Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3885 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

מאז שקניתי את הרכב לפני כחודש הגיר לא עבד והיה במצב חרום ונתן לי לנסוע רק בהילוך שלישי, וככה איכשהוא התגלגלתי, דיברתי עם מוסכים וחיפשתי מכונאי שיפרק את הגיר, רכשתי בינתיים רכב נוסף מאותו סוג למטרות פירוק והיום בעקבות המידע פירקתי את המחשב של גיר, סיפור של שקע ותקע,העברתי מרכב לרכב הנעתי, מנורת התקלה כבתה והגיר נוסע כמו שצריך, אני כל כך שמח, מקווה שזה לא יחזור, אבל נסעתי עם הרכב כמה עשרות קילומטרים והוא מעביר הילוכים כמו שצריך, כל כך כיף להגיע איתו ל 100 קמ"ש ולהרגיש איך הגיר עובד ולא להיתקע ב 80 קמש, המחשב באמת היה בצד של הנהג, עכשיו נשאר לי רק לפרק את האגזוז כי ברכב שלי הוא נראה לי פתוח ולכן מרעיש וברכב התורם יש משהו יותר רציני, יש למישהו בוקים להשאלה ?

עריכה אחרונה על ידי FixTrics
  • תוכן חדש...