Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3968 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

אז הגיעה לידי פורד פוקוס 2003 בחינם (אפשר להגיד שירשתי אותה) וכעת היא תצטרך להספיק.

על הרכב הזה נהגתי כבר כמה שנים ואני יודע שהוא מאוד אמין ובטיחותי. מעבר לכך, מכיוון שאף פעם לא החזקתי רכב משלי, ישלי כמה שאלות על דברים שארצה לשנות/לשדרג. אשמח לעזרה.

1) אני רוצה להחליף את הרדיו דיסק, למשהו עם כניסת AUX. הרדיו דיסק הנוכחי אינו פועל. האם ניתן לקנות את היחידה בנפרד ואז באים למוסך שמתקין את זה או שבמקומות שמוכרים את הנ"ל (לדוגמת אוטו דיפו) יש אפשרות להתקנה בתשלום?

2) אני רוצה להתקין מעמד לפלאפון ליד ההגה. אותה שאלה כמו מקודם - האם צריך לפתוח את הפלסטיקים ולהצמיד את זה לשלדה או שאלו שנתפסים בווקום מספיקים? אם לא, אילו מקומות יכולים להציע אופציה להתקנת הזרוע?

3) כמה תעלה עבודה של השחרת חלונות אחוריים ברכב כזה? האם שווה בכלל ברכב ישן יחסית? האם יש הפרש טמפרטורות משמעותי?

4) כבר כמה פעמים קרה שנלדקה נורית המנוע בלוח המכוונים אך היינו בטוחים שהרכב מאה אחוז שכן נבדק במוסך (לא במוסך מורשה אך במקום אמין) וריסט של המחשב הפנימי ע"י הורדת והחזרת החיבורים למצבר מתקן את הבעיה לתקופה של כמה חודשים ואז הנורית נדלקת שוב.

אני אקח את הרכב הזה לנסיעות בין עירוניות ואני מפחד ממצב שבו אתקע או משהו יפסיק לעבוד. אם אלך למוסך מורשה ואתלונןעל הבעיה - האם אני צפוי להוצאה משמעותית? יכול להיות שזה יהיה משה וקיצוני כמו החלפת מנוע?

הרכב עצמו שווה כ 11 אלף לפי מחירון, עד כמה יכול להגיע טיפול כזה.

5) באופן כללי הרכב אמין ותפקד מצוין בזמן שהוא אצלנו (חוץ מהעניין למעלה). הוא עבר כ 190 אלף ק"מ. האם עליי להתחיל לדאוג שמא אתקע באיזה כביש באמצע שום מקום או שמוקדם מדי לדאוג ברכב מהסוג הזה?

תודה מראש!

• תוכן חדש...