Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3847 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי את החומר לאחר המלצות חיוביות שקראתי עליו באמאזון, הוא לא כלכך מפורסם עד כמה שאני יודע.

השם קצת מטעה, הוא לא באמת פוליש, יש לו יכולת העלמת שריטות קטנה, אבל הוא בעיקר אוטם, ואוטם טוב מאוד.

כבר שמריחים את החומר יש ריח שמזכיר את מנזרנה PL \ פוסו, החומר נוזלי וקל מאוד ליישום.

מה מיוחד בו ?

לפי היצרן החומר אמור להחזיק שנה, בפועל מדווחים על חצי שנה של עמידות טובה מאוד, הוא לא נותן גלוס מטורף אבל בהחלט מרגישים בהבדל כשהוא על הצבע.

יכולת בידינג מעולה, ויישום נוח מאוד.

יש להיזהר כי הוא מחתים גומי.

יישמתי אותו על הגג לפי חודשיים וחצי, עבר כמה שטיפות אצלי ועוד כמה סופות חול\גשמיים, החומר עדיין מספק הגנה טובה מאוד והבידינג עדיין קיים. כמו שאמרתי, הברק לא הכי גבוהה שיש, אני שוקל לשים מעליו קצת קארנובה ולראות תוצאות.

דבר נוסף שהרשים אותי, היום שמתי ONR עם מים מזוקקים במגבים, השפריצרים התלהבו מעצמם והנוזל הגיע עד לסוף הגג, עברתי אחכ עם מטלית לייבש את הרכב, כשעברתי על המכסה מנוע והחלון הטלית בעיקר התלכלכה באבק וקצת נרטבה, אך כשעברתי על הגג (רק עליו יישמתי את החומר) המטלית נרטבה לגמרי, כאילו הONR שהיה על הגג אפילו לא נקשר אליו במעט, אפילו עם מנזרנזה PL לא קיבלתי כזו יכולת של הדיפת מים.

בקיצור, לדעתי זה אוטם מאוד משתלם (אם יוצא לכם לעשות הזמנה מסוימת מאמאזון), מספיק לכמה שנים, ומעניק הגנה טובה לצבע, יישום קליל שגורם לי לתחזק את הרכב פעם בכמה חודשיים בכלום זמן, ובכל זאת לקבל הגנה טובה.

אצרף תמונות בהמשך, כשאיישם אותו על רכב שחור שתוכלו לראות בהבדל.

אמאזון

אתר החברה

1694-MLU2672783608_052012-Y.jpg

פורסם

סליחה מראש.

ראיתי את ההמלצה וישר נזכרתי בפרסומת שלהם.

זה מצחיק כל פעם מחדש. אין מצב אני קונה מוצר עם פרסומת כל כך מעליבה לאינטלגנציה האנושית.

אבל מי אני שאבוא ואצחק על המוצר. זה מחזיק 52 שטיפות במכונה ו"המים עדיין שומרים על הבידינג"

:lol::lol::lol:

פתגם סיני אומר: "אנשים ג'אחרים מזהים תגובות כג'אחריות."

פורסם

העובדה שהמוצר מחזיק כלכך הרבה שנים רק מוסיפה, לא משנה כמה הפרסומת טיפשית.

ד"א כמעט כל הפרסומות האמריקאיות הן מפגרות ומוגזמות באופן הזוי, זה כנראה חלק מהבידור שלהם.

פורסם

"מחזיק כ"כ הרבה שנים" תופס גם לגבי טרטל ווקס, זה לאו דווקא אומר שהמוצרים שלהם שווים משהו.

בכל מקרה נחמד, לא שמעתי על המוצר, נשמח לעדכוני עמידות אמיתיים (ללא qq/spray wax למינהם).

"יאללה בירי".

• תוכן חדש...