Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3927 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כבר 3 חודשים אני נוסע ללא רדיו עקב החלפת מצבר .אני מתקשר למוסך פורד אומרים לך את הקוד המכשיר נשאר נעול מוסך אחר מתקשרים אותו דבר הקוד המכשיר אבן .דיברתי עם חבר שעובד בפורד אמרתי לו מה הסיבה שהמכשיר נעול הוא אמר אתה חייב ללחוץ על 5 בסוף הקוד .

פורסם

אצל רוב היבואנים ניתן לשחזר קודים של הרדיו לפי המספר הסידורי - גש למרכז השירות הקרוב של היבואן - אל תתקשר, תגיע.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

שלושה חודשים שהיית שואל בפורום כאן או נכנס למוסך מורשה והעניין היה מסודר מהר יותר.

בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

פורסם

זה לא משנה, פות"ש צודק.

אם לקוח מתקשר למוסך מורשה והפקידה נותנת לו את הקוד, מאיפה הוא אמור לנחש שצריך לעשות עוד משהו בנוסף?

פורסם
לא הבנתי מהי מטרת האשכול.

לתאר איך אפשר להעביר שלושה חודשים באופן לא פרודוקטיבי בעליל.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

מטרת האשכול היא שאני מתקשר למוסך מורשה ולא מוסך חאפר ומבקש קוד רדיו היא לא לתת לי הרגשה שצריך להתחבר למחשב ולדפוק לי עוד כסף וזמן .אתה שואל על הקוד מזין אותו וזהו לא צריך להתעסק בניחושים . אין לי זמן פנוי להגיע למוסך לחץ מטורף בעבודה 3 תינוקות .אני בטוח שאנשים שעוסקים ברכבי פורד קוראים כאן אז אם הצלחתי לשפר בטיפה את הגישה שלהם ללקוח מה טוב ואם לא לא קרה כלום

• תוכן חדש...