Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3926 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

לצערי נכנסתי בגדר הפרדה קלות , הרכב הינו ניסאן קשקאי 1.6 ידני עלה לכביש 11/2013 כמה שאלות

1. האם כדאי להפעיל את הביטוח (הרכב עוד לא בן שנתיים) - הסוכן אמר לי ללכת למוסך מורשה יבואן להערכת מחיר

2. האם כדאי לתקן בעצמי את הנזק

3. השכן שלי ייעץ לי בכלל לא לתקן כדי שלא יגידו שהייתה תאונה קשה , כנראה מדובר בצביעה של הדלת וכנף.

 

תמונות מצורפות

תמונה ראשונה בין דלת לכנף ותמונה שניה הפגיעה בין שני הדלתות

 

אשמח להתייחסות

תודה מראש לכל המתעיינים והמייעצים

1_.jpg

2_.jpg

פורסם

אני עם השכן. נסה לנקות מה שאפשר עם פוליש ואם יש מקום שירד הצבע, צבע במכחול.

 

לחילופין תוכל לגשת למקום המתמחה בדיטיילינג לרכב ולתקן ללא צביעה מלאה ובפחחות "רכה"

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

ZVIT תודה על התגובה , היום ההיתי אצל הפחח הוא אמר שזה יתחיל מ3500 שקל וייעץ לי להשאיר ככה וניקה לי את המקום. הוא אמר שאם הוא מתקן צריך לצבוע שני דלתות וכנף או להחליף ואז מדובר על ירידת ערך ואז קשה יותר למכור בעתיד, אם אני משאיר את זה ככה זה לא יותר משיפשוף חניה מה שהוא יתקן תמיד מישהו מקצועי יראה את ההבדל.

פורסם

אני גם בעד להשאיר,להעלים כמה שאפשר את השחור עם פוליש ולהשאיר את השקעים. התיקון פה הוא מטורף ועל כלום.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

נראה כמו מקרה קלאסי ל PDR שיצליח להחזיר את הפח למקום אבל יישארו סימני השפשוף.

וחוץ מזה גם לא הייתי מתרגש מתיקון וצביעה, בטח אם יש תעוד של המכה לפני והצביעה תהיה טובה (וזה צבע לבן, קל לעשות תיקון וטשטוש). מי שזה ירחיק אותו מהרכב הוא טיפש.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

איתמר - הנה הבעיה - בדוח בדיקה יופיע - צביעת 2 דלתות וכנף.

עכשיו לך תדע אם זה בגלל השפשופון הזה או בגלל משאית שנכנסה ברכב שבוע אחרי.

 

אני גם אגב לא הייתי מתקן בצורה הקלאסית.

אולי ניסיון ל-PDR וקצת צביעה נקודתית.

פורסם
איתמר - הנה הבעיה - בדוח בדיקה יופיע - צביעת 2 דלתות וכנף.

עכשיו לך תדע אם זה בגלל השפשופון הזה או בגלל משאית שנכנסה ברכב שבוע אחרי.

 

צבעי טוב לא יצבע את כל הדלת אלא יתאים את גוון הצבע, יעשה תיקון נקודתי וטשטוש.

בודק במכון בדיקה או סתם אחד עם עין מקצועית יוכל לומר את הדלת הוחלפה או לא ובטח שאי אפשר להשוות פגיעה מגדר לכיסוח של משאית.

 

ביום המכירה כשהמוכר יראה את תיעוד הפגיעה ואת המצב לפני ואחרי התיקון אני מאמין שזה רק יוסיף לו נקודות אמינות. זה שבארץ לא נפוץ לעשות תיקונים קוסמטיים (כי זה יוריד את ערך הרכב :roll:) אלא דווקא להפך, נפוץ לרכוש רכב משומש מלא דפיקות ושריטות, זה רק בגלל המוח המעוות של הישראלים.

 

ביום שאני אמכור את הרכב שלי, שעבר צביעה כללית קוסמטית, ויבוא הגאון שיגיד לי שזה מוריד את ערך הרכב אני אשלח אותו מכל המדרגות. כן, כי לגמריי עדיף רכב מקולף ודהוי. ברור.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

איתמר - אתה יכול לראות כאן בפורום מגוון של דוחות בדיקה. הם כותבים תיקוני מרכב, צבע. הערות כלליות בלי להתייחס לעומקה של פגיעה.

 

באשר למכירת הרכב שלך - ברור שיגידו לך שצביעה מורידה. גם לזה שהצבע רכב שלו שרוף יגידו שזה מוריד.

הרי המטרה של הקונה להציג כל דבר באור שלילי על מנת להוריד במחיר.

פורסם

תקן!

אם לא בשביל האסטטיקה, בשביל הבריאות הנפשית שלך.

אני לא הייתי רוצה לראות את זה כל פעם שאני מגיע לרכב,

בכל זאת מדובר ברכב יחסית חדש ולא ברכב חבוט בן 15.

שמור תמונות של הנזק כדי להראות ללקוחות פוטנציאלים בעתיד.

פורסם (נערך)

תודה על התגובות

הפחח ניקה את האזור ולא רואים שחור אך המכה נראית לעין אני אנסה לחיות עם זה שבוע ונראה מה יהיה, אני מתכוון להחזיק את רכב כמה שנים (ממש רכב נוח) . הפחח אמר שהוא כנראה א יצבע את שני הדלתות והכנף.

 

דרך אגב אחי הקטן חי בקייפטאון והוא מתקן את הרכב בכל פגיעה או פריצה ועוד מפעיל ביטוח, ויש לו טיוטה יאריס 2008 לא משהו ששווה הרבה.

 

איתמר לצערי את החכמולוגים פגשתי שמכרתי את הרכב הקודם שלי (פיגו 306 1.6 ידני 1998), הרכב נמכר תוך יום והחכמולוג הראשי התקשר בלילה להגיד שהוא רוצה את הרכב אבל הרכב כבר נמכר (איזה כיף היה לגיד לו את זה).

עריכה אחרונה על ידי eyalher00
×
×
  • תוכן חדש...