Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3896 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא יודע אם זה הפורום המתאים.

בכל אופן, לפני הכניסה הדרומית למנהרות הכרמל התקינו מצלמת רמזור\מהירות, לבאים מכיוון כביש החוף.

בכביש עד לרמזור מותר לנסוע 70, אבל 20 מטר לפני הרמזור יש שילוט של 50!!

חבר שלי נתפס שם על 85 ונסעתי עם נהג מונית שסיפר לי שגם הוא נתפס שם לפני שבוע.

זה מצלמת דפיקה קלאסית של משטרעת ישראל, מיד אחרי הרמזור יש את השערים של המנהרות ובמילא כולם מאיטים מיד אחרי הרמזור לפחות מ 50, אבל את השלט שמו לפני הרמזור ודחפו את המצלמה, או בשמה האמיתי - מסחטת הכספים. הם יודעים שכולם שמים טיפה גז ברמזור ומאיטים מיד אחרי, אבל כשאפשר לסחוט את הנהגים, הם מיד מתייצבים...

בקיצור, שימו לב!

Fiat Uno 1994 - Mazda 3 2005 - Volkswagen Jetta 2011 - Seat Leon 2013 - Subaru XV 2018

פורסם

מוכר וידוע.

יש שרשור ייעודי והדיווח על המצלמה (כמו גם אלה שבצומת וולקן) - דווחו שם עם הצבתן

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

הסיבה שמותר שם חמישים היא מכיוון שלפני כשנה היתה שם תאונת דרכים קטלנית שאחד הרכבים לא ציית לרמזור אדום ונכנס לצומת במהירות גבוהה. רופאה מנווה דוד נהרגה שם ורופאה נוספת נפצעה קשה. זו גם הסיבה שהמצלמה הוצבה אבל קל יותר להאשים את המשטרע.

פורסם

צר לי לשמוע על התאונה, אבל שלט של 50 עשרים מטר לפני הרמזור זה לא מה שיעזור נגד עברייני רמזור אדום. זו מסחטה משוכללת וגורמת לסלידה מכל מי שתומך בקונספט המעוות הזה.

נראה אותם שישימו מצלמות מהירות ליד בתי ספר ומגרשי משחקים. לא, לא יכול להיות. אין מצב

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

תאונות טרגיות מתרחשות בכל הארץ, ובכל מהירות. התאונה הזאת אולי נשמעת כתירוץ טוב להציב שם מצלמה, אבל כולנו יודעים שהיא נמצאת שם בשביל לחלוב מאיתנו את המעט שנותר.

אימפרזה 4*4 04 נמכרה :|

סובארו בי4 08 לימיטד ז"ל :cry:

סובארו בי4 09 גפ"מ :-)

BMW E92 8)

פורסם

כנראה דווקא מצמה מוצדקת - כיון שהיא בעקר מצלמת רמזור. אני לא מבין איך במקום הזה אפשר להגזים במהירות, התנועה תמיד כבדה, שדה הראיה מוגבלובדרך כלל הנתיב עמוס מאד. אם מישהו מצטלם שם כנאה שמגיע לו.

גילוי נאות - אני עובר במקום לא מעט, אבל פונה ימינה (לכיוון הקניון ופרויד).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אולי בכביש עירני מבחינת התנועה שבו ( מה עירוני בו ) אולי אירוני.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
למה לא הגיונית? מדובר בכביש עירוני מובהק.

אם המטרה היתה העלאת רמת הבטיחות בכביש, לא היו שמים את ההגבלה 50 מטר לפני הרמזור. צומת, כידוע, מבטל מהירות מיוחדת. לפני תמרור ה-50 יש תמרור כניסה לדרך עירונית והגבלת מהירות ל-70. אם בטיחות היתה בראש מעייניו של מי שהחליט על מגבלת המהירות, כבר מהכניסה לדרך העירונית הוא היה שם הגבלה ל-50, או לפחות ממתין איתה עד לאחר חציית הצומת.

מה שנעשה במקום הספציפי הזה זה פשוט לעג לרש.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

מהנדס כבישים, עובד בנתיבי ישראל או עיריית חיפה אני עדין לא.

ישבו המוסמכים לכך והחליטו לשים שם תמרור. הם מבינים קצת יותר בתנועה ממשתמשי הפורום הממוצעים ומגוון השקלולים שעמדו לנגד עינייהם לא זמין לנו ואני רוצה להאמין שהם עשו עבודתם נאמנה כשהחליטו מה שהחליטו.

פורסם

^^^^^ בוז

אייל

מתי מסתיימים ה 70 קמ"ש בכניסה לחיפה עצמה מכביש 2?

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
מהנדס כבישים, עובד בנתיבי ישראל או עיריית חיפה אני עדין לא.

ישבו המוסמכים לכך והחליטו לשים שם תמרור. הם מבינים קצת יותר בתנועה ממשתמשי הפורום הממוצעים ומגוון השקלולים שעמדו לנגד עינייהם לא זמין לנו ואני רוצה להאמין שהם עשו עבודתם נאמנה כשהחליטו מה שהחליטו.

אנחנו חיים באותה המדינה?!

• תוכן חדש...