Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3887 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מנסיון של חבר, תבדוק בגוגל לפני שאתה יוצר קשר.

חבר קנה עבודה עם עוד בחור, ואותו בחור מצא מישהו שיעשה אותה (הוא "שמע שהוא טוב" ולכן אף אחד לא בדק).

שניהם נעקצו אחושרמוטה.

קראו את העבודה שלושה ימים לפני ההגשה, הבינו שאין להם כלום ביד. הצליחו להוציא הארכה של שבוע ולסגור את זה לבד, אבל יצאו עם קנס רציני.

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם

ניסית ליצור קשר עם אחד מנבחרי הציבור שלנו? אמנם קשה להשיג אותם אבל אם תצליח להשיג מהם המלצה מובטחת לך דיפלומה משהו בסט, מי יודע אולי תצליח אפילו להגיע לתואר שלישי!

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

סלע אין טעם לנסות להיות יותר צדיק מהאפיפיור.

שוק סחר בעבודות אקדמיות צומח ופורח פה לא מאתמול ולא משלשום.

מילא מדעי החברה, חברה שלי לשעבר, בעזרתי האדיבה (בתור עורך) עשתה קופה לא קטנה מזה בשנה האחרונה בלימודים בתחום הסיעוד.. נו אתה יודע.. אלה שמתעסקים בבריאות שלך.

כל מי שאני מכיר בתחום מדעי החברה (מכיר בודדים) כתב עבודות בכסף בתקופת האבטלה בין הלימודים למציאת העבודה.

כך שאין טעם להכנס להלם. ועוד פחות מזה, אין טעם להטיף לפות"ש

יום טוב גם לך

פורסם

וואו יגאל, התגובה שלך מדהימה.

ועוד העקיצה עם ה'יותר צדיק מהאפיפיור', כאילו לא מספיק שאתה מסכים מעודד ותורם אקטיבית לתופעה הזו, אתה אשכרה מסתלבט על מי שחושב שהיא פסולה. כאילו לומר 'לקנות את התואר שלך זה פסול' מוציא אותך חנבעץ לפלף יפה נפש מחבק עצים מתופף במעגל תופים לובש משקפיים עם מס' 0 חובש כובע-טמבל בערב.

ממש "הדקרת וגם צחקקת" של ימינו :)

אהבתי :mm_yeah:

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם (נערך)

בחייאת יגאל

אם הייתי פותח נושא בסגנון:"מחפש מישהו שיעביר את האוטו טסט בלי האוטו".

כמה זמן,לדעתך,הנושא היה נשאר מבלי לחטוף בראש/לקבל אזהרת

מנהלים/נושא נעול,אה?

אני מכיר עוד כמה מקרים של אנשים שפשעו ולא נתפסו.

אתה אומר ששווה לשקול את האופצייה הזו?

"אין טעם להכנס להלם?" נו,טוב.

אני מקווה שהרופא שמטפל בי וזה שמטפל בך למדו בכוחות עצמם,

ולא נעזרו ב"כותבי עבודות".

אבל עזוב,מה אני מבין.

עריכה אחרונה על ידי סלע

סלע

פורסם

לקח לי זמן לקלוט... אני בוכה וצוחק בו זמנית. יש לי רעיון לנושא, אגב: האינטרנט כבמה להשתנה מהמקפצה. תמלוגים יש להעביר הישר לחשבון הבנק שמספרו...

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תוכן חדש...