Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3986 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נפלה בחלקית נסיעת עבודה שמתחילה בקוריאה ומסתיימת בפיליפינים.

הפעם השכלתי גם לשריין לעצמי כמה ימים לטייל.

צפויים לי בערך 2-3 ימים בסיאול ועוד איזה 5-6 ימים בפיליפינים כאשר הנחיתה וההמראה במנילה.

אשמח להמלצות למקומות טיול, אתרים מעניינים, דרכי התניידות, כל מידע שימושי אחר לזכר בודד בשביל לשרוד ולהנות באיזורים האלו

יום טוב גם לך

פורסם

במרחק טיסה קצרה וזולה ממנילה נמצא האי בורקאי. המים הכי תכולים והחול הכי לבן שראיתי בחיים, ובנוסף המקומיים לא התמסחרו לגמרי כמו התאילנדים. ממליץ בחום. אם אתה הולך בכיוון, אספק עוד פרטים.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

תודה nitch, שמעתי עליו וזו בהחלט אופציה. אשמח לשמוע עוד.

הדרך הכי טובה להגיע אליו זה בטיסה? מה העלויות?

יום טוב גם לך

פורסם

בורקאי יפה ונחמד אבל 'יבזבז' לך את כל ימי החופש בפיליפינים.

אני דווקא הייתי ממצה את מנילה והאזור.

במנילה קל למצוא אטרקציות - תגגל קצת. או שתגיד מה מעניין אותך ואני אוכל לעזור.

צא ממנילה ל-3 המקומות הבאים:

1. מפלי פאנגסאנחן - יום טיול בנופים יפים ומסיימים בנחל עם מפלים.

2. הר הגעש טאאל - המקום היחיד בעולם שיש אגם שבתוכו הר געש,שבותוכו אגם ובתוכו עוד הר געש. שטים באגם הראשון, מטפסים עם סוסים להר הגעש.

3. גבעות השוקולד -יש מלא חומר בגוגל

אשמח לפרט אם זה הכיוון.

סיאול משמעממת - מדרחוב, מקדש וחצי, שק לילה ומרכז קניות לאלקטרוניקה. שוב, תגיד מה מענין אותך ואנסה לכוון טוב יותר.

פורסם

Laurence גם הסביבה של מנילה זה כיוון אפשרי, בנתיים אני אוסף חומר, שום דבר עוד לא סגור.

אשמח לפירוט נוסף אם יש..

מה דרכי התחבורה המומלצים שם? יש טעם לשכור רכב?

יש לקנות כרטיסים מראש לאטרקציות או שהכל ניתן לרכישה במקום?

לגבי סיאול, יש מה לראות מחוץ לעיר (במרחק הגיוני של נגיד עד שעתיים נסיעה)?

מכשירי סלולר של סמסונג משמעותית זולים שם? אם כן איפה מומלץ לקנות?

יום טוב גם לך

פורסם

גם סביבת סיאול לא משהו.

סמסונג לא יהיה יותר זול כי אין שם שוק 'אפור'. מכשיר הולך יחד עם שרות של חברת סלולר. למעט בשדה התעופה שם ניתן למצוא מכשירים SIM FREE אבל בעלויות של שדה תעופה.

באופן כללי תגיד מה מעניין אותך - נופים, אנשים, שווקים, אלקטרוניקה, בחורות, רכבים? ואוכל לכוון אותך

או אולי מקום לעזור להחליף שמנים במוסך הבאמת מרכזי של יונדאי :-)

פורסם

נופים, אנשים, שווקים, אלקטרוניקה, בחורות, רכבים?

קצת מכל דבר.. חוץ מרכבים קוריאנים.

מה הסיפור של

ANGELES? אני רואה שזה פחות משעתיים נהיגה ממנילה..

יום טוב גם לך

פורסם

באנג'לס היה פעם בסיס אמריקאי. העיר הפכה לבירת ה- R&R של חיילים אמריקאים באזור.

גם אחרי שמרבית האמריקאים עזבו, היא עדיין כזאת. אנשי עסקים זרים יוצאים אליה ממנילה "להתרענן"

פורסם (נערך)
תודה nitch, שמעתי עליו וזו בהחלט אופציה. אשמח לשמוע עוד.

