Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דגם חדש של אלפא בארץ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7819 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבר סיפר לי שהיום בשעות הבוקר הוא עמד ברמזור מאחורי מה שהוא זיהה כאלפא רומאו, הקטע הוא שהרכב כולו היה מכוסה בניילונים שחורים, איזוליר בנד וכו'. כמו כן הייתה על הרכב לוחית לבנה ''במבחן''...

הוא תיאר אותה כהאצ'בק, דומה מאוד ל-147.

היא נצפתה באיזור יהוד. אבל היא נעלמה מהר מאוד :wink:

למישהו יש רעיונות? יש אלפא חדשה שאמורה להגיע לארץ?

בהתחלה חשבתי שהוא מתכוון ל-GT, אבל שהוא אמר שאין לה ''תחת'' שללתי .

אדם.:-P

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
חבר סיפר לי שהיום בשעות הבוקר הוא עמד ברמזור מאחורי מה שהוא זיהה כאלפא רומאו, הקטע הוא שהרכב כולו היה מכוסה בניילונים שחורים, איזוליר בנד וכו'. כמו כן הייתה על הרכב לוחית לבנה ''במבחן''...

הוא תיאר אותה כהאצ'בק, דומה מאוד ל-147.

היא נצפתה באיזור יהוד. אבל היא נעלמה מהר מאוד :wink:

למישהו יש רעיונות? יש אלפא חדשה שאמורה להגיע לארץ?

בהתחלה חשבתי שהוא מתכוון ל-GT, אבל שהוא אמר שאין לה ''תחת'' שללתי .

אדם.:-P

תשמע...זה אוטו איטלקי... כולם הרי יודעים שבחורף נוזל גשם לתוך האוטו מהגומיות ופוחדים שהוא יחליד, אז כנראה שזו 147 שבעליה פשוט רוצה לשמור עליה מהגשם ולמנוע חלודה וחדירת מים ושם ניילונים ואיזולירבנד?....:wink:

טוב נו, או שזה אולי באמת דגם חדש ומעניין? :)

ליאור

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם

האם הוא בטוח שהוא ראה אלפא?

אם כן אז לפי מה הוא בטוח?

בכל מקרה כבר יש לפחות אלפא GT אחת בארץ ולא נראה לי שהוא ראה דגם אחר אלא אם היצרן החליט לבחון רכב חדש(ועדיין סודי) בכבישי הארץ(וכבר היו דברים מעולם).

גורג

• על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

פורסם

ממתי מביאים לארץ רכב לפני שהוא נחשף. ובד"כ, כשמוציאים רכב כזה מהמפעל, זה למטרות ניסוי כלשהן. איזה ניסויים אפשר לעשות בארץ? לא יודע, משהו כאן לא מסתדר לי.

פורסם
ממתי מביאים לארץ רכב לפני שהוא נחשף. ובד"כ, כשמוציאים רכב כזה מהמפעל, זה למטרות ניסוי כלשהן. איזה ניסויים אפשר לעשות בארץ? לא יודע, משהו כאן לא מסתדר לי.

עמידות לפצמ"רים?

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

1. מסתובבת בארץ GT אחת. הנה לינק לצורתו של הרכב:

http://www.alfaromeo.com/cgi-bin/pbrand.dll/ALFAROMEO_COM/models/models.jsp

2. חברת דייהו הביאה לארץ בשנות ה- 90 את הלנוס לשם ניסויים (בתקופה שהסופר רייסר נמכרה כמו לחמניות חמות). הניסויים היו כאמור עם כמה לנוסים והם חרשו בעיקר את כבישי הצפון חמושים בהסוואה כבדה.

פורסם
האם הוא בטוח שהוא ראה אלפא?

אם כן אז לפי מה הוא בטוח?

בכל מקרה כבר יש לפחות אלפא GT אחת בארץ ולא נראה לי שהוא ראה דגם אחר אלא אם היצרן החליט לבחון רכב חדש(ועדיין סודי) בכבישי הארץ(וכבר היו דברים מעולם).

הוא בטוח לגמרי שזו אלפא, הוא זיהה לפי העיצוב...אין הרבה במה להתבלבל בעיצוב של אלפא.

וזו לא פעם ראשונה שהוא רואה אלפא, הוא מכיר טוב מאוד את ה-147 כי לחבר שלו יש אחת.

גם אני כמוכם פיקפקתי בהתחלה...הסוואה על אוטו בארץ..? לא חשבתי... אבל אין מצב שהוא היה טועה בתיאור.

כנראה שנצטרך לחכות ולראות מה הדגם שיושק :|

אדם.

פורסם

מדינת ישראל דווקא משמשת כאתר ניסויים של מספר יצרני רכב גדולים.

אנחנו נמצאים מרחק יריקה מאירופה אבל יש לנו שילוב "נפלא" של מזג אויר קיצוני בקיץ, מעברים חדים מיובש ללחות ושינויי גובה די קיצוניים. בנוסף יש לנו גם כבישים מחורבנים שכבר קשה למצוא בעולם הנאור.

ממש שדה ניסויים טבעי.

פורסם

אולי החליטו לבדוק את הCROSSOVER החדש שלהם..

הרי אם הוא יכנס לשטח הוא יתפרק.. על הכבישים באירופה אי אפשר..

אז מה נשאר? לתת לו לנסוע בבורות שנפערים בכביש עם כל טיפטוף בארץ.. :wink:

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

אני חושב שזאת גרסאת ה4X4 החדשה מתוחת הפנים של ה 147 , זה הדגם היחיד

שלא שווק עוד בעולם , לדעתי זאת לא ה 147המתוחה הרגילה , כי ליבואן של אלפא אין כוונה במילא

לנסות להרוויח ממנה , אז למה לו להסתיר אותה! :x:evil:

עד מתי נסבול מעריצותו ! :?

DSCN0344.JPG

Il Futuro ha un passato legendario

8C Competizione

Alfa Romeo 156 2.0 T.S 2000

Alfa Romeo 75 1.6 Carb.1990

Lancia Dedra 1.6 1997

פורסם

הסבירות שיביאו לישראל דגם כלשהוא של אלפא רומאו לצרכי מבחן שואפת לאפס.התנאים בישראל מבחינה אקלימית לא שונים עד כדי כך מאיטליה-בטח שלא בחורף.

מעבר לזאת-אלפא איטליה בקושי מכירים אם בכלל בקיומו של יבואן ישראלי ולא מאמינים ביכולתו הלוגיסטית מבחינת מוסכים- כך שאני בספק אם יש ליבואן יכולת לתמוך בניסויים כאלה.

בכל השנים שעבדתי בסמל"ת לא ראיתי אפילו רכב אחד שהאיטלקים שלחו לצורך ניסוי ותהיה (סליחה.זה אלפא.טעייה).

הקרוס וואגן עצמה מן הסתם לא תגיע לישראל מכיוון שיש לה מנוע דיזל ואין לה תיבה ידנית.זה לא כל כך "רישעות היבואן האכזר" כמו שזה "הצרכן הישראלי הטיפש". מצד שני....כנראה שהצרכן לא כזה טיפש.סה"כ אנחנו בישראל.שוק ה 4X4 כאן די מפותח ובאופן באמת מפליא,אחוז לא מבוטל של בעלי ג'יפים אמיתיים מוצאים את עצמם בשטח זה או אחר (סה"כ אנחנו מדינה עם פוטנציאל רציני לשעשועי שטח)- בהתחשב במחירים של אלפא 156 בישראל-למה באמת לקנות סטיישן ידני עם יכולת שטח מוגבלת כשאפשר לקנות ג'יפ נורמאלי?

חוץ מאלפיסטים מורעלים ,שפוחתים מדי יום (החלודה אוכלת אותם:-) ) כי אין להם מכוניות חדשות לקנות,אין כל כך מי שיקנה את הרכב הזה.עצוב שפעם בן אדם שאהב אלפות יכל לקנות ג'וניור.אח"כ הוא יכל לקנות ספרינט.אח"כ הוא יכל לקנות GTV טורבו-והיום הוא יכול לקחת את השאיפות הספורטיביות שלו ולצאת מהסוכנות עם ......147 אלף שש מאות רבת עוצמה:? . הרי לא ניתן למכור את התדמית הספורטיבית של אלפא רומאו למי שרוצה לעשות שטח-וזה גם די קשה להסביר לאנשים כאן שזו אלפא עם מנוע דיזל. מי שרוצה 4X4 רך עם שם מחייב יקנה אולרואוד או פורסטר ויקבל במחיר גם תיבה אוטומטית .

בקיצור-אין אלוהים,אין משפחה,אין כסף אין סקס.

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם

כשאתם אומרים אירופפה אתם מיתכוונים מערב בטח

כי במיזרח איפה שיש שלג בכמויות. משתמשים בתמיסת מלח וזה הורס את הכביש, אבא שלי עד היום מקלל את הימים שהוא נסע בבריה''מ דאז והוא אומר שבהשוואה לשם הכבישים פה לא ממש גרועים

רנה דקארט אמר:אני חושב משמע אני קיים

גארי קספרוב אמר:אני טוב כי אני חושב 5 מהלכים קדימה

זיגמונד פרויד אמר:כשאתה חושב על משהו תחשוב עליו דרך כל 4 הכיונים ולא דרך כיון אחד הכיון הישיר

• תוכן חדש...