Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3394 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן.

*מצטער מראש אם יש שגיאות הקלדה/דקדוק/וכו'. אשתדל לבדוק. השרשור נכתב בעידנא דריתחא. שתיתי כד מים, ועישנתי פאקט.

אני עובד תחת חברת אבטחה בירושלים. בחודשים יוני-אוגוסט עשיתי לחברה טובה, ועשיתי הסעות לכוחות אבטחה בירושלים, בסופי שבוע. בתשלום כמובן.

בשני הסופ"שים הראשונים(תחילת חודש יוני), ההסעות התבצעו ברכב של החברה מסוג ניסן מיקרה.

בשאר הזמן - בקיה ריו.

אתמול קיבלתי דואר רשום. בדואר חיכה לי דו"ח מהירות ממשטרת התנועה שנרשם על שמי מתאריך 1.8.2015(יום שבת), שניתן בת"א.

הרכב היה מסוג ניסן מיקרה. בשבת זו לא עבדתי כלל(!).

כל נציגי החברה איתם דיברתי טוענים שאני נהגתי ברכב הנ"ל, בתאריך האמור, למרות שלא ביצעתי הסעות ברכב הזה בתקופה הזאת, ולא עבדתי כלל באותו היום. לרכב לא התבצע רישום ביומן רכב המפרט את פרטי הנהג ויעדי הנסיעות באותו היום(כך אני מניח, כי בד"כ אני היחיד שכן ממלא פרטים. ולא נותנים לי לראות, כנראה כי אני לא הנהג).

בין השיחות נאמר לי שלא יכול להיות שלא אני נהגתי ברכב, כי אני עשיתי הסעות בדרך כלל.

בנוסף, קיבלתי טלפון מהנהלת החשבונות של החברה. בשיחה איתם טענו בפניי שקיבלתי משכורת על 5 סופי שבוע באותו החודש, ואם באמת לא עבדתי, יקזזו לי את השכר מהמשכורת הבאה. בבדיקה בתלוש השכר, התברר שקיבלתי שכר על 4 סופי שבוע בלבד. לאחר ששלחתי להם את תלוש השכר שנמצא אצלי, חזרו אליי, וטענו שכן קיבלתי את השכר, אבל הוא לא מופיע בתלוש שלי משום מה(זה לא יכול להיות נכון).

יש לי הרגשה שמנסים להלביש עליי דו"ח שקיבל אחד מאנשי ההנהלה בסניף. מנסים לעבוד עליי, במצח נחושה, ומשהו שם מסריח ברמות-על.

אני לא יודע כמה הנושא קשור לדיני תעבורה, אבל מקווה שכן יהיה פה מישהו שיוכל לעזור בנושא.

תודה,

דודי.

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תתחיל בדרישה לקבל את צילום העבירה. יתכן מאד שמדובר ברכב אחר, ושהשוטר טעה בפענוח ספר הרישוי, והיו דברים מעולם.במקביל בדוק את תלוש השכר שלך, וכמובן את יומן העבודה (אישית אני בודק את יומן העבודה שלי מדי חודש, למעשה מדי יום, על מנת לגלות פערים, למרות שהשעות שלי קבועות).

בעבודה מהסוג שאתה עושה כדאי מאד לצלם את יומן העבודה בסוף כל חודש ולתייק אותו, על מנת להשוות לתלוש השכר וגם למקרים כמו שאתה מתאר. כמוכן להחזיק אצלך יומן נפרד של שעות העבודה והתפקידים שביצעת

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

כפי שאני רואה זאת, כרגע יש לך 2 אופציות :

1. לשלוח מכתב למפנ"א ובו לטעון כי לא אתה נהגת ברכב חברה, וכי אינך יודע מי הנהג. תציין כי החברה מסרבת להראות לך יומן רכב וכי אתה חושד שמישהו בחברה מנסה להפיל את הדוח עליך (תתנסח בצורה יותר דיפלומטית).

בעקרון, לתלושי שכר אמור להיות מצורף דוח נוכחות (ימים ושעות עבודה). אם יש לך דוח נוכחות עבור התאריך הנ"ל, תצרף עותק למכתב בתור הוכחה לכך שלא עבדת באותו יום.

אני אישית לא מאמין שיקבלו את הטיעון שלך, ולכן אופציה 2.

2. להגיש בקשה להשפט. לטעון אותם דברים בדיוק במשפט. בדיון הקראה (בו השופט שואל אם אתה מודה באשמה, ולאחר מכן קובע תאריך לדיון הוכחות) - תבקש מהשופט שיוציא צו לחברת שמירה למסירת דוח נוכחות שלך (שעות עבודה) + יומן רכב + זימון התייצבות לכל מי שאתה חושב שרלוונטי בחברה.

רק קח בחשבון כי יש סיכוי שתפוטר לאחר מכן (אבל עם יחס כזה, לא יודע אם תרצה להמשיך לעבוד שם).

