Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3968 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נכון שלא בתקופת האדם הקדמון, אבל בירה, יין (ושיכר דבש) היו בתפריט כבר לפני כ6500 שנים.

ובשר מעושן, מיובש וכבוש שהיום זה בגדר מעדן או לפחות פריטי מעדנייה, אז היו אלה פשוט טכניקות שימור בשרים, כאשר אין עדין בנמצא מקררים כמובן, והשימור במלח (ויותר מאוחר- בפלפל) עוד לא היה נפוץ.

חוץ מזה, נקניקיה באוורית שמנה עם בייקון וחזה אווז מעושן, חרדל וכרוב חמוץ בליווי בירה טובה, קדמוני או לא- זה טעים!!!

מחר אני ואשתי (חובבת נקניקיות ובשרים מעושנים בפני עצמה) שם.

ותודה ל seat ibiza TDI שהביא את זה לידוע של כולנו, אני לפחות לא הייתי יודע מזה אם לא אתה.

שמרנות היא עצלנות מחשבתית

פורסם

~

הייתי מצפה שחסידי הפליאו יהוו אלטרנטיבה שקולה ורגועה יותר לטבעונאצים, אבל ממה שאני רואה לעיל זה בדיוק אותו דבר רק בסימן הפוך. כולה שוק איכרים עם כמה בעלי עסקים קטנים, לא שונה בהרבה ממה שקורה כל יום שישי בקניונים בכל רחבי הארץ, אולי עם קצת יותר דגש על הבשר. אבל כמה יח"צ וחשיבות עצמית... :roll:

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לא צריך להגזים, עוד לא הכריזו על עונת הציד של אוכלי הצמחים וזרקו בול עץ לתוך סניף של מסעדה טבעונית.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

דריש חבל שאתה משווה את זה ל"שוק איכרים" של שישי בקניון. אנשים פה מסתכלים על פליאו כאילו זה רק בשר וזה ממש לא ככה. פשוט בשוק מתנקזים הרבה עסקים קטנים שנותנים מענה לפליאוליתים. יש שם גם ביצים אורגניות ותבלינים איכותיים יש מוצרים ממחלבות קטנות ואיכותיות. מה שאין שם בשונה מהקניון זה מוצרים מתועשים שמנים מהונדסים וסוכר. תקרא לפני שאתה שופט על סמך פרסום שמיועד לאנשים שבקהילה ולא לאחד כמוך שבא בלי ידע מקדים. ופליאוליתים שונים לגמריי מטבוענים וחבל שאתה סתם משווה

פורסם (נערך)

לכל מי שפספס או מעוניין ללכת מתקיים אירוע נוסף ב14 לאוקטובר:

https://www.facebook.com/events/529400127209729/

ביקרתי שם בשישי האחרון האירוע היה מאוד מסודר, מקומות חנייה בשפע אווירה טובה ריח טוב :lol: אחלה בילוי ליום שישי בוקר/צהריים,בירה קרה/ נקניקיות /בשר מעושן /גבינות וכו'.

רק שהמחירים גבוהים הנה מה שאני קניתי:

בירה כוס חד פעמי גדולה 22 שח

נקניקיה בודדת (מעט שמנמנה) 10 שח

אסאדו טלה מעושן:36 שח היה שם בקושי 100 גרם כולל חתיכת עצם יקר מאוד.

גבינה ביין+עוד גבינה שהמליץ המוכר כ200 גרם 50 שח, משהו כמו 17 או 19 שח ל100 גרם:roll:.

המחירים מוכפלים ומשלושים באירוע הזה, מתאים למי שהפרוטה בכיסו למי שמעוניין לחזור עם מוצרים הבייתה.

לבירה ונקניקייקה זה אחלה בילוי אפשר לעמוד בזה.

סך הכל אווירה טובה

שבוע מצויין לכולם.

עריכה אחרונה על ידי seat ibiza TDI

TDI POWER

• תוכן חדש...