Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש מטען מקורי לאייפון 4

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3949 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דיי נמאס לי מהחברה המעצבנת הזאת! כמה מני@ק אתה יכול להיות שאפילו מטען חייב להיות מקורי! קניתי כבר כמה מטענים אבל הם לא מספקים את העבודה מבחינת טעינה וגם לעיתים קרובות המכשיר מודיע שהאביזר אינו נתמך.

אז עכשיו אני מחפש לרכוש מטען מקורי ל i4 ובמחיר הגיוני למטען(!) .

לא אכפת לי גם לרכוש משומש אם יש כאן למישהו מחברי הפורום תמורת תשלום סביר ובירה עלי.

ואם אין למישהו אז מאיפה רוכשים? אבל חנות שמוכרת מקורי ( עד היום רכשתי מאיביי ועלי).

אני מהצפון.

אודה לכם אם תפתרו אותי מהייסורים האלה.

פורסם

מטען ממש או הכבל, מה מטריד אותך ?

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

יש המלצות לחומר לניקוי מגעים מבלי לגרום נזק ?

עריכה

לא נראה לי שזה מגעים כיוון שהוא רושם הודעה "אביזר זה אינו נתמך" הוא מזהה שזה לא מקורי

פורסם

תתפלא , דווקא כשיש בעיה במגעים הוא לפעמים רושם "אביזר אינו נתמך", אצלי זה קורה עם מטען מקורי לפעמים.

ניקוי מגעים יכול לעזור מאוד - אני עם מטען לא מקורי אבל קצת יותר יקר מהזולים ממש (עלה לי 40 שקל בקרביץ נראה לי) והוא מעולה, למרות שהייתה תקופה שהוא פתאום לא רצה להטעין ולפעמים כתב האביזר אינו נתמך אבל ניקיתי עם לחץ אויר וזה הסתדר.

פורסם (נערך)
יש המלצות לחומר לניקוי מגעים מבלי לגרום נזק ?

עריכה

לא נראה לי שזה מגעים כיוון שהוא רושם הודעה "אביזר זה אינו נתמך" הוא מזהה שזה לא מקורי

אייפון 4 לא יודע לזהות שהמטען אינו מקורי. המכשיר פשוט לא מזהה את 'לחיצת היד' בין המכשיר למטען בגלל שהמידע חסר על קווי ה-DATA או המידע אינו תקין (מתח חשמלי של 2.0/2.7 וולט).

כפי שכבר נכתב בדוק את המגעים של המחבר.

עריכה אחרונה על ידי מרק10

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...