Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3989 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש להם נטיה למות מוקדם, מכיוון שהם מתוצרת הודית ירודה, אצלנו החלפתי אותם למיסבים של NTN תוצרת גרמניה, מאז שקט גמור, תענוג, כאן לדוגמא כדאי לוותר על המקורי הגרוע וללכת על תחליפי מעולה.

התענוג שמוביל אותך

פורסם

אז אתה אומר שעדיף לשלם כסף על החלפת מיסב ולא ולתקן חינם באחריות עם חלק מקורי

ואגב זה שרכב מורכב בהודו לא אומר המיסב הוא תוצרת הודו...

פורסם

אם המקורי באמת מאיכות ירודה, אז כמובן שעדיין מומלץ להחליף לאותו לאחד מקורי בחינם במסגרת האחריות.

אבל להבא כשהרכב לא יהיה במסגרת האחריות ויחזור על עצמה התקלה, אז כמובן שיהיה כדי חהחליף לתחליפי גרמני כמו שהמליץ

AGENTֹֹ_AMOS מקודם.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

אני לא אומר שצריך לשלם אבל אם הם יסרבו לתקן במסגרת האחריות, כבר הגשתי לפותח השרשור את הפתרון המומלץ, הם פשוט מתים כל 40 אלף עד 50 אלף ק"מ המיסבים המקוריים, ויוצרים רעש בלתי נסבל, לכן כדאי להרכיב את החליפי האיכותי.

התענוג שמוביל אותך

פורסם

לאחותי קרה אותו דבר באלטו מודל 15' עם 10,000 על השעון והוחלפו שתי המיסבים האחוריים במסגרת אחריות.

אני קם כל בוקר בשביל הילדים, בלעדיהם הייתי קם בצהריים...:lol:

• תוכן חדש...