Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3817 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

כמה בערך אמורים לעלות לי זוג משולשים קדמיים לסוזוקי בלנו כולל עבודה ?

אפשר לציין מחיר לתחליפי או מקורי אם עדיין יש דבר כזה.

תודה רבה.

פורסם

אני מאמין סביב ה 200 שח למשולש חליפי..לא יודע אם נימכרים עדיין מקוריים כיום. עבודה במוסך אני מאמין עוד בערך 300 שח. יש לבצע כיוון פרונט שזה עוד בערך 200 שח. בקיצור אם תמצא לך מישהו שירכיב את המשולשים איזה חבר או משהו אתה תחסוך את עלות העבודה וההחלפה שלהם היא ממש לא מסובכת.

מהיכן אתה בארץ?

פורסם
אני מאמין סביב ה 200 שח למשולש חליפי..לא יודע אם נימכרים עדיין מקוריים כיום. עבודה במוסך אני מאמין עוד בערך 300 שח. יש לבצע כיוון פרונט שזה עוד בערך 200 שח. בקיצור אם תמצא לך מישהו שירכיב את המשולשים איזה חבר או משהו אתה תחסוך את עלות העבודה וההחלפה שלהם היא ממש לא מסובכת.

מהיכן אתה בארץ?

שלום מאור,

האמת שעשיתי בשבוע שעבר במוסך חדש שאינני מכיר ואני רק רוצה לבדוק אם קיבלתי מחיר סביר. שילמתי 1000 שקלים על זוג כולל עבודה, מע"מ וכיוון פרונט.

גילוי נאות: המוסכניק נראה אמין ומקצועי וקיבלתי יחס אדיב. רוצה לבדוק אם כדאי לי לחזור אליו כי המחיר נראה לי די גבוה לרכב משנתון כזה.

תודה רבה לך על התגובה המהירה !

פורסם

ממש לא ולא הייתי נוכח במקום, יש לי נטיה לסמוך על בני אדם בצורה עיוורת, מודה שכבר נכוויתי מהגישה הזו אבל אני כבר זקן מלהשתנות...(;

פורסם
ראית במיקרה כיצד נעשה כיוון הפרונט?

נכנסתי עכשיו לקישור שלך "איפה הקאץ'"...מבטיח להגיע אליך\אליכם לכשאצטרך מוסך שוב. נשמע מעניין ומפתה. כל הכבוד, נשמע כמו יוזמה ברוכה.

אחלה סופ"ש !

• תוכן חדש...