Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צריך הכוונה לכמה שאלות אחרי תאונה קלה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3368 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שלום חברים.

בזמן עמידה נכנסו לי ברכב וכתוצאה מכך נפל לי הטמבון נשבר הפנס ויש איזו נגיעה קטנה בכנף.

כל זה קרה אתמול בצהריים.

אני מבוטח מקיף.

יש לי כמה שאלות.

1. שמאי מגיע היום לאמוד את המכה ורכב חלופי אראה רק בראשון בערב. אני עובד יום ראשון ואין לי אפשרות אחרת להגיע לעבודה אלא עם רכב. האם זה בסדר שאקבל את הרכב רק ביום ראשון בערב? ושהשמאי מגיע רק היום.

2. מה התהליך שאני צריך לעבור אחרי המכה,מה בדיוק השלבים ולמה לדאוג מבחינת הביטוח והמוסר שמבצע את העבודה?

תודה רבה!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש כמה שאלות שצריך לשאול:

1. האם ידוע לך מי הפוגע, והאם יש לך פרטי הרכב, הנהג והיטוח שלו?

2. האם הנהג הפוגע דיווח לביטוח שלו על התאונה.

3. אם התשובה לשתי השאלות הראשונות שלילית ועליך לבצע את התיקון על חשבונך או להפיל את הביטוח שלך - מה עלות התיקון (כולל מה שמסביב, כגון שמאות), מול ההשתתפות העצמית שלך?

הערה לגבי הנזק - אתה מדבר על הנזק הנראה לעין. יתכן שיש נזק נוסף שנסתר מתחת שכבות חיצוניות, או אפילו גלוי אבל העין הלא מקצועית שלך לא מזהה אותו. בשביל זה יש שמאי, שבדיקת רכב אחרי תאונה הוא מקצועו. וגם אנשי המוסך מיומנים בכך, לעתים קוראים לשמאי לבדיקות חזורות כאשר הם מגלים נזק שלא נראה בבדיקה הראשונה.

מעבר לכך - יש עניין של בחירת המוסך. לברות הביטוח מעדיפות "מוסכי הסדר", אני מניח שבהם הן מקבלות מחירים יותר נוחים, ומגלגלים אליך חלק קטן מההנחה (בצורת השתתפות עצמית מוקטנת). הניסיון שלי עם מוסכים כאלה מעורב - היה מוסך שנתן לי שירות מצויין, והיה מוסך שעשה עבודה ירודה ביותר.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...