Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7854 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מסתבר שלמשרד התחבורה נפקחו העיניים סוף סוף, והבינו שאין שום חשיבות ליד של הרכב.... לדעתי זה צעד חשוב .

ניתן לקרוא בכתבה מ YNET

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3028077,00.html

(מקווה שלא דובר על זה כבר, מסריקה של היום האחרון לא מצאתי שעסקו בכך)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

זהו לך תדע איך כל בעל ובעל בעבר של הרכב טיפל נהג ברכב הנ"ל ...הרי כל בנאדם הוא שונה ..אחד קרע תאוטו (תאוטו = את האוטו) ,הזניח. השני פחות וכך זה ממשיך..אני מניסיון קניה של פגו 205 92 יד ראשונה מאישה מבוגרת יכול להעיד, שאכן מרגישים הן ויזואלית והן מכאנית שהאוטו הינו יד ראשונה וטופל כראוי. בדרך כלל אוטו שהוא יד ראשונה, טופל ביותר עיקביות ואהבה ועבר פחות חיים קשים במהלך השנים..מניסיון שלי של החברים ושל המשפחה שאף פעם לא מעיזים לקנות רכב מעל יד שניה שלישית..לשנתונים 97 ומטה..!שלא נדבר על שנתונים מעל ל97 שבמקרה כזה הם דורשים יד 1 ..

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

למה לבטל אני לא מבין ?

מכונית בת 5 עם 70 ידיים קודמות (אההממ) זאת נורה אדומה מבחינתי.

יש רכבים שאני לא מייחס חשיבות ליד, אבל יש כאלה שהיד מאוד חשובה לי, בנוסף למצב המכאני.

לדעתי רישום היד ברישיון זה בגדר שירות לציבור וחשוב להשאיר את הסעיף הזה.

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

פורסם

מעניין שלוי יצחק נגד.

עשוי להוריד קצת מכוחו המאגי...:?

אם הרכב שמור ומטופל - גם אם עברו עליו 70 ידיים ? מה זה משנה ? רכב יכול להישחט על ידי בעלים אחד , או להיות שמור גם ע"י חמישה בעלים . לא חסרות דוגמאות אצל חברי הפורום.

פורסם

כולם רוצים לדעת מה עבר על הרכב לפניהם..

אבל חוץ מלראות שעוד בןאדם החזיק ברכב (גם בלי לדעת לאיזו תקופה) - אתם לא יודעים כלום.

אתם לא יודעים איך הוא נהג או מה הוא עשה ברכב.. אתם גם לא יודעים מי זה. אתם רק יודעים שהוא היה אצל אחד מ6 מליון האנשים במדינה הזו..

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

בדיוק,צריך לעשות חישוב של תועלת מול הפסד

יש רכבים שהיה עדיף להם לעבור עוד יד ושלא ישארו אצל אחד שלא החזיק אותם נכון...

צריך אולי להפחית את החשיבות שבידיים מול מחיר...

פורסם

רכב שעבר יותר מידי בעלים יכול להיות ממש שחוק במיוחד אם זה רכב שהיה בבעלות חברה או מהשכרה כי רכבים כאלה ממש שחוקים ובהם יתחילו בעיות מוקדם

פורסם
רכב שעבר יותר מידי בעלים יכול להיות ממש שחוק במיוחד אם זה רכב שהיה בבעלות חברה או מהשכרה כי רכבים כאלה ממש שחוקים ובהם יתחילו בעיות מוקדם

ציון שהרכב הוא מליסינג, השכרה או שהיה בבעלות חברה - זה צריך.

אם הרכב היה אצל 5 אנשים שטיפלו ברכב טוב, לקחו אותו למוסך מורשה, טיפולים בזמן והכל..

ולעומת זאת יש רכב יד ראשונה, פרטית, מרופא - שבמשך 5 שנים לא עבר כמעט שום טיפול - רק שנהרס משהו,

לא החליפו/הוסיפו/מלאו שמן, לא בדקו מים, לא עשו שום-דבר..

למה? כי לרופא שהיה הבעלים של הרכב, לא היה זמן להכניס את הרכב למוסך..

אתה באמת חושב שהרכב של הרופא שהוא יד ראשונה שווה יותר מהרכב שהיה אצל 5 אנשים שונים, שנה אצל כל אחד ? :roll:

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

הכוונה בכך היא להעביר את עיקר המשקל לא לעבר של הרכב אלא להווה שלו.

האם הוא תקין ?

האם מערכותיו שחוקות ?

אם כן הוא ישיג מחיר נמוך גם אם הוא יד ראשונה מרופא פנסיונר.

מה שמפריע לי בכל העניין הוא שמי שעומד מאחורי ההצעה הן חברות הליסינג שיעשו הון על גב הצרכן שיקבל רכב שמצבו על פניו נראה תקין אך יכול להיות מאד שהוא לא כזה.

יכול להיות שזה יוביל לרמות שונות של מחיר ע"פ מצב הרכב (בדומה לרכב אספנות) וקיום או אי קיום של היסטוריית טיפולים מוכחת או אז זה יהיה מהלך מבורך עבור כולנו....

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אתה נתת פה דוגמא קיתונית,אז תאר לך שהרכב שהיה אצל 5 אנשים לא היית יודע כמה בעלים היו לו אז היית מעדיף אותו כי הוא טופל אבל אם הוא החליף 5 ידיים אז תאר לך גם שהוא עבר לפחות איזה 3 תאונות אצל חלק מהבעלים שלו שאת זה אתה לא תמיד יכול לדעת כי לא כולם יגידו לך אם בכלל הרכב עבר תאונה ולא בכל בדיקה מקיפה אתה יכול לעלות על הכל

פורסם

הנהנים הגדולים מכך הם הסוחרים החאפרים. הם יוכלו לרשום על שמם מכוניות ללא כל חשש של יד נוספת וכך יהיה יותר קשה לזהות אותם (כבר לא יצטרכו לספר סיפורים שהאוטו של החברה של האמא של החבר הכי טוב של האח).

צבי.

פורסם
הנהנים הגדולים מכך הם הסוחרים החאפרים. הם יוכלו לרשום על שמם מכוניות ללא כל חשש של יד נוספת וכך יהיה יותר קשה לזהות אותם (כבר לא יצטרכו לספר סיפורים שהאוטו של החברה של האמא של החבר הכי טוב של האח).

צבי.

:mm_yeah:

צודק 100%, מי יודע כמה תמימים "יאכלו אותה" בגלל זה...

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

פורסם

זא לא בסדר שיבטלו את זה ..

בטוח יעשו את זה ..??

כל מי שהולך לקנות אוטו רוצה לדעת של מי הוא היה, כמה ידיים, וברור שזה ישפיע על הקניה של האוטו כי בן אדם לא ירצה לקנות רכב שעבר 20 ידיים.

• תוכן חדש...