Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3947 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אוקי אז חודש עבר ועוד חלק הלך , הפעם חיישן חמצן.

האוטו המדובר הוא מונדאו 2002, קודם כל נורת מנוע פועלת,

לאחר כ-20 דקות נסיעה (עד שהמנוע מתחמם מספיק, כנראה),

הסל"ד מתחיל לשחק בחלק הנמוך (נורת מצבר מהבהבת) ולאחר כ-2 שניות נכבה האוטו.

אין תלות בשיפוע או מהירות (נכבה לי הרכב במהירות של 40 קמ"ש בירידה כרגע).

לאחר שהוא נכבה אין אפשרות להדליק אותו כרבע שעה. (לעיתים ניתן להדליק אותו לעוד חצי דקה ואז הוא נכבה שוב בלי אפשרות הדלקה מחדש).

לאחר כרגע שעה אפשר להדליק אותו ולנסוע כרגיל בלי שום בעיות, עד שהמנוע מספיק להתחמם מספיק כדי להתייחס לחיישן חמצן ושוב בעיות.

אני מסיק שמדובר בחיישן חמצן כי יש לי פורד מונדאו 2007 שהייתה בה אותה בעיה בדיוק עם אותה התנהגות לפני כחצי שנה.

עדיין לא ביצעתי קריאת מחשב.

השאלה שלי היא:

1. מה קורה אם אני מנתק לגמרי את החיישן חמצן? הרי גם ככה ב-20 דקות הראשונות לא מתייחסים אליו. (כל עוד אין המנוע בטמפרטורה המתאימה).

האם אמשיך לקבל תערובת עשירה, אבל הרכב יסע כרגיל?

2. כמה יכול לעלות חיישן חמצן משומש סיני מה שלא יהיה רק שיפתור את הבעיה במינימום כסף?

3. האם ניתוק מצבר מנקה את התקלה הזאת?

תודה לעונים

עריכה אחרונה על ידי nimrod7676

פורסם

בזמנו קיבלתי הצעת מחיר לחיישן חמצן של בוש בלדיקו (יבואן בוש בישראל) של כ400 שקלים.

כנס לקטלוג החלפים של בוש, מצא את המק"ט ותרים להם טלפון - תקבל חלק לא סיני, במחיר הגיוני. חיישן חמצן, להבדיל מנורת חניה צריך להיות איכותי, אם תקנה זבל, את ההפרש אתה תשלם בדלק במקרה הטוב ובמנוע שעובד בתערובת לא מתאימה במקרה הרע.

אגב, נסה לנקות את החיישן שלך, ובדוק שהמגעים של הקונקטור תקינים.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

תודה רבה על התגובה, הבעיה שהתיקון יוכל להתבצע רק כשיגמר החג,

האם יש דרך "לדמות" נסיעה קרה כל הזמן?

הכוונה - כשהמנוע קר גם כך אין מתייחסים לחיישן הזה(על חשבון צריכת דלק), יש דרך פשוטה לנתק את החיישן הזה? כדי שאוכל לנסוע בלי שהרכב יתכבה לי אחרי 10 דקות.

פורסם

מהניסיון שלי כנראה שהרכב נכבה לא בגלל החיישן חמצן,כנראה שיש לך תקלה אחרת.

תריץ סריקה ממחשבת ואז תהיה יותר חכם, חבל לנחש.

פורסם

היה לי בדיוק אותה בעיה עם בדיוק אותו רכב, וזה היה חיישן חמצן.

אפשר לבדוק במוסך אבל מוסך יהיה רק יום שישי הבא ואני צריך את הרכב בינתיים

פורסם

תפקידו של חיישן קראנקשאפט לזהות את המיקום המדויק של הבוכנה הפעילה ואת מהירות סיבוב המנוע. המידע הזה משמש את מחשב המנוע כדי לבצע הצתה והזרקה.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

• תוכן חדש...