Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3821 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתחיל ואומר כי אינני מבין כלום באודיו בכלל וברכב בפרט.

קניתי סיאט איביזה 2013 ואני מעוניין להחליף את המערכת המקורית במערכת מולטימדיה.

הרכב הגיע עם שני רמקולים קדמיים מקוריים 6.5" וטוויטרים מובנים שבשני מקומות שהלכתי אמרו לי שבשביל קדמיים הם מצויינים ולא כדאי להחליפם.

לרמקולים מאחורה המליצו לי ושמתי רמקולים 6X9 של פיוניר דגם TSA6975S.

לצערי הסאונד (לאוזן הלא מוסיקלית שלי) איננו נקי בכלל, גם לאחר שכיוונו לי את המערכת במקום ההתקנה.

הייתי בכל מיני מקומות, כל אחד מנסה לדחוף לי מערכת במחירים שונים, עם פונקציות שונות והמחירים לגמרי לא ברורים.

אמרו לי גם שהרמקולים שרכשתי אינם טובים, אמרו לי שאם ארכוש מערכת מסויימת (נראה לי TARGET) שיש לה 4X65 (לא מבין מה זה) אז גם הצליל יישמע טוב יותר וכו'.

הצרכים שלי במערכת הם כדלקמן:

*סנכרון מול אייפון במוזיקה, בספר טלפונים (בעברית) וגם עם סירי (באנגלית ובקרוב בעברית).

*דיבורית לרכב עם השתקת המוזיקה בשיחה נכנסת.

*ניווט עם ווייז.

*חיבור לשליטה על המערכת (אצלי זה בצד ולא על ההגה).

*עמעום הסאונד כשיש צפצוף התראה ברכב (קיים במערכת הנוכחית).

חיבור אופציונאלי למצלמת רוורס שתופיע במסך אוטומטית בהכנסה לרוורס.

תוספות אם אפשר:

מסך שמשקף את הפלאפון (אם יש דבר כזה בכלל).

לסיכום:

א. האם מערכת מוטימדיה טובה יותר אכן תיתן לי צליל טוב יותר ולא אצטרך להחליף רמקולים?

ב. איזו מערכת מומלצת?

תודה מראש לעונים.

• תוכן חדש...