Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב עד 13 אלף ש"ח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3912 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

העצה הכי טובה זה שלא תנעל על דגם.

תן יותר פרטים על שני הרכבים שאתה שואל עליהם.

רמת גימור, גיר, כמות ידיים, ק"מ וכו'.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תגובות 70
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני שואל ברמת העיקרון, כדי לדעת איזה רכב לחפש לעצמי, בהתאם למה שציינתי בהודעה הראשונה בשרשור. נניח ששתי המכוניות האלה במצב דומה, עם היסטוריה סבירה, שתיהן אוטומטיות ועולות אותו דבר. איזו מהן עדיפה, לפחות על הנייר?

פורסם

מה דעתכם על זה?

דגם:

קורולה

תת-דגם:

GLI 1600

נפח:

1587

שנה:

2000

יד:

3

הילוכים:

אוטומטית

מנוע:

בנזין

צבע:

לבן

בעלות:

פרטית

ק"מ:

240,000

BlackMinus.jpg

BlackMinus.jpg

BlackV.jpg

BlackV.jpg

BlackV.jpg

BlackV.jpg

BlackMinus.jpg

מחיר:

תמונות ווידאו

210_120_4f479d19-93d8-4b71-8.JPGgallery_bg.pngלגלריה המלאה

צור קשר

ShareFacebook.png

שם:

זאב

טלפון:

טלפון 2:

עיר:

חיפה

icon_mail.pngצור קשר

icon_mail.pngשלח מודעה לעצמי

הערות

גג שמש
GPS
ABS
חלונות חשמליים
כריות אוויר
מזגן
DVD לרכב
₪14,000
להצגת המספר לחץ כאן
רכב ללא תקלות. רצועת טיימינג הוחלפה לפני 13000 קמ'

פורסם

14 אלף ש"ח לא מצדיק רכב בן 15 (כמעט 16) עם לא מעט ק"מ.

הציעו לך במסגרת התקציב הזה אופציות הרבה יותר טובות עם חצי מהק"מ כמו האלנטרה, אז כן - צריך לנסוע לבאר שבע. אבל אני בטוח שגם במרחק קצר יותר (כמו נסיעה לתל אביב או לאיזור המרכז) תניב תוצאות טובות.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם (נערך)

הבאתי לך אחלה רכב משנתון גבוהה יותר עם פחות ק"מ ולפי מה שהמפרסם כותב גם ספר טיפולים מסודר במוסך מורשה יבואן. למה לא התקשרת? למה ללכת לרכב עם 240K ועוד לשלם עליו 14000 ש"ח? כי זה טויוטה?.

עריכה: מחיפוש ממש קצר ביד 2 עלתה המודעה הבאה, אם לנסוע לב"ש קשה לך:

יונדאי.png

ויש גם את זו בתל אביב:

יונדאי.png

עריכה אחרונה על ידי itamarg
פורסם

היי איתמר. קודם כל, תודה על העזרה. אבל למה אתה כועס? אני מחפש רק באזור חיפה והקריות לא בגלל עצלנות אלא מתוך אילוצים שונים. עוד לא ננעלתי על שום רכב וגם לא על נפח מנוע (ובלבד שהרכב לא יתקשה בעליות). לא לכעוס בבקשה...

פורסם

הוא כועס כי הרבה אנשים ניסו לעזור אך אין קשב...

תנסה להתבונן שוב בדברים שכתבו לך (למשל לא להנעל על דגם, או שנתנו לך רכבים שהתקציב יאפשר שנה וק"מ יותר טובים).

פורסם

חס וחלילה אינני כועס אני מתנצל אם הגשת ככה :)

אני רק אומר דבר הגיוני שניסיתי לעזור לך והסברתי לך איך לחפש רכבים:

אכן. גם היונדאי אלנטרה והאקסנט יכולות להצטרף לרשימה ושוב- בתנאי שטופלו כראוי.

עצה: בחיפוש באתר יד 2 אתה יכול במילות חיפוש חפשי לרשום את המילה "מורשה" ואז לראות מודעות שהבעלים כתבו שהרכב מטופל במוסך מורשה. זה לא מבטיח כלום כי אפשר גם לשקר במודעה ולכן חובה לאמת את זה מול המוסך שהבעלים טוען שהוא טיפל בו, אבל ככה מצאתי הרבה רכבים שמורים ומטופלים עם היסטוריית טיפולים מלאה.

וחבל שאתה מחפש רכבים גמורים.

פורסם

OK.

תנסה להתקשר לאלנטרה ההיא, היא דיי קרובה אלייך אתה יכול לנסוע ברכבת ולגטס שעכשיו העליתי וכמובן תנסה לחפש גם באזור שלך אלנטרה/גטס.

אלו רכבים טובים מאוד. בעל המוסך שאני מטפל אצלו ביונדאי שלי (I20 שמתקרבת ל 170000 ק"מ בצעדי ענק) אמר לי שהוא בעצמו יש לו יונדאי אלנטרה והוא מאוד מרוצה מהרכב.

פורסם

מישהו מבין עניין אמר לי שהאלנטרה והגטס האלה הן שתייניות דלק ובעייתיות והמליץ שלא אעז לגעת. דעתכם?

פורסם (נערך)

אם אתה חושב (או אותם אלו שאמרו לך את זה חושבים) שהקורולה חסכונית יותר- זו טעות.

חוץ מזה: ה"חסכון" המזערי שתשיג ברכב אחר בתקציבים האלו יתקזז לך בקלות על תקלות במוסך.

בגלל זה בתקציב שלך חשוב הרבה יותר מצבו המכאני של הרכב מאשר באיזה רכב מדובר.

אם היית קונה גיר רגיל האופציות שלך היו טובות יותר אבל גיר אוטומט מגביל אותך בחסכון בדלק ובאמינות.

מה שכן אם תגדיל קצת את התקציב תוכל לרכוש גטס עם המנוע החדש יותר שהוא חסכוני יותר בדלק אבל שוב, מצב הרכב חשוב הרבה יותר במקרה שלך.

עריכה אחרונה על ידי itamarg
פורסם

אני מכיר כמה אנשים שמחזיקים כזו קורולה.

הם בטוחים שיש להם מזל רע. כי הרי זה אוטו שבחייים לא מתקלקל...

אין ספק שהקורולה אמינה מאוד. אבל גם היא אחרי מספיק עבודה תמות.

אני מחזק את את קודמי שהכי חשוב זה כמה זמן האוטו עבר ואיך טפלו בו...

טיפ קטן: עדיף לנסוע יום אחד באוטובוס וכמה שנים לנסוע באוטו מאשר לקנות אוטו משכן לדוגמה, ופעמיים בחודש לנסוע בגרר או אוטובוס עירוני...

בכל מקרה בהצלחה במציאת הרכב.

• תוכן חדש...