במידה ותצא זכאי במשפט או שהתובע יבטל כתב אישום - יש לך עילה להגשת תביעת נזיקין כנגד החברה

במחשבה שניה - אולי כדאי לזמן למשפט את מי שחתם על התצהיר שאתה זה שנהג ברכב - ובמשפט לנסות להראות כי זה תצהיר שקרי (=עבירה פלילית).

פורסם

בשעות עבודה הרגילות שלי אני הכי מסודר שיש. יש יומן שעות שלי, אותו אני שולח לחברה בכל סוף חודש ולאחריו אני מקבל טופס עם השעות המוזנות במחשב לאישור. מה שקרה עם ההסעות זה שהיה חסר להם נהג, וביקשו ממני בתור טובה לעשות את ההסעות האלה. זה נעשה קצת אוף דה רקורד. כל יום שישי היו שולחים לי בווצאפ סידור עבודה ואת הנהג שצריך לקחת ממנו את הרכב(באותו שבוע אין לי כלום). לגבי הדו"ח, זה דו"ח מצלמה. הרכב שייך לחברה. מופיעות בו שתי תמונות של הרכב(להבנתי, החברה מקבלת את הדו"ח ומעבירה פרטים למשטרה?). בינתיים למדתי לא לעשות להם טובות. חבל. -נשלח דרך הטלפון, אי אפשר לרדת שורה. :(

פורסם

תחפש בווצאפ את הסידור של השבוע המדובר. תנסה לאמת אותו מול מיקום העבירה. אגב, לחברה הייתה אפשרות לשלם קנס מוגדל מבלי להסב את הדו"ח על שם נהג ספציפי. מעניין למה לא עשו זאת?

מבחינתך -בהנחה שלא נהגת ברכב המדובר, הנך חייב לספק נהג אחר שיכל לבצע העבירה.

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

פורסם

חיפשתי, אין לי סידור לאותו שבוע. חוץ מזה, ההסעות היו באזור ירושלים בלבד. מה שאתה אומר מחזק את החשד שלי שמבצע העבירה הוא אחד ה"בכירים", ופשוט חיפשו פראייר שיקבל את זה.

פורסם

עדכון קטן: משיחה שביצעתי עם מוקד נהגים של המשטרה, מתברר כי מישהו שלח להם תצהיר החתום בשמי + צילום רשיון נהיגה. ביום ראשון אני אגש כנראה לתחנת משטרה. תודה על העזרה.

פורסם

אם אכן זויף תצהיר שלך מדובר בעניין חמור ביותר, שמצריך גם תלונה פלילית.

מצטרף לניקו, ומוסיף - לחפש בדחיפות עבודה חדשה. חברה שמישהו מאנשיה מגיש תצהיר מזוייף בשמך היא מקום עבודה מסוכן.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם (נערך)

בקש לקבל מן המשטרה את צילום התצהיר ובו חתימתך כביכול.

בהנחה שאתה רוצה להמשיך לעבוד באותה חברה יש לך שתי אפשרויות:

א. כשבידך ההוכחה על זיוף חתימתך על טופס התצהיר, פנה לגורם המוסמך בחברה, הצג בפניו את העתק התצהיר ודרוש כי יודיעו מיידית למשטרה את שם הנהג שנהג ברכב. הבהר לממונה כי לא תיקח על עצמך עבירה שלא ביצעת. אל תאיים בהגשת תלונה אם אינך מתכוון לבצע זאת.

ב. אם אין לך בעיה להתעמת עם החברה, דלג על שלב א' והגש למשטרה תלונה על זיוף. שלח למשטרה את טופס התלונה ובקש ביטול הדו"ח. אם הדו"ח לא יבוטל הגש בקשה להשפט ובמשפט הצג בפני השופט את טענותיך כלפי החברה.

העבירה של זיוף חתימתך על התצהיר היא כמובן עבירה פלילית

418. המזייף מסמך, דינו - מאסר שנה; זייף מסמך בכוונה לקבל באמצעותו דבר, דינו - מאסר שלוש שנים; ואם נעברה העבירה בנסיבות מחמירות, דינו - מאסר חמש שנים.

עריכה אחרונה על ידי COMMANDER
פורסם

העדכון היחיד בינתיים הוא שאני כבר לא עובד שם(או בכלל). אמנם מסיבה אחרת, אבל כרגע מובטל.

כנראה שאני אשפט על הדו"ח. הייתי במקום אחר באותו הערב, ויש לי יותר מ10 עדים.

משם כבר נראה לאן להתקדם. מבטיח לעדכן.

*אנקדוטה משעשעת(או שלא) - הטלפון שלי מת. ויחד איתו כל השיחות בווצאפ(לא התבצע גיבוי לא בענן, ולא בשרתי האפליקציה).

עכשיו אני אוכל את הלב.

• תוכן חדש...