Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3809 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

הי חברים,

עם כמה שזה נשמע מצחיק, אני מחפש משתמש ותיק בפורום שיוכל להפגש איתי לשעה שעתיים וללמד אותי איך לבצע את שלבי ניקוי הרכב ויישום של אוטם/וקס כמו שצריך עם כל השלבים הכרוכים. לדעתי אין צורך בפוליש/פלסטלינה וכד כי הרכב ממש חדש ואפילו לא עבר עדיין שטיפה (עבר רק800 קמ) ולכן אני חושב שזה באמת לא ייקח הרבה זמן.

החשש שלי הוא לעשות נזק כלשהו לצבע הרכב (רכב בן חודש).

קראתי בפורום את כל הדביקים, ראיתי סרטונים ואני עדייין מעוניין פעם ראשונה לבצע עם אדם עם ניסיון.

בהתייעצות עם המשתמש mzn שעזר לי רבות (אתה מלך!) , הזמנתי את כל החומרים הדרושים מאוטו סטור למעט וקס /אוטם.

האם מישו מהותיקים יהיה מוכן לעזור לי? בתשלום כמובן, וחומרים עליי. אני מאיזור הרצליה /תלאביב.

תודה מראש!

מרון

עריכה אחרונה על ידי מרון
פורסם

יש כאן אנשים תותחים, אני בטוח שיעזרו לך ללא תשלום.

אין שאלה שאין לה תשובה בפורום דיטיילינג'. :)

תתחדש על הרכב, באיזה רכב מדובר?

Volkswagen Polo GTI 2020 - White

Skoda Fabia 2015 - Style, White & Black (sold)

פורסם

תודה! סיאט איביזה שחורה. בתור אחד שלפני הרבה שנים היה לו אוטו שחור, אני יודע כמה קשה לשמור שהצבע ייראה טוב לאורך זמן.

• תוכן חדש...