Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3900 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן, אני מאוד אוהב את הפאביה שלי (יד ראשונה מיבואן, גג בצבע אחר ככה שהיא נראת כמו מיני קופר, מהירה, 15 ק"מ לליטר, 0 בעיות מכאניות, גיר ידני).

עם זאת יש לי אותה כבר כמה שנים ואני שוקל ברצינות להחליף.

ראיתי שאני יכול לקבל עליה כמעט 55א' שקל (לפי השיקלול פה)

אני חושב להחליף אותה בטויוטה יאריס 2014 שתעלה (לפי הלינק הזה) 84200.

הסיבה שאני רוצה להחליף היא כדי שהרכב יהיה חדש יותר ויהיו לי בו פחות בעיות בעתיד.

נקודות חשובות לי :

• חייב רכב סופר מיני וקטן יותר כי אין חניה בת"א
  • נסיעות של כ50 ק"מ לכיוון כל יום ולפעמים יותר
  • חסכוני בדלק, אמין
  • שיהיה לו שוק

אשמח לשמוע דעתכם על הטויוטה או על דגמים אחרים שמומלצים אולי.. תודה

פורסם

קודם תנסה למכור.

אתה עלול לגלות שהשקלולים האלה נשארים על הנייר.

יכול בהחלט להיות שתקבל 5-10K פחות ממה ששווה הרכב במחירון "הרשמי".

לכן - קודם תמכור, אחרי זה תראה כמה כסף יש לך.

ברמת העיקרון 80K קונים לך היום רכבים חדשים לגמרי, בשיטת "0 קילומטר", ככה שלא תצטרך לקנות רכב משומש מ-2014.

פורסם

הרכב נמצא אצלך ומתוחזק היטב. לא סביר שתצליח לקבל מחירון כי השוק קשה עכשיו למוכרים.

לאחר השקעה די גדולה תקבל רכב שמצבו המיכני תעלומה, את הצבע שלו לא תוכל לבחור (רכב יד שניה), תצטרך להשקיע ביישור קו כדי לוודא שהרכב מתוחזק פיקס וכל זה בשביל שנתיים הבדל.

לדעתי לא שווה להכנס להרפתקאה הזאת בשביל הבדל כזה קטן בשנת המודל.

טויוטה יאריס נחשב לרכב אמין וכנראה מתאים לדרישותיך, אבל גם הפאביה.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

הייתי נשאר עם הרכב,בין הפאביה ליאריס איןצכזה הבדל גדול באורך,אתה סתם תפסיד כסף במכירה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

עם המבצעים שיש עכשיו אתה יכול לקנות אוטו חדש בפחות מזה.

למשל קליאו 0.9 טורבו ידנית ב75 אלף, הפאביה הידנית הוצעה ב73 אלף במבצעים של צ'מפיון , 20 אלף הנחה על ניסן מיקרה , ביונדאי יש ימי מכירות ואפשר לברר על הI20.

פורסם
הפאביה הידנית הוצעה ב73 אלף במבצעים של צ'מפיון

אם כך, קשה להאמין שפאביה מודל 2012 תצליח להשיג 55 אלף.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

חברים תודה רבה על התגובות, הבנתי שלא כדאי ללכת על רכב יד שניה 2014 רק בשביל להרוויח שנתיים.

מה שכן בקשר מה שyoav911gt2 אמר בקשר לקליאו 0.9 נראה מעניין! עד סוף החודש אפשר לקנות אותה ב75א' חדשה. לדעתכם המרה כזאת (מפאביה לקליאו 0.9) תמורת בערך 20-25א' שקל זה שווה? הקליאו רכב טוב? הוא נראה טוב וספורטיבי...

פורסם

על הקליאו נהגתי רק בגרסת הסטיישן עם המנוע הגדול יותר, את ה0.9 ניסיתי בדאצ'יה סנדרו(גם אופציה שתוכל לשקול) והוא דווקא לא מרגיש חלש או רועד. עד עכשיו לא שמעתי על תקלות בו.

התלונות העיקריות עליה הן הפלסטיקה המוגזמת והפנים המרשרש שאני ממש לא אהבתי, רעשי רוח במהירות 100 , נוקשות (אני אישית לא הרגשתי בעיה עם הנוחות אבל יש הרבה שטוענים שהיא נוקשה יחסית לקטגוריה).

תסתכל על כל הקטגוריה , יש הרבה מבצעים עכשיו.

פורסם

אנחנו בדאצ'יה נשמח לארח אותך ולתת לך להתנסות בסטפווי: קרוסאובר מרווח, גבוה, מאוד מאובזר (עם מולטימדיה מקורית ועוד) , מנוע טורבו חסכוני בדלק ומחיר משתלם בפחות מ 70 אלף ש"ח. הסנדרו סטפויי נמכר בהצלחה מסחררת באירופה וכעת גם בישראל.

פורסם
חברים תודה רבה על התגובות, הבנתי שלא כדאי ללכת על רכב יד שניה 2014 רק בשביל להרוויח שנתיים.

אתה לא "מרויח שנתיים". אתה מחליף רכב שאתה מכיר בחתול בשק. אם הפאביה שלך נקיה מתאונות, מראה אמינות, והנסועה שלך עד כה סבירה, מה תרויח מהחלפתה? יאריס שהשד יודע מה עבר עליה?

שלא תבין אותי לא נכון. הרבה שנים נסעתי בקורולה (1998 - הדגם האגדי) והייתי מרוצה מאד, אבל מאז שמכרתי אותה קניתי שתי מכוניות (חדשות) ואלה לא היו טויוטה מסיבה פשוטה: הטויוטה יקרה יחסית לדגמים אחרים שמבחינת הדרישות שלי יספקו תמורה דומה. העניין הוא שלטעמי אתה משקיע 30,000 ש"ח (ואולי אפילו יותר) ולא ממש מתקדם, כיון שבעצם אתה לא יודע מה מצב הרכב המחליף ויתכן שלמרות שהוא יותר צעיר הוא לא בהכרח יותר אמין.

מתי, לדתי, יהיה צורך להחליף את הרכב? באחד משני מצבים. האחד הוא שהפאביה תתחיל לדרוש יותר מדי ביקורים במוסך, או שתעבור תאונה עם פגיעה בטיחותית, או שהצרכים ישתנו משיקולי עבודה\משפחה\משהו דומה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...