Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דן קארטינג חיפה - שירות?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3906 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

חוויה קצרה ולא טובה מהמקום -

אני כאמור נוהג שם משנת 2003 (עוד כשהיו בקריון) ומלבד עליית מחירים קבועה ומעצבנת (וללא סיבה נראית לעין, מונופול), הכל תמיד היה בסדר פחות או יותר.

בקיצור, אני בעל "רישיון" ולכן נוהג תמיד על רכב 'פתוח'.

הגעתי לשם היום בחג, אמרו לי שלא פותחים רכבים. למה? "כי חג". מה? "חג".

אמרתי, טוב תודה והלכתי.

יש לציין שהייתי לבד במקום מלבד המזכירה ו2 עובדים שראיתי. זה לא שהיה עומס של קבוצות... ה"נוהל" הזה לא מצויין באתר שלהם ולא בעמוד הפייסבוק שלהם.

אני לא מבין את התשובה - חג. מה חג? בשבת לא פותחים? בטח שפותחים.

זה השירות שאתם נותנים. לאנשים שבאים לנהוג נותנים קארט. לאנשים בעלי "רישיון" (עלאק, אבל עזבו) נותנים קארט פתוח.

בקיצור, הבנתי. בפעם הבאה אוודע שהצמיגים תקינים, יש דלק, אין חג, אין צום ושזה לא קריסמס.

תודה.

פורסם

בדן יש מנהלים בסדר גמור ושירותיים, הבעיה היא באחמ"שים - שהם לצערי לא מהעפרונות המחודדים ביותר בקלמר וגם די עצלנים.

פעם הבאה שזה קורה, קפוץ למשרד של המנהל - ותקבל שירות.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

• תוכן חדש...