Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3865 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

קניתי לפני כמה ימים אסטרה 1.6 יד ראשונה עם 170K. רכב שמור מאוד. אני גר באזור הדרום וקניתי את הרכב מאזור תל אביב, מה שאומר שהצטרכתי לחזור עד לבית שלי בנסיעה. הרכב כמו שאמרתי באמת נוח טוב והכל עובד. מזגן רדיו, נעילה מרכזית, בקיצור הכל. (בלי עין הרע)

*כשקניתי את הרכב אמר לי המוכר שהמוסך שלו לא הצליח להוריד את הנורה שדלוקה (לטענתו מדי פעם) וזאת הנורה של השיבר הזה (בצבע כתום) ולפי מה שהוא אומר זה מה שמונע מהרכב בלהגיב לקיקים שניסיתי לעשות בנהיגה, כי זה חוסם את הטורים.

יש לציין שחוץ מזה הרכב באמת מעביר הילוכים כמו שצריך ומגיע עד 120 כמו שצריך ללא בעיות.

השאלה שלי האם זה נכון לגבי העניין עם הנורה שדלוקה והיא זאת שמפריעה לרכב בקיקים? ואם לא האם אני צריך דחוף ללכת למוסך, למרות שכל הטיפולים שלו מתועדים וכמובן שהמחשב בחברה לא עלה הבעיה.

לטענת המוכר זה כתוצאה מכך שהחליף ראדיאטור אם אני זוכר נכון וכנראה שבמהלך ההרכבה יש איזה פיוז שמדליק את הנורה הזו.

סורי על החפירה אך אשמח לדעתכם.

נ.ב.

אשמח לשמוע דעתכם באופן כללי על הרכב, אמינות וכו'. קניתי את הרכב, ואני יודע שהוא באמת מציאה, אך זאת פעם ראשונה שאני נוגע באופל.

תודה.

פורסם

המנורה הזו מודיעה לך שיש משהו לא בסדר, צריך להתחבר עם מחשב כדי לדעת מה בדיוק קורה שם.

עד כמה שאני יודע, פיוז שרוף לא מדליק את הנורה הזו. גש למוסך ותבקש שיתחברו ויראו איזו תקלה מופיעה לך במחשב ויפה שעה אחת קודם.

פורסם

כשאני רוצה לעשות קיק, אז הטורים כאילו ננעלים לי ולא נותנים לי לתת קיק והם מגיעים ל-4 בלבד. א-ב-ל

כאשר אני נוסע ברגיל ולפעמים לא נותן קיק אלא לוחץ קצת יותר גז כדי להגביר מהירות הרכב כן נותן לי טורים גבוהים ומגיב כמו שצריך.

פורסם

זה כנראה מסביר את המנורה שדולקת לך, יכול להיות שיש איזושהי בעיה בגיר.

שוב - צריך להתחבר לרכב עם סורק תקלות ולראות על מה הוא מתריע.

פורסם

אתה גר בפתח-תקווה. גש לספי בגירים אוטוטיים צומת סגולה, תגיד לו שאתה חבר הפורום והוא יעשה לך בדיקה חינם.

אתה מוזמן לקרוא עליו המון המלצות בפורום.

בהצלחה.

פורסם

מה הקשר בין נורת check engine לבין הגיר?

לרכב הזה יש נורות יעודיות לגיר.

כמו כן בעיה נפוצה ברכב הזה הוא סלילי ההצתה , שיושבים במודול אחד גדול יצוק על הרכב.

בקיצור , נשמע קצת חרטטן המוכר שלך, יש נורה? יש תקלה. יש דרך להוציא את קוד התקלה ידנית, אבל לא ממש נשמע לי שאתה מתמצא בעניין, וזו פרוצדורה לא פשוטה.

סע למוסך שיוציאו קוד תקלה עם המחשב.

*ממתי פתח תקווה נמצאת באיZור הדרום ?

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם
אתה גר בפתח-תקווה. גש לספי בגירים אוטוטיים צומת סגולה, תגיד לו שאתה חבר הפורום והוא יעשה לך בדיקה חינם.

אתה מוזמן לקרוא עליו המון המלצות בפורום.

בהצלחה.

