Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3819 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

בבעלותי פולו 2001, 1.4, אוטומט, הרכב אצלי כשישה חודשים, גמע 163,000 ק"מ, הרכב טופל יפה בשנותיו, בשישת החודשים שעברו הרכב לא עשה בעיות, חוץ מאלטרנטור שהלך וכמה בעיות חשמל.

הרכב אמור לעבור טיפול ב-165,000 ק"מ.

הקטע הוא, שאני חייל, ביומיות בינתיים, הבסיס שלי מסובך להגעה ומצריך ממני לקום בשעה 5 בבוקר בכל יום וחזרה בשעה מאוחרת (שמונה בערב).

לפה ולפה אין לי זמן ורכב הוא דבר שימנע ממני נסיעות ארוכות בתחבורה ציבורית (מדבר על 30 דקות עם האוטו לכל צד).

לרכב נגמר הביטוח ואני חושב או לחדש או למכור, בהתחלה חשבתי לעבור לקטנוע 125, אך ההורים מאוד נוקשים בנושא ולא מוכנים להקשיב לי ואני מכבד את זה ולא מוציא מאחורי גבם.

המשכורת שלי היא 800 שקל לחודש, מתוך זה אני נותן 300 - 400 שקל לדלק.

חשבנו להתקדם למשהו חדיש יותר אך המצב אינו מאפשר.

מה דעתכם בנושא ? לשבת עיקש על ההורים לגבי קטנוע ? למכור את הרכב ?

נ.ב, אין פה נושא של "ילד מפונק", אני קם ללא שום תלונה בכל בוקר לבסיס, אך הדבר מקשה את שגרת חיי ומה גם שאני לי רכב יום יומי לנהוג עליו.

מה דעתכם ? הרכב יכול להחזיק תקופה של שנתיים וכמה חודשים ? יכול לתת לי מענה ?

הרכב נסע לחיפה וירושלים ללא שום בעיה ! מתל אביב.

פורסם

לא הצלחתי להבין מה בדיוק אתה שואל.

אם הרכב יחזיק תקופה של שנתיים אף אחד לא יכול להגיד לך. כל רכב ומצבו הוא.

אם ההורים מתנגדים לאופנוע הייתי מוותר.

למכור את הרכב? רק אתה יודע לענות על זה, אם אתה צריך אותו או לא, ונשמע שאתה צריך אותו.

בדר"כ דעתי היא להסתדר בלי או עם הרכב של ההורים ולחסוך את הכסף. אבל נשמע כאן שה 400 שקל האלו לא מטרידים אותך

וזה לא שמדובר כאן באיזה רכב חדש שירידת הערך גבוהה.

ה 400 שקל דלק חסכון לא יעשו אותך מליונר, ואם אתה מצליח לעמוד בהוצאות השוטפות אז הייתי משאיר.

בשביל טיפולים שוטפים ותיקונים לחסוך יש לך את הכנופיה שישמחו לעזור לך וגם תוכל ללמוד מהם איך לטפל ברכב בעצמך.

בסופו של יום, הכל תלוי במצבו המכני של הרכב, זה שהוא נסע לחיפה לא אומר כלום. כל עוד הוא תקין ומתוחזק טוב הוא גם יסע לאילת כל יום הלוך חזור בלי בעיה.

• תוכן חדש...