Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3925 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא הצלחתי לקרוא את הכל אך אני נתקלתי בתופעה מגעילה לא פחות.

כבר בכמה חתונות שאני רואה את התופעה הזו קוראת. בקבוקי שתיה חריפה איכותיים מונחים על השולחנות לרווחת האורחים ותמיד תהיה את המשפחה שלקראת סוף האירוע תיקח בקבוק שניים שלוש וישימו במכונית. לדעתי זה ביזיון הרבה יותר כי פאקינג מכירים את החתן והכלה או את אחד ההורים שלהם, מה עובר להם בראש, אני לא יודע.

תמיר.

• תגובות 191
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני נטרף מפלצנים שאומרים לי "לקחתי תמונה" במקום "צילמתי" הכ"כ נכון ופשוט.

אין בעיה לעברת אנגלית, לפעמים זה אפילו נחמד ומתאים, אבל לפעמים (כמו בדוגמא הנ"ל) זה מאולץ, מגוחך ומציג את הדובר באור פלצני להחריד.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

או "לקחתי החלטה" ואפילו "קיבלתי החלטה" - מה רע ב"החלטתי"? העברית מעדיפה את הביטוי הקצר ביותר.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

כבר בכמה חתונות שאני רואה את התופעה הזו קוראת. בקבוקי שתיה חריפה איכותיים מונחים על השולחנות לרווחת האורחים ותמיד תהיה את המשפחה שלקראת סוף האירוע תיקח בקבוק שניים שלוש וישימו במכונית. לדעתי זה ביזיון הרבה יותר כי פאקינג מכירים את החתן והכלה או את אחד ההורים שלהם, מה עובר להם בראש, אני לא יודע.

בקבוקים סגורים אני מבין - ניתן להזדכות עליהם, אבל אם נשאר בקבוק פתוח ובסוף הארוע אחד האורחים לוקח אותו, האם גם זה מפריע לך?

פורסם (נערך)

כבר בכמה חתונות שאני רואה את התופעה הזו קוראת. בקבוקי שתיה חריפה איכותיים מונחים על השולחנות לרווחת האורחים ותמיד תהיה את המשפחה שלקראת סוף האירוע תיקח בקבוק שניים שלוש וישימו במכונית.

דווקא בכל החתונות שהיתי שזה קרה אמרו לאורחים לקחת את זה כי הזוג שילם והוא העדיף שהאורחים יקחו ויהנו ולא שישאר לאולם לחתונה הבאה.

מזכיר לי מקרה מאוד מצחיק, בחתונה של חבר טוב הופעתי עם ציוד הצילום שלי (קנון 5D) וצילמתי לו את כל הערב (לא כצלם החתונה, סתם שתהיה לו עוד זווית, מתנה ממני)

שניה לפני שהלכי (הייתי בין האחרונים ללכת) הוא אומר לי "קח כמה בקבוקים שאתה יכול לסחוב", שמתי את התיק על הגב ולקחתי בידיים שלושה בקבוקי סמירנוף והלכתי, מסתבר שאבא של החתן רץ אליו כולו בהיסטריה ש"הצלם גונב לך את האלכוהול!!!", חבר שלי אומר שהוא לא הפסיק לצחוק כמה דקות.

עריכה אחרונה על ידי DrorZi

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם (נערך)

מקרה אקטואלי שקרה לי הסופ"ש הזה בחופשה באילת.

ארוחת ערב שישי במלון לאונרדו פלאזה, מחלקים לסועדים פר שולחן בקבוקוני יין קטנים 330מ"ל לקבלת השבת.

זוג מבוגר להערכתי בשנות ה60-פלוס שלהם, נראה כלפי חוץ לפחות די מבוסס, שאכלו לצידנו עברו בסיום הארוחה שלהם וסחבו 4 בקבוקונים מהשלחנות ריקים סמוכים לפאוץ' שהביאו עימם.

מרוב שוק אני וזוגתי פיספסנו את הקינוח. :shock:

עריכה אחרונה על ידי TheOne23

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם
בקבוקים סגורים אני מבין - ניתן להזדכות עליהם, אבל אם נשאר בקבוק פתוח ובסוף הארוע אחד האורחים לוקח אותו, האם גם זה מפריע לך?

כן. אח״כ יש שבת חתן/שבע ברכות/מרוץ תרנגולים/אחר שרצו עבורו את מה שנשאר מהאלכוהול. אם לא נשאר כלום - אחלה, לבריאות;אם כן אולי צריכים את זה.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

אנשים פה חיים בסרט כאילו פה כולם בבונים ובחו״ל לוקחים קוביות סוכר רק עם לקחים.

גם בגרמניה עוקפים בתור.

גם באמריקה יש חראות על הכביש.

גם בבריטניקה דופקים מילקי בבית מלון.

כאן אנחנו עם זה 24/7 אז הבעיה נראית לנו אקוטית יותר. אני לא אומר שהיא אינה קיימת - היא אכן קיימת כתוצאה ממשטרה רופסת ומושחתת, חינוך לקוי והסרת אחריות אישית של הפרט ע״י הnanny state.

זה יראה קצת לא קשור, אבל אני חושב שיש קשר לכך שאנשים יודעים שלרוב הם יכולים להתחמק מתפיסה (עד סדר גודל מסויים) כי למשטרה אין רצון/משאבים לטפל באותם דברים קטנים (בריונות שכנים, למשל) שמפריעה לנו הרבה יותר מאשר איזשהו שוד בנק. אנשים רואים את זה ונכנסים למנטליות של ״וואללה מי בכל יבוא מולי״ ובאמת, אף אחד לא בא מולו (כי לא רוצים צרות, ובמקרה של אסקלציה אף אחד לא באמת יעזור לך) וזה עובר הלאה.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

אני מבין שהפכתי לישראלי אמיתי כשהבנתי והזדהיתי עם אנשים שלוקחים אוכל מהמלון, למרות שאני לא עושה את זה. יש מקרים מסוימים שעדיף לבקש סליחה מרשות.

כמה שזה מגעיל אותי ההתנהגות הזו הבנתי שככה אי אפשר להתקדם, אי אפשר להיות נחמדים עם כולם. בשלב מסויים אתה פשוט חייב לשים זין ולעשות מה שנוח שלך.

וכמו כן שמתי לב שמי שמשחק את עצמו משוגע לא מתעסקים איתו. כמה עצוב ככה נכון.

לא מתככנים להשתמש כחנוכיה - תמיד זה יכול לגמור על הראש של מישהו... :wink:

אין ספק. היופי חולף, אבל הרפס הוא נצחי.

בסוף יבוא אחמד וירסס איך שיצא לו.
פורסם

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם (נערך)

keyser, הכל עניין של מינון ומה הסטנדרט.

בלונדון עמדתי רבע שעה בתור, כדי לעלות על רכבת תחתית בשעות לחץ. בארץ, בפעם האחרונה שהייתי בסיטואציה כזו, אנשים כמעט וזרקו אחד את השני מאוטובוס שהתחיל להתמלא.

אגב, יש משהו בתיאוריה הזו. חושב שבכבישים רואים את זה בצורה מאוד טובה.

עריכה אחרונה על ידי יבגניפ
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

חוליגנים יש בכל מקום, השאלה היא מהי התדירות שאתה פוגש בהם.

חייתי שנה בקנדה, אין בכלל השוואה בין מה שהולך שם למה שהולך כאן מבחינת תרבות - בכביש, ברחוב, בחנויות. יש תור? סבבה, עומדים בו. יש פקק? ממתינים בסבלנות ולא נוסעים על השוליים.

כל הדיבורים האלו על 'פה אנחנו רגישים יותר כי זה אנחנו וכו' פשוט לא עומדים במבחן המציאות, נכון שתייר שמבקר שבוע בארץ זרה לא יכול להעיד על הפרשים בצורה טובה, אבל אנשים שעשו רילוקיישן או עברו תקופה ארוכה בחו"ל בטח ובטח שיכולים להעיד.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

בהרבה עדות ותרבויות זה נהוג ומקובל, כחלק מ"פיזור" השמחה והשפע.

לא כל מה שחריג בעינייך חריג בעיניי אחרים.

• תוכן חדש...