Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הונג קונג לשבוע

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3840 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למה שמישהוו על דעתו הצלולה יעלה עם שוקר למטוס במיוחד עם רמות האבטחה שיושמו לאחרונה בעקבות האירועים? :shock:

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם

רגע, אז מתוך השבוע בהונג קונג, יומיים היית במעצר?

אגב, השאלה של "למה עלית עם זה למטוס?" היא רלוונטית בתקופה שבה מחרימים גם מספריים לציפורניים.

הסגנון של "צא מהסרט" לא מתאים כאן (באתר).

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם (נערך)

לא, אחרי השבוע ביום האחרון נסענו בבוקר לשנזן, חזרנו בערב לטיסה, נעצרתי הם טסו. הקטע המצחיק שחבר שלי שהיה איתי קנה 5. סה לה וי.

ולא יחרימו לך מספריים לציפורניים אם תשלח את זה בבטן.

עריכה אחרונה על ידי yotams4

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם

שמח לשמוע.

כדי שלא תגיד שלא אמרתי (את המובן מאליו)- אל תעלה לטיסה עם כל דבר שעלול להתפרש כנשק.

רק לפני כמה שבועות מטוס התרסק כתוצאה מפיגוע, זה לא יהיה חכם לשחק עם זה עכשיו...או בכלל.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

לא הבנתי - ניסית לעלות עם זה למטוס או ששלחת במזוודה לבטן המטוס?

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

פורסם

במזוודה. אגב באותה מזוודה יש סכינים סיניים (זה כמו יפני אבל מסין) מלחמים ועוד כל מיני כלי עבודה שאפשר לעשות איתם נזק.

פורסם

אז אתה לא ממש דביל כמו שחשבתי. סליחה.

זה כנראה פריט שבהונג קונג נחשב לאמצעי תקיפה.

מודה שכמוך שלא הייתי חושב על זה או בודק את זה.

סה"כ חוויות. לא הרבה אנשים יכולים לומר "הייתי עצור יומיים בהונג קונג".

פורסם

רק לתקן אותך יואב, "ממש לא" :)

וכן, בחיים לא הייתי מנסה לעלות עם זה לטיסה השוטרים ההונג קונגים הסבירו לי שזה נחשב אצלהם יותר חמור משאר העולם וגם הסטז'ר שמינו לייצג אותי בחינם הסביר לי שזה קורה הרבה לתיירים.

• תוכן חדש...