Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3865 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אתמול נסעתי עם הרכב ותוך כדי נסיעה נדלקה לי נורת epc וcheck engine התחיל להבהב, והרכב התחיל לרעוד בצורה חזקה. הלכתי למוסך ואמרו לי שאין לחץ בבוכנה אחת וצריך לפרק את המנוע ולמצוא מה הבעיה. מחיפוש באינטרנט ראיתי שהבעיה דיי נפוצה בדגם הזה של השירוקו, 1.4 עם 160 כוח סוס. מישהו שזה קרה לו או שמכיר יודע אם יש מה לעשות מבחינת vw כאשר האוטו בן 5 שנים ואין לי כבר אחריות עליו.

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אחריות רצון טוב היא אחריות נוספת באם האוטו טופל בחברה וכו המוסך מגיש בקשה לאחריות רצון טוב מעבר לתקופת האחריות. יש מקרים שקיבלו תיקון חינם ואו תשלום רק על העבודה.

פורסם

המנועים הללו ידועים כמאוד בעייתיים. שלח מייל ליצרן, תכתוב שאין כל סיבה בעולם שרכב שעשה 50k ק"מ ושהיה מטופל עפ"י ההנחיות יצטרך לעבור אוברול. פעמים רבות ואם יתמזל מזלך החברה מחו"ל תיתן הנחייה לצמפיון לזמן אותך ויחליפו לך מנוע ללא עלות או בעלות סבירה יחסית. אין לך מה להפסיד.

פורסם
המנועים הללו ידועים כמאוד בעייתיים. שלח מייל ליצרן, תכתוב שאין כל סיבה בעולם שרכב שעשה 50k ק"מ ושהיה מטופל עפ"י ההנחיות יצטרך לעבור אוברול. פעמים רבות ואם יתמזל מזלך החברה מחו"ל תיתן הנחייה לצמפיון לזמן אותך ויחליפו לך מנוע ללא עלות או בעלות סבירה יחסית. אין לך מה להפסיד.

מחלה ידועה של הסדרת מנועים הללו 1.4 טווין טורבו, 160 כ"ס.

לקרוב משפחה שלי הייתה שירוקו 2011 ממש לקראת סיום ה 3 שנות אחריות הלך לו המנוע, צ'מפיון החליפו מנוע על חשבונם והוא שילם רק 50% מעלות העבודה משהו כמו 1500 ש"ח.

והרכב היה מטופל במוסך רגיל ולא מורשה, אז למצבך תנסה לדרוש יותר מגיע לך, הרכב שלך חדש ממש.

Volkswagen Polo GTI 2020 - White

Skoda Fabia 2015 - Style, White & Black (sold)

פורסם

במידה ולא תקבל מענה מ - VAG העולמית, דבר עם רון ממוסך רון. תבדוק אתו מה האפשרויות לטיפול בבעיה ומה העלויות.

Seat Leon ST 1.2 Tsi

פורסם

תודה, עדיין מחכה לתשובה.

מישהו יודע במקרה מה המקור לבעיות האלו במנוע במנועי 160 1.4?

האם זה קרה למישהו פה או למכר? אשמח אם תכתבו לי פה או בפרטי.

• תוכן חדש...