Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3829 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני סקרן לדעת אם ביום מן הימים בנגקוק תהפוך להיות גם כן מבוקשת באותה מידה.

הבנייה פה נעשית בקצב מטורף, ולגובה, וברמות גימור גבוהות. בנתיים המחירים נמוכים מאוד.

אבל שלא כמו בהונג קונג פה לא חסר שטחי בנייה.

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

תאילנדים זה לאו דווקא דבר רע. כשאתה אוכל פה ארוחה שלמה ב-6 שקלים, ויש לך חשמל כל השנה ואף אחד לא דוקר אותך בדרך למשרד אתה מקבל שיעור באיכות חיים.

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

תאילנד זה מקום מורכב לגור בו מבחינת התנהלות עסקית.

אם יש לך עסק שמעורב בו הרבה כסף אתה תמיד בסיכון שהמשטרה יתלבשו עלייך גם אם אתה עובד כחוק וברגע שהמשטרה התלבשה עליי- מזל טוב, התחתנת חתונה קטולית עם מפקד התחנה.

נכון, המחייה שם זולה מאוד, כך גם הזנות והסמים ועוד לא מעט בעיות אחרות.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

קריוקי מאוד חזק כמעט בכל מדינות המזרח- סין, טאיוון, הונג קונג, יפן ועוד.

יש גם מועדוני KTV ששם יש חדרי קריוקי פרטיים עם בחורות בלבוש מינימלי עד לא קיים.

בכלל, בכל מה שקשור לסקס אין יותר "יצירתיים" מהאסיאתיים כאשר היפנים הם המובילים הבלתי מעורערים בעניין הזה, יש להם דברים מוזרים שגורמים אפילו לי להרים גבה בקטע של say what???, ואני עם ראש מאוד פתוח ומשוחרר עכבות בקטע של סקס.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

עידן מצטער לשנות כיוון, יש משהו מעניין בתחום המוטורי שיתקיים בין ה-2.12 עד ה-6.12

עוד שתי שאלות:

1. אני טס עם הונג קונג airlines. חברה שלי התבלבלה בין השם הפרטי למשפחה כשמילאה את הטופס. הם כתובים במצב מושלם אך לא במקום הנכון, לדעתך\ם זאת בעיה ?

2. איך הביזנס קלאס בהונג קונג airlines ?

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

מקפיץ!

מישהו יכול להמליץ על מלון טוב בהונג קונג? חייב להיות מותר לעשן ושיהיה נגיש כמה שאפשר.

תודה.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

• תוכן חדש...