Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דאבל דין סיני

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3805 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, אשמח לחברה עם ניסיון שיחוו דעתם. לאחרונה נמאס לי מהרדיו המיושן בגטס שלי ומהדיבורית בלוטוס המקרטעת שלי. חשבתי על התקנת דאבל דין שמובנה בו בלוטוס ושאר ירקות. נתקלתי בדגם zed zi-633m במחיר של 800 ש"ח כולל התקנה. אחריות לשנה. חשוב לי לציין שהתקציב שלי דל, ו לא מפריע לי מערכת שתחזיק שנתיים-שלוש, לא צריך יותר מזה. מישהו מכיר את המכשירים האלה, והתנסה בהם בעבר? האם איכות השמע ברדיו והבלוטוס סבירה? האם הטאץ' עובד כמו שצריך? איך עובדת אופציית המירור לינק של המכשיר, אם בכלל. אשמח לאנשים שמכירים ממקור ראשון, ולא עדר שצועק שסיני זה חרא.

פורסם

אם כל השיקול שלך הוא דיבורית בלוטות' ומערכת נורמלית, אז למה לא סינגל דין נורמלי של מותג איכותי וזהו?

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם (נערך)

אני חושב שאם כבר להחליף רדיו אז להשתדרג. לא ככה? לגבי ההשקעה הכספית, הרכב עצמו הוא רכב זול שמתאים לצרכים שלי כסטודנט, מן הסתם יש כוונה להחליפו בעתיד הלא מאוד רחוק, ולכן אין טעם להשקיע סכום רציני שפשוט יזכה את קונה הרכב העתידי.

עריכה אחרונה על ידי eidl113
פורסם

אבל העלות תהיה נמוכה יותר, תרוויח מכשיר אמין ואיכותי של מותג נורמלי. פיונייר DEH-X4850BT יכול להיות בחירה טובה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

+1 מסכים עם מה שנאמר פה, עדיף לקחת דין אחד של פיונייר מאשר דאבל דין סיני.

כמה סיבות:

1. איכות הסאונד יתרון לפיונייר.

2. טאץ' באיכות ירודה של דאבל דין סיני

3. פרייזים של הדאבל דין הסיני

לפי דעתי אם תלך על דאבל דין סיני אתה תצטער על כך, אפשרות אחרת שאני רואה זה לחסוך עוד קצת כסף ולהשקיע בדאבל דין יותר איכותי.

[CENTER][B][COLOR=#ff0000]HU:[/COLOR][/B] DEH 80PRS [B][COLOR=#ff0000]Front Stage:[/COLOR][/B] Morel Elate 603 [B][COLOR=#ff0000]Subwoofer:[/COLOR][/B] Morel Primo 10 [B][COLOR=#ff0000]Amplifier:[/COLOR][/B] Leviathan II[/CENTER]

• תוכן חדש...