Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3883 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

אני מעוניין להחליף את הצמיגים שלי לסט יקר ולא רוצה שזה יקרה גם איתם.

העניין הוא שהצמיגים, ככל הנראה הקדמיים,משתפשפים בבית גלגל בפניות חדות,הרכב מונמך ועל רמת ההקשחה הגבוהה ביותר (ניתן לשחק),אני חושב שאם היה על רמת קשיחות נמוכה יותר זה היה קורה הרבה יותר כי היה יותר מרווח תנועה,ככה שאי אפשר להקשיח יותר כדי להפסיק את התופעה.

יש לציין שקניתי את הרכב מונמך לא אני ביצעתי.

אני לא יודע לזהות אם הצמיגים אכולים בגלל זה , אבל אני מעריך שכן,בנוסף אני נזהר לא לקחת פניות חדות במהירות נמוכה כדי שזה לא יקרה יותר מדי, ואני לא רוצה לקנות סט יקר ושהם יאכלו מהר בגלל זה.

האם הפתרון היחיד הוא החלפת בולמים וקפיצים? האם יש דרך להגביה את הרכב (כמובן לא בקומבינה בדמות ספייסר)

דיי אובד עצות... מה גם שבולמים וקפיצים מקוריים (שזה מה שאני מעדיף) כמעט ולא ניתן להשיג

תודה !

Miata ND2

פורסם

תלוי איזה הנמכה זה,

אם זה קוילאובר כמו שצריך תוכל שלוט בגובהה

אם זה סתם קפיץ קצר יותר, אין יותר מידי מה לעשות....

למרות שאם יש אפשרות לכיוון קשיחות זה כנראה לא סט אפ פראייר אפשר להביא גם קפיצים טיפה יותר גדולים

או להרחיב את הכנפיים...

פורסם (נערך)

כן אריק, רוי רעיון טוב בקשר לקפיצים,אבדוק עם סדנאות.

הייתי מתחת לרכב , הבולמים של KW, קפיץ צהוב.

מקדימה אין סימני שחיקה על הבתי גלגל,זה מה שמוזר לי,אולי כי זה קורה למספר שניות ולא במהירות גבוהה בדרך כלל

שאלה:

מקדימה הקפיץ מורכב על הבולם

מאחורה הקפיץ בנפרד מאחורי הבולם

זה לא אומר שזה קוילאובר או משהו נכון:oops: יש לי קצת בורות בתחום הזה

עריכה אחרונה על ידי Or05230

Miata ND2

פורסם

תצלם תמונה של הבולם ככה נדע אם זה קוילאובר או לא.

אם זה קוילאובר אתה יכול להגביה את הרכב,אם זה בולם מקורי כנראה שהקפיצים כבר עייפים.

אם אתה אומר שיש לך משחק בקשיחות של הבולם סבירות גבוהה מאוד שיש לך קוילאובר.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

לגבי זה שזה נפרד לא, לא קשור, זה רק צורת מתלה,

בגדול קוילאובר הוא בולם וקפיץ ביחד, אבל בסטים מסוימים כמו בD2 בE30 שלי גם מאחורה, שזה נפרד בולם וקפיץ אפשר לשלוט על גובהה

כמו שאריק אמר, תצלם לנו את הבולמים ונגיד לך מה זה...

• תוכן חדש...