Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מטהר אוויר למקרר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3950 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המקרר היה מטונף ומסריח, ניקיתי אותו וזרקתי את כל מה שמקולקל/פג תוקף, נהיה נקי, אך משום מה התחיל להסריח עוד יותר.

אני צריך מטהר אוויר שלא ירעיל לי את האוכל.

כל המטהרי אוויר התעשייתיים שראיתי, מיועדים לארונות/שירותים/רכב.

יש דבר כזה מטהר אוויר למקרר?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

צריך לחפש פילטר פחם פעיל או לקנות פחם פעיל ולהניח קרוב מאוד לפתחי האוויר במקרר ורצוי בכמה מקומות.

כדאי לנקות המקרר עם אקונומיקה או לפחות מטליות ספוגות בחומר ניקוי ואחר כך עם מטליות רגילות לפני ששמים בו חזרה הדברים.

בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

פורסם

לא הייתי ממליץ להשתמש בתרסיסים בתוך מקרר

אם יש לך אפשרות לאורר את המקרר כמה שעות לאחר ניקיון יסודי זה הכי אידאלי.

כנראה משהו שם נרקב ולכן הריח.

התנגדות של בידוד איננה לינארית ואם המתח השאריתי באזור הזליגה של גוף החימום כשהאפס מחובר נמוך מספיק לא תהיה זליגה משמעותית. כשהאפס מנותק מלוא המתח מופיע בנקודה החלשה ונוצרת פריצה להקפיץ את הפחת.

פורסם

יש חומרים שהם סופגי ריחות מאד יעילים וזולים.

תנסה לפזר קפה שחור בצלחת או סודה לשתיה (כנ"ל, או בכמה צלחות שונות במקומות שונים במקרר). מאד אפקטיבי, מניסיון.

• תוכן חדש...