Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3935 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכולם,

מחר אני מקבל את המפתח לדירה ואני מעוניין להתחבר לאינטרנט.

איזו חברה הכי מומלצת? הדבר שהכי חשוב לי שיהיה שירות טוב ואיכות טובה של אינטרנט גם בעלות של 5 שקלים יותר כל חודש.

על השם שלי כרגע לא קיים אינטרנט ככה שאני אהיה לקוח חדש בכל חברה אפשרית.

מה נהוג לשאול ולבדוק כשאני מתחבר?

הצרכים שלי מוריד פה ושם סרטים ומדיי פעם צפיה ישירה.

יש לי ראוטר נוסף אצל ההורים שלי אני יכול להשתמש בו או שאני חייב מהחברת אינטרנט?

עריכה:

הראוטר מדגם rotal rta 1025w

עריכה אחרונה על ידי wowohw

Amp1: Crescendo 2000.4 Amp2: Zapco ST-2X Mono: Soundqubed 7k DSP: Steg 6TO8 HU:Pioneer X8750BT

Tweeters: Crescendo STS-1 Midbass: Crescendo PWX8 X2

Subwoofer: FI Team4 15" @0.5ohm ALT: JS Alt's 300A

פורסם

המודם הזה יכול רק לספק 15 מגה בבזק, אם אתה רוצה 40 או 100 מגה תצטרך מודם vdsl2+.

אני הייתי מביא מודם מאיביי ומתחבר לשוק הסיטונאי לאקספון.

http://www.ebay.com/itm/CenturyLink-Actiontec-C1000A-300-Mbps-4-Port-Gigabit-Wireless-N-Router-/271967177624?hash=item3f5281cb98

או

http://www.ebay.com/itm/USED-Qwest-Actiontec-Centurylink-Q1000-DSL-4-Port-Gigabit-and-Wireless-Router-/281486469527?hash=item4189e6a997

פורסם

הבנתי, יש אפשרות לקנות בארץ במחיר לא מופקע? אין לי זמן לחכות באיביי

ולגבי החברה הזו, היא דיי חדשה היא אמינה? השירות שלהם טוב במידה ואזדקק להם?

המחירים שלהם טובים ראיתי באתר כמה זה תשתית וספק ב 69 שקלים זה ממש טוב!!

Amp1: Crescendo 2000.4 Amp2: Zapco ST-2X Mono: Soundqubed 7k DSP: Steg 6TO8 HU:Pioneer X8750BT

פורסם

היינו אצלהם עם המודם שרוכשים בבאג הקסדה,רק בעיות.

ניתוקים,לפעמים לא נכנס לאתרים מסוימים לכן עזבנו.

התחברנו ל 012 ל 100 מגה,בנתיים מרוצים,אין ניתוקים.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

תודה רבה על התגובות, לא הולך להתחבר לא אל יס ולא אל הוט פשוט כי גם ככה בקושי נהיה בבית ובכללי אנחנו לא טיפוסים של כבלים.

מחר/ מחרתיים אבדוק עם 012

נהוג להתמקח על המחירים בתחום האינטרנט? לנציגי המכירות יש כוח לתת הטבות למינהם?

לצורך העניין במידה וצריך תשתית שיהיה בחינם או שידרוג מהירות?

פורסם

מבחינת תשתית, אם אין אנלימיטד, אז צריך להבין שזה תלוי באזור.

יש אזורים שבהם התשתית של הוט טובה ושל בזק לא ולהפך. יש גם אזורים ששניהם טובים\גרועים.

הייתי ממליץ לבדוק אם השכנים איזה תשתית יש להם ואם הם מרוצים.

"when you see a good move, look for a better one..."

Mazda 2 2014

Kawasaki Z400 2020

פורסם

אני הייתי באותו מצב לפני כמה שבועות, התלבטתי לגבי 012 ובסוף הלכתי על בזק, משיקולים של שירות בעיקר. האחרות- הוט, סלקום, אקספון וכו'- מחוץ לתחום עבורי כרגע.

