Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3648 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 385
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

^זה בדיוק הבעיה.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

משהו שתפס לי את העין - שמת כל מיני תוספות אך אמרת שהאוטו גם שבור פה ושם...

בשביל מישהו שלא קשור לאוטו או אליך זה צועק "קניתי בזול אבל שיהיו לדים וספויילר".

אולי שווה לך להשקיע במעט פחחות? בכלל נעים יותר לראות אוטו שלם לעומת אחד שנראה מוזנח.

"Metal is like flesh. Both carry potential in their veins. When tempered with heat and pressure, the potential surfaces"

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לא הבנתי מה הבעיה במילה "משטרות"?

בינתיים יש רק משטרה אחת במדינת ישראל. אלא אם אתה מתכוון שעוצרים אותך גם שוטרים ממשטרת ישראל, גם שוטרים ממשטרת הצניעות במאה שערים וגם שוטרים ממשטרת האופנה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
אכן זה משהו שמציק לי בעין אבל אם אני אתחיל לתקן את הכל זה יעלה לי יותר מהאוטו.

הייתה לי פעם מונדאו משנות ה-90 שנסעה נחמד אבל היית מעוכה בכל סנטימטר אפשרי. התעניינתי סתם לצורך השעשוע כמה יעלה לתקן והעלות הייתה כפולה ממחיר האוטו. :)

באופן מוזר משהו, כחודש לאחר מכן היא נגנבה יחד עם קוואליר-ערס, אבל את ה-306 המלוקקת של השכנים השאירו...(3 המכוניות חנו ביחד - הקוואליר גם של השכנים).

"Metal is like flesh. Both carry potential in their veins. When tempered with heat and pressure, the potential surfaces"

פורסם (נערך)

אושריקו זה מלמד אותך שיעור חשוב בחיים.

שבכל מקום יש נורמות.

אני לא אתחיל לפתוח פה דברים, אני בתחום אחר למדתי שאם הולכים עם הנורמות אז חלק מהדברים פועלים לטובתך.

גם הקוואליר שלי מושכת שוטרים ומפחידה אנשים (שכחו איך נשמע מנוע ישן, ואגב אצלי הוא שקט אחרי החלפת ממיר קטליטי).

אין פיתרון מלבד להחליף אותה.

ברכב הבא אני אשתדל לבחור רכב שמתקרב יותר לנורמות של החברה שלנו כיום.

אז נכון שאני לא קולע לטעם האמיתי שלי ואני מושפע מנורמות מטומטמות.

אבל כרגע נמאס לי שאיך שאני יורד מהרכב אנשים מסתכלים עליי כעל דמות שלילית כי אני להפך לגמריי.

עריכה אחרונה על ידי nir100
פורסם
אושריקו זה מלמד אותך שיעור חשוב בחיים.

שבכל מקום יש נורמות.

אני לא אתחיל לפתוח פה דברים, אני בתחום אחר למדתי שאם הולכים עם הנורמות אז חלק מהדברים פועלים לטובתך.

גם הקוואליר שלי מושכת שוטרים ומפחידה אנשים (שכחו איך נשמע מנוע ישן, ואגב אצלי הוא שקט אחרי החלפת ממיר קטליטי).

אין פיתרון מלבד להחליף אותה.

ברכב הבא אני אשתדל לבחור רכב שמתקרב יותר לנורמות של החברה שלנו כיום.

אז נכון שאני לא קולע לטעם האמיתי שלי ואני מושפע מנורמות מטומטמות.

אבל כרגע נמאס לי שאיך שאני יורד מהרכב אנשים מסתכלים עליי כעל פושע או דמות שלילית כי אני להפך לגמריי.

ניר יא תותח. זוכר אותך עוד מFXP :).

הבעיה שללכת עם העדר זה הבעיה שלנו הישראלים.

פורסם (נערך)

אבל אם אתה הולך בדרך משלך, אל תתלונן....אמץ אותה לחיקך בחום ואהבה - לטוב ולרע.

עריכה: תעלה תמונה!

עריכה אחרונה על ידי ROEi1
פורסם

אם יש לך סגנון משלך זה בסדר, אבל אתה אומר שאנשים מגיבים לך ואתה לא נראה לי אהבל שלא מבין רמזים אז למה אתה לא פועל להורדת כאב הראש מהמשטרה? אתה נהנה מתשומת הלב? אם כן אז למה אתה מתלונן? אגב ללכת עם העדר זה לא רע לפעמים.

Tesla Model 3 AWD stealth Performance

Lexus GX460 Luxury

פורסם

הרמת פה לוואחד הנחתה

שים תמונה שנראה במה מדובר

החבר׳ה פה במתח חיובי

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם
אם יש לך סגנון משלך זה בסדר, אבל אתה אומר שאנשים מגיבים לך ואתה לא נראה לי אהבל שלא מבין רמזים אז למה אתה לא פועל להורדת כאב הראש מהמשטרה? אתה נהנה מתשומת הלב? אם כן אז למה אתה מתלונן? אגב ללכת עם העדר זה לא רע לפעמים.

מעצבן אותי המחשבה שכל מי שנוהג ברכב שקצת משופצר הוא חייב להיות או ערס יהודי , או עבריין יהודי או ערבי.

השוטרת שעצרה אותי לפני שנה אמרה לי בעצמה שאנחנו נראים לה ילדים טובים אבל תדע לך שהאוטו שלך מושך עיניים יותר מדי.

מצד אחד אני אוהב את מה שאני השקעתי ומצד שני מעצבן אותי הקטע של המשטרה. אני מרגיש סוג של אובססיה, חייב תשומת לב ברכב. זה בטח לא כמו פעם , אבל עדיין קיים בי הדבר הזה. זה כמו שאתם נוהגים ברכב ספורט חלומותיכם והמצערת לחוצה עד הסוף. תענוג ? לא נדבר על מילה יותר גסה.

ולגבי הורדת דברים, אני בקושי יכול לנקות דבק 3M מאיזה קורה שחורה ברכב, אתם רוצים את שאר הדברים?זה דבק מפחיד. עדיף לא להתעסק.

לגבי תמונה, מעדיף שלא לפרסם בפורום כללי את התמונה של הרכב , זו לא סתם קורולה ולא בא לי שיזהו אותי ישר. קצת פרטיות חברים!

מי שגר בעיר שלי יזהה כבר :)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3648 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...