טוב לדעת שיש אפשרות כזאת. לגבי המוכר אני לא יודע כמה הוא חרטטן כי הוא דיי שמר על הרכב, מה גם שהרכב שלו היה בבעלות המשפחה שלו כל השנים. למעט הנורה הוא הראה לי חשבוניות ושלח לי מייל עם כל הטיפולים שהוא עשה במהלך השנים.

לגבי הנורה זה הדבר היחיד שמפריע לי מרוגע נפשי.

בנוסף אשמח לדעת האם יש קשר בין הנורה לבין זה שכשאר אני נותן קיק הרכב כביכול נועל את הטורים על 4...

פורסם
מה הקשר בין נורת check engine לבין הגיר?

לרכב הזה יש נורות יעודיות לגיר.

כמו כן בעיה נפוצה ברכב הזה הוא סלילי ההצתה , שיושבים במודול אחד גדול יצוק על הרכב.

בקיצור , נשמע קצת חרטטן המוכר שלך, יש נורה? יש תקלה. יש דרך להוציא את קוד התקלה ידנית, אבל לא ממש נשמע לי שאתה מתמצא בעניין, וזו פרוצדורה לא פשוטה.

סע למוסך שיוציאו קוד תקלה עם המחשב.

*ממתי פתח תקווה נמצאת באיZור הדרום ?

האם יש איזה שהוא משו נוסף שאני צריך לבדוק? אין לי שום נורה נוספת שנדלקת והכל באמת עובד.

שני הדברים האלו הם היחידים שמציקים לי-

חוסר האפשרות לתת קיק

נורה של צ'ק אנג'ין שדלוקה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

כדי לדעת מה קוד התקלה, כנס לרכב, תלחץ על 2 הדוושות ביחד ותסובב את המפתח עד למצב בו נדלקות כל הנורות בקרה בלוח השעונים אבל לא להתניע (!)

כל הנורות יכבו והנורה הכתומה של הcheck engine תתחיל להבהב. צריכים להיות 4 סדרות של הבהבובים ובניהם הפסקות של 2 -3 שניות: מס' הבהובים מ1-9 זה הספרה, ו10 הבהובים זה הספרה 0. את הקוד מארבעת הספרות שיצא לך תחפש באינטרנט ותדע מה התקלה שהוא מסמל.

מי שכתב על סלילי הצתה, זה לא נשמע כמו תקלה בסלילי הצתה כי אז הרכב היה רועד ומקרטע. לא רק לא מגיב לגז. מה שנכון זה שרוב האנשים מעדיפים לשים ברכב הזה סלילי הצתה תחליפיים והם מקור לבעיות.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
כדי לדעת מה קוד התקלה, כנס לרכב, תלחץ על 2 הדוושות ביחד ותסובב את המפתח עד למצב בו נדלקות כל הנורות בקרה בלוח השעונים אבל לא להתניע (!)

כל הנורות יכבו והנורה הכתומה של הcheck engine תתחיל להבהב. צריכים להיות 4 סדרות של הבהבובים ובניהם הפסקות של 2 -3 שניות: מס' הבהובים מ1-9 זה הספרה, ו10 הבהובים זה הספרה 0. את הקוד מארבעת הספרות שיצא לך תחפש באינטרנט ותדע מה התקלה שהוא מסמל.

מי שכתב על סלילי הצתה, זה לא נשמע כמו תקלה בסלילי הצתה כי אז הרכב היה רועד ומקרטע. לא רק לא מגיב לגז. מה שנכון זה שרוב האנשים מעדיפים לשים ברכב הזה סלילי הצתה תחליפיים והם מקור לבעיות.

אוקיי, רשמתי בפניי, השאלה היא האם יכול להיות מצב שזה הגורם לגבי הטורים כאשר אני לוחץ חזק על הדוושה?

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לא. מה שרשמתי לך זו שיטה להוציא קודי תקלה שנרשמו במחשב הרכב ללא סורק יעודי, כלומר לחסוך לך כסף לפני שאתה פונה לבדיקה במוסך.

לפי קוד התקלה, או כמה קודים שתקבל, תוכל לדעת מה גורם לבעיה שאתה מתאר. לרכב הזה לא אמורה להיות בעיה לעלות בסל"ד.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...