Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3870 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

כמו שכתבתי כאן לפני כמה ימים

קניתי לאנטיס 2002, החלפתי לה טיימינג ומותחן במוסך מורשה.

הכל בסדר, הרכב נוסע טוב, המנוע נשמע מצויין

העניין הוא שבימים האחרונים שמתי לב (נסעתי עם חלון פתוח)

שכאשר אני נותן קיק דאון, יש סוג של רעש מוזר שמגיע מהמנוע או ממשהו אחר מתחת למכסה למנוע

הרעש נשמע כמו רעש של ניצוצות חשמל חזק כזה, שאין לי בדיוק מושג מהו או איך בדיוק להסביר מה זה

זה לא קורה בניוטרל, רק בקיק דאון ורק בנסיעה כמובן, ממש רעש של ניצוצות חשמל, כמו רעש ששומעים בריתוך.

זה לא רעש של הורדת הילוך.

הרעש הזה לא נשמע בנסיעה רגילה, בהעברת הילוכים רגילה.

למישהו יש מושג מה זה יכול להיות ?

תודה

פורסם

ניחוש שלי הרעש מאחד הגלגלות אביזרים של המנוע, אבל מומלץ להגיע למוסך על מנת לראות את הבעיה יותר מדוייק

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

יכול להיות שהמנוע מצלצל?

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

החליפו מותחן יחד עם הרצועה, הטיפול נעשה במוסך מאזדה מורשה.

אין רעש של שריקה בכלל, גם לא מצלצל, אני יודע איך נשמע מנוע מצלצל או רעש של שריקה

הרעש שאני שומע הוא רעש של זמזום חשמלי די חזק , בעיקר בעליות, ורק בקיק דאון.

חשבתי אולי בכיוון של חוטי הצתה? (לפי רעש הזמזום החשמלי שאני שומע)

בקיצור, חזרתי היום למוסך, לקחו את הרכב יחד איתי לנסיעה, המכונאי שומע רעש כמו שאני שומע, בערך

שולל לחלוטין רעש מרצועת טיימינג, אמר שאולי זה איזה בורג או משהו שקופץ שם, למרות שזה לא נשמע

בורג.

בכל מקרה, הרעש הזה לא קיים בכלל בניוטרל או בנסיעה רגילה

במוסך העלו טורים כמעט עד למקסימום ולא נשמע הרעש הזה.

מחר אני מכניס את הרכב לטיפול בנזילת שמן מקרטר, אז במקביל יבדקו גם את זה.

תודה

ואם למישהו יש עוד רעיונות מה יכול להיות הרעש, זה יעזור לתת להם כיוונים.

פורסם

אגב,

ככה נראית הנזילת שמן,

אמרו שזה מהקרטר, צריך להחליף אטמים ולאטום אותו בסיליקון

זה ממש מרטיב את הכל, ואם האוטו מונע, כמו שהיה היום

אז אחרי 20 דקות שהוא מונע, הריצפה ממש רטובה בשמן

shemen.jpg

• תוכן חדש...