הדרך הכי טובה להגיע אליו זה בטיסה? מה העלויות?

אכן הכי טוב טיסה, מעבורת סתם תשרוף לך זמן, אם כי תהיה חוויה אתרופולוגית שאין דברים כאלה.

עלויות טיסה תצטרך לבדוק לתאריכים הספציפיים שלך, כמה שמזמינים יותר מראש, זול יותר. בכל מקרה טיסות פנים בפיליפינים זולות אבל גם מרגישים את זה. שוקלים אותך בשדה התעופה, והמשקל שאפשר לקחת איתך נתון למיקוח כמו בשוק עם האיש שעומד בכניסה לאזור הטיסות היוצאות. גם כן חוויה אתרופולוגית.

לגבי האי עצמו, יש כמה חופים, אני אהבתי מאוד את Diniwid שהוא חוף קטן יחסית, אבל מאוד קרוב לחוף הראשי והרועש. הייתי שם במלון (חושה גדולה) בשם Spider House שבנוי מעל המים שהיה מגניב טילים, פתוח לאוקיינוס ומנוהל על ידי בחור מערבי כיפי לאללה. יש להם אחלה אוכל ומשקאות בלאונג' שאפשר לקפוץ ממנו למים ולחזור.

אחלה טיולי צלילה, אחלה מסעדות (Smoke היא חור בקיר אבל מדהימה), ומלא מלא אטרקציות בכלום כסף. המקומיים נחמדים מאוד ומדברים אנגלית אז גם קל להסתדר.

החופים שם פשוט עוצרי נשימה, אין לי דרך אחרת לומר את זה, והייתי בתאילנד ובקריביים לא מעט פעמים.

עריכה:

* וודא שאם אתה אוכל ביצים הן בושלו עד הסוף.

* לא משנה מה קורה, אתה לא אוכל בלוט (Balut).

* הוראות אלו נכתבו בדם.

עריכה אחרונה על ידי nitch

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

כרגע התכנון הוא להשאר באי לוזון ולהוציא את המיטב ממנו.

דילוגי איים אני אשאיר לפעם הבאה.

יש למשהו המלצה להשכרת רכב המנילה?

יום טוב גם לך

פורסם

לדעתי לסגור כל בוקר עם נהג מונית על תעריף יומי יהיה יותר זול, בטוח וקל.

לא תצטרך GPS

לא תחפש חניה

לא תסתכן בתנועה של מנילה

יום אחד אל תיקח נהג ותסתובב עם ג'יפנים, זאת חוויה

פורסם

* לא משנה מה קורה, אתה לא אוכל בלוט (Balut).

זכיתי לעבוד בפיליפינים במשך מספר שנים.

כשהייתי נכנס לפגישה הנהג היה ממתין לי בחוץ, פעם חזרתי מפגישה ונכנסתי לרכב, הריח ברכב היה רע ומצחין, שאלתי אותו לפשר העניין והוא אמר שאכל באלוט. הוא הושלך מן הרכב לאחר כבוד, צחצח שיניים ושטף את הפה, ורק אז חזר לנהוג.

מאז ועד סיום עבודתי איתו הוא לא אכל באלוט ברכב.

כשראיתי מה זה באלוט, הבנתי למה זה מסריח.

ממליץ להמנע.

"שלום מותק מדבר סרג'יו קונסטנסה, מה שלומו?"

אוהבים אותך פולי.

פורסם

השאיפה היא לטייל ברחבי האי, לא להתקע במנילה,

לכן מנקודת המבט הלא מנוסה שלי כרגע ניראה שרכב הוא הכרח..

מה אתם ממליצים?

GPS כבר יש :)

יום טוב גם לך

פורסם

לוזון אי ענק, גם עם רכב לא תרגיש שזה אי.

כל אטרקציה מחוץ לעיר היא טיול יומי, לכן לדעתי נהג יותר מתאים.

גם עם רכב, לא תספיק 2 אטרקציות ביום.

למשל TAAL (איזור הר הגעש באגם) ואיזור מפלי פאנגסאנחן, כל אחד הא טיול של יום מלא.

בתוך מנילה אין צורך ברכב.

• תוכן חדש...