Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טיימינג+משאבת מים c4

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3901 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

למישהו יש מק"ט קטלוגי של סט מקורי טיימינג+מותחנים של סיטרואן c4 1.6?

גם של משאבת המים אשמח לקבל.

ודבר נוסף איפה ניתן לקנות באיזור הצפון או באינטרנט נוזל קירור מקורי לפז'ו סיטרואן במחיר טוב?

תודה וחג שמח

פורסם (נערך)

אהלן,

אנ מניח שאתה מדבר על מנוע NFU 110 כ''ס.

לכן משאה של חברה איכותית+ קיט טיימינג של חברת INA, שזה המקורי, אין צורך לקנות חבילה ששום עליה פיז'ו סיטרואן,

פשוט תבקש את הסט של INA.

הסט מדהים, מחזיק טוב עד הטיפול וגם מעבר, בא עם בורג,גוז'ון,אום חדש, גלגלת סרק ומותחן, ולוקר למותחן.

הסט של INA ,משאבת מים ונוזל מקורי של פיזו סיטרואן יעלה בין 700-850, לא זוכר בדיוק.

תוכל להזמין מאבי חלקי חילוף \JUST MOTOR, בתוספת של 40 ש''ח למשלוח עד הבית לכל מקום בארץ..

http://www.justmotor.co.il/

זו החנות

מדריך מצויין של איציק, ממליץ לעבור על התגובות:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?560548

עריכה אחרונה על ידי רועי עוזרי

רועי

פורסם

האמת יש מי שעושה לי את העבודה.

באתר שלהם אני לא רואה את הקיטים של הרכב הזה ולא כל כך פשוט להתמצא שם,

אשמח לקישור.

אולי אתה יודע, כמה ליטר נוזל קירור יש ב c4?

פורסם

אהלן, עשיתי 3+ פעמים ב-C4 טיימינג וגם ב- 206 פעמיים, עד עכשיו עם הוצאת המים מהרדיאטור+מה שנישפך מהמשאבה

נכנסים קרוב ל-5 ליטר.

יכול להיות שחסר לו באתר, תתקשר אליו בשלישי-רביעי להצעת מחיר.

רועי

פורסם
בכיף ובהצלחה, האמת שאני 'מקנא' במכונאי שהולך לטפל לך ברכב, חולה על הרכבים האלו.

אם תוכל לעדכן כמה עלתה העבודה זה יעזור לי+כמה העלה הסט.

בטח שאעדכן אין שום בעיה.

ראיתי עכשיו בשירשור מה הקבוצה שלכם עושה ובדיוק קרוב משפחה שלי סיפר היום עליכם, כל הכבוד לכם חברה!

• תוכן חדש...