עשיתי 15 מגה ב92 ש"ח לחודש כולל תשתית+ספק+ראוטר. זה מספיק לי לחלוטין לסטרימינג של סרטים וסדרות באיכות hd דרך קודי ודומיו.

יש זולים יותר, בטוח (כנראה שכולם זולים יותר מזה), אבל בכנות- כל מה שאני מחפשת זה שקט נפשי בשירות ובאמינות, ובינתיים אני מאוד מרוצה. הטכנאי הגיע להתקנה בזמן שנקבע ואף הודיע מראש שהוא בדרך, סידר לי תשתית בצורה מקצועית בדירה שהיתה נטולת תשתית (אחרי שיפוץ), הגיע עם כל הציוד וכל המידע שהוא היה צריך, עזר לי להגדיר את הראוטר ולא עזב עד שוידאנו שהכל עובד, והכל באמת עובד מאז כמו שעון.

פעם אחת שהתקשרתי למוקד בעניין כספי (לוודא איזה פרט בעסקה), המענה היה מהיר למדיי ויעיל (אפילו שבהתחלה הוזהרתי שזמני ההמתנה ארוכים מהרגיל).

מה שכן, במרכזיית השירות שלהם אין שירותים מתקדמים שכבר מגיעים במקומות אחרים כסטנדרט, כמו- להגיד מה מיקומך בתור, או לאפשר להשאיר מס' טלפון ושיחזרו אליך, או שהמערכת תתקשר אוטומטית כשתורך יגיע, במקום להמתין על הקו. בכל מקרה- שלא נצטרך...

מתניידת בפג'ו 206 1.4 ידנית שנת 2004 ( 1 2 3 4 5 )

פורסם

קודם כל תודה רבה על התגובות.

באשר למיקום אני עובר לטבריה, לאחר הרבה מחשבות אין לי צורך באמת יותר מ 15 מגה אני לא מוריד כמו שהייתי פעם וגם ככה בקושי יהיה לי זמן לגלוש בבית ובנוסף מיקה רשמה שזה מספיק לשידורים באינטרנט ככה שזה מושלם.

אנסה לברר עם בעל הבית לאיפה היו מחוברים ( כל המשפחה שלו גרים באותו הרחוב אז אני מניח שהוא יודע ).

אבדוק את האופציה של בזק ושל 012 למרות שזה מאוד יקר 92 שקלים לחודש על אינטרנט 15 מגה.

פורסם

היום ב100 שקל 012 והרבה חברות מספקות תשתית+ספק+מודם.

מיקה את משלמת מאוד יקר.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

מישהו הצליח להשיג ip קבוע בפחות מתוספת של 30 שח ב dsl?

או לחילופין לשלם על 100 מגה כולל תשתית ו ip קבוע בפחות מ 99 שח (ללא השכרת ציוד)?

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
היום ב100 שקל 012 והרבה חברות מספקות תשתית+ספק+מודם.

מיקה את משלמת מאוד יקר.

על יותר מ15 מגה, אתה מתכוון?

אין לי צורך ביותר מ15, אני גם לא בטוחה שהתשתית פה תומכת ביותר מזה. אז אין שום משמעות בעיניי אם באותו מחיר היה יכול להיות לי טריליון מגה גם, אם אין בהם שימוש.

חוץ מזה, ההפרש בין 15 מגה בבזק ל15 מגה ב012 הוא 12 שקל לחודש, לא ביג דיל בעיניי. הוט ואקספון לא רלוונטיים עבורי, מאחד כבר אכלתי מרורים בעבר, והשני לא משכנע.

אני לא מתרגשת מזול, יש עוד פרמטרים חשובים חוץ ממחיר. מקסימום אשפר תנאים עוד שנה.

מתניידת בפג'ו 206 1.4 ידנית שנת 2004 ( 1 2 3 4 5 )

• תוכן חדש...