Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3913 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כמה ימים חשבתי שנשרפה לי מנורה של פיליפס מקדימה לאחר שהן שוכבות בפנסים יותר מ2 שנים.

העניין הוא שביום אחד שנסעתי עם חברים אני חוזר ואני קולט שנשרפה לי מנורת ברקס צד ימין וכנראה, אני אגיד בזהירות אם אני זוכר נכון , כמה ימים לפני ואפילו באותו היום המנורת דרך אחת בצד שמאל (הפיליפס) נדלקת ממש, אבל ממש חלש ואין אור גבוה גם.

כמה ימים כבר שהחלפתי מנורת ברקס והכל טוב והמנורת דרך של פיליפס חזרה להאיר.

עכשיו חזרתי מסידורים ואני מחנה את האוטו ליד הבית ואני קולט כאילו האוטו טוען (רעש של מאווררים כזה) שזה טבעי ואז היא מפסיקה להידלק שוב.

חשוב לומר שכבר כמה חודשים המנורות בלוח שעונים וברדיו דיסק וגם במנורת סלון מהבהבים לי.

אין לי בעיה שזה מצבר חלש, הבעיה האם זה לא תסמינים של אלטרנטור?

אם זה בעיה חשמלית, זה פעם ראשונה שקורה לי באוטו הזה דבר כזה אחרי 16 שנים וכמעט 280 אלף ק"מ.

פורסם

כנראה וסת מתח מתקרב לשיבה טובה.

שבאות הבעיות תנסה למדוד מתח על קטבי המצבר ותדווח.

החלשות תאורה\הבהובים נובעות מבעיית מתח\מגעים.

תוודא שכל מערכת האספקה לנורות תקינה (החל מהידית הפעלה ועד לקונקטורים וכבלים למיניהם)- שווה תמיד להעיף מבט, לפעמים קצת קורוזיה במגעים גורמת לחימום יתר ולבעיית מגע.

• תוכן חדש...