למצבר חדש.

הבעיה שלי היא כזאת,

כאשר אני מנסה להניע את הרכב, הצג משתגע לי עם הנורות ויש לי צלצול מהקודנית כמו שאני לוחץ על אחד הלחצנים שלה.

בנוסף לכך גם אחרי נסיעה של 70 ק"מ כאשר אני מדומם את המנוע, אני לא מצליח להניע שוב, וכאשר אני כן מניע באמצעות בוסטר הוא ממש מניע קשה (כאילו המצבר גמור)

כאשר החלפתי את המצבר נבדקה טעינה והאלטרנטור תקין ונותן מתח של 13.7 בזמן שהרכב מונע.

צירפתי 2 תמונות של הצד של הרכב כאשר אני מסובב את הסוויטש (שלב אחד לפני הנעה ושלב שלי שאמור להניע)

IMG_9964.JPG

IMG_9963.JPG

• תוכן